Маленькі подружні злочини:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lady_Opium, 27 Червень 2009.

1. LILY

LILY Well-Known Member

Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

я теж постійно занижую ціни на куплені речі,типу акція,знижка і т.д., а щодо того шо в тіхушку накуповую наряди і ніц некажу, мому кажи некажи завжди витріщає очі мол шо за нове плаття,майка......певне думає а вдруг проканає і "горішок розколиться,"на білизну теж пам"ять має)))

2. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Ой, я теж страждаю на хворобу "велика знижка";) І маю свою ничку для захцянок:) А для всіх шмоток, які періодично дістаю з шафи, маю "желєзну" відмазку: "Зай, це ж мама мені передала":girl_blush2: Поки що канає...Щоб не так запально це все виглядало, купляю якісь дрібнички і чоловікові (совість, напевно, мучає):)

3. Tsypulka

Tsypulka Member

А в мене красота, чоловік ніколи не цікавиться цінами. Просто скаже "щось новеньке? тобі личить!". А якщо я захочу якусь річ, то ніколи не відмовляє. я не зловживаю.

4. jylanda

jylanda занууууда

Хм, в мене дивний чоловiк:girl_wink:, купуемо речi разом i саме вiн заставляе купувати бiльшiсть речей, a я дуже опираюсь:girl_yes2: Мабуть вiн скритий шопоголiк)
    Зате, я частенько сиджу на посиденьках, а кажу, що працюю))

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я перед чоловіком маю такого гріха, що не досипаю йому цукру в чай чи каву. На одне горня мій коханий сипе аж чотири чайні ложки. Точніше сипав, поки я не взялась за це діло:ninja:. Одного разу різко не досипала ложечку, капець повний, замітив, насипав з того всього ще дві. Ну, то я вирішила зменшувати те цукрування поступово. Зійшло з чотирьох до двох з половиною. Смішно, були ми в гостях, чоловік за столом навалив собі чотири ложки цукру. А потім каже: "фе, і де вони того цукру такого солодкого взяли?":lol:
    Вже як зійде діло до двох ложок я планую відкрити йому секрет, а так на разі це мій маленький подружній злочин. Ццццц...:shutup: Ну, і жмотка ж я.))

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ви мені ідею підкинули. Мій на велике горня теж зо п"ять ложок кладе. Я раз попробувала- то справжній сироп. Та є проблема в основному він сам чай робить і собі і мені(((

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Я за собою теж такий грішок маю, і як роблю йому чай, то все трошки недодам. Ще ні разу не спалив мене, але кожного разу перепитує скільки ложечок цукру я дала :)

8. Oddly

Oddly Well-Known Member

так, то ж для його ж блага-здоров"я

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

хі..мій пробував мені недосипати цукру, не вийшла афера, вичислила я його:girl_blum:
    Ну не смакує мені чай "ні туди, ні сюди", має бути солодкий і з цитриною.

10. innamorata

innamorata Well-Known Member

А я вічно пиляю за солення і перчення страв без міри. А ще - не їж того. то ж таке шкідливе.... а давай я тобі манікюр зроблю, бісить мене твоя кутикула :girl_haha:
    щодо шмоток - купуємо все разом. я якась аж занадто чесна. Сам мені каже, ну ти можеш не все казати? Ну хоч колись. Я сюрпризи люблю :girl_haha::girl_haha::girl_haha: Ну і, признаюся, теж трохи скупа до себе. Йому б усе що бачу купувала :girl_crazy: і як результат - в нього шафа забита футболками, а мені вдягнути нема чого :) прада в мене "дурна" звичка дуже акуратно носити речі - шафа забита речами ен-річної давності які в чудовому стані, викинути жаль :girl_cray:
    його точно бісять мої перепади настрою, а найбільше - він в мене акуратист і чистюля, а я коли вибираю щось вдягнути, всю шафу на ліжко вивертаю і так і лишаю, а його то бісить неймовірно. Ненавидить коли кудись запізнююся. Напевно якщо поколупатися то можна ще багато чого нарити, але не буду :girl_crazy::girl_blush2:

11. Kosjana

Kosjana New Member

ой недоліки мої недоліки.....
    Десь там писало про шопоголізм.... оо я теж в той список.... і все по акції купила, і взагалі в коліжанки.. чуть не задаром (часто то і правда :)!!)... і ще по шафі поховане...
    А на оправдання ... купую щей йому щось.. тоді він менше помічає.. скіко я собі накупила )))
    Ну ще страви недосолюю... а він чогось злиться.. каже як пересолене, то значить любиш , а як недосолене, то як розуміти .. ну хоч би раз пересолила....
    а ще люблю свій простір... власний.. - не люблю коли мій чай... хоть сьорбне.. , з мої тарілки щось візьме, і взагалі ліжко у нас широке.. і сплю так, щоб на мене ніхто не дихав....:girl_blush2:
    ааа іще головне забула... маю перепади настрою,- ..то дуже добра... то дуууже зла.. (тоді точно лібше не рухати..)

12. Nyny

Nyny New Member

а я спочатку стараюсь зробити так шоб чоловік собі шось купив , а потім мені ;)
    а , так теж знижую ціни , а тепер трохи ховаю , хочу собі на якісь курси наскладати :)

13. Peppy

Peppy New Member

блін, тре і мені никати обновки, а то вже чую, що трохи охаміла). а так, то я завжди применшую кількість випитого, правда деколи не помагає:girl_haha: і ще пиляю...він взяв за звичку перебивати мене і казати, що він в курсі, що у всьому винен, а мене то ще більше заводить, і тоді...стараюся, щоб сусіди не чули:girl_wink:
    применшую вартість косметики, бо каже, що я і так гарна і гроші на то витрачати не тре. а ще прибільшую кількість їжі, яка мала попасти у шлунок (люблю розвантажувальні дні робити), бо дуже вже за то свариться!

14. vernata

vernata New Member

Я останнім часом стала вредна: діти доведуть, а дістає за все чоловік. Якось то терпить, деколи аж самій дивно. Я люблю, щоб все лежало на своїх місцях, чоловік часто кидає куди попало, от за це його сильно пиляю.

15. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

:connie_pull-pigtail
    звиняйте, а то ще що за забобон???

16. innysahylt

innysahylt New Member

Я також за все пиляю: і за безпорядок, і за комп"ютер, все жаліюся, що він мені часу мало приділяє. А як сваримось деколи, то я можу розплакатись, а він каже, що навіть посваритись нормально не можемо, бо я зразу плачу)))))))))))

17. Virna

Virna Well-Known Member

О, я теж плачу) Серце в чоловіка зразу м"якне і все слухає, що прошу:girl_wink:

18. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

мій теж память має на нові речі.
    в такому випадку я коли щось куплю, то згадую акції і знижки, або просто занижую ціну.
    а ще мій ніколи не контролює витрати. то я можу сказати, що наприклад на продукти потратила більше чи просто заокруглити витрати за тиждень в більшу сторону. а залишок потім йде на нові "акційні" речі)))
    ще люблю порозказувати яке зараз все дороге, а як підскочила ціна на щось (підготовлюю що витрати збільшуються))))
    правда якщо невистарчає заплати то витягую ту ничку на продукти (але йому не кажу що то за гроші)

19. oksumoron

oksumoron Active Member

на рахунок шопологізму)) то я також в цьому завжди замішана але знову ж таки спершу купуємо БАГАТО чоловікові і тоді коли він вже дуже змучений він просто вже переконує мене щось купити собі і почати міряти щось, щоб я нарешті від нього відстала)) ось так і живемо:girl_claping:

20. malunka

malunka New Member

А я от не надто афішую скільки грошиків залишаю у салонах краси, ну і на які саме процедури (ну навіщо йому знати скільки мені вартує зусиль, щоб завжди доглянутою виглядати (перукар, манікюр, педикюр, косметолог, депляція, масажі...) нехай думає, що це все природа:girl_spruce_up:
    Звичайно, я трохи перебільшую, бо він знає, що часто хожу в салон, але усієї правди, а тим більш цін...ох, краще б йому і не знати:girl_wink: