Маленькі подружні злочини:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lady_Opium, 27 Червень 2009.

1. Красотка

Красотка Well-Known Member

Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

Хороша у Вас мама!

• Подобається Подобається x 4
  2. VIKI

VIKI Well-Known Member

О, моя мама і я часто робимо так зі своїми чоловіками. Сваритись вони не будуть, але психіка у них слабка, треба ж її жаліти :girl_haha:.

3. bzova

bzova Active Member

іноді теж так роблю, проте вважаю,що е неправильно. бо у більшості випадків чоловіки не дуже розбираються в цінах, кі постіно ростуть.

• Подобається Подобається x 1
  4. Христя

Христя Well-Known Member

я також полюбялю зменшити ціну купленою речі, якщо ще щось згадаю напишу

5. Hruska

Hruska Well-Known Member

А мій злиться, коли я бігаю за ним по хаті з тапочками:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:...ну ті ж шкарпетки потім і не вистіруються....
    коли я говорю про одне, а в той самий час думаю про друге, і зразу очікую від нього відповіді про те друге...:lol::lol::lol:
    коли я після роботи говорю з ним тим же тоном, що і на роботі...може бути і наказовим:babruysk:
    Ой, в мене тих дрібничок так багато, що й зразу всі не перерахую...

6. зося

зося Well-Known Member

7. Любочка

Любочка Well-Known Member

Мій чоловік за косметику не скаржиться...Щоправда я нею ( крім декоративної) мало користуюся- креми мені швидко набридають, а духи якщо довго не використовую, то доливаю до кондиціонеру у пральну машинку- автомат.Якщо мені набридли- то хоч хай постіль пахне яи ще там якійсь лашки

8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ой, я маю у своєму закутку багато мітел - буваю іноді вреднючою бабою йожкою - капець!!!
    Почнемо:
    коли мене хтось розізлить - часто виливаю зло на мужа
    тринькаю грошенятка іноді без потреби
    останнім часом часто бурчу
    за море пиляла його , наче бензопила "Дружба"
    пиляю його частенько за манеру їзди - різке гальмування і рушання
    привчила мужа самого прасувати собі сорочку і штани (хоча знаю, що мала би то сама робити, тому троха гризе совість за то)
    А загалом я біла і пухнаста, і усі мої переваги, на відміну від вищенаведених кількох рядочків, на цій сторінці би точно не вмістилися :haha:)))))))))

• Подобається Подобається x 5
  9. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мій навіть не довіряє мені в тій справі і навіть мої прасує коли прошу а прошу часто

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

а мій собі все прасує,а тепер і дитяч речі просто вигладжує!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

вчиню таке на цім тижні... хочу червоні (бордо-червоні) мештики, а то маю червоний шкіряний куртяк і придбала м в однієї чарівної форумляночки сумочку... хмхмхм - фсьо навпаки... тепер тре мешточки, навіть прибл вже знаю які:girl_spruce_up: але точно мушу применшити їх вартість, бо і так марнотратсва останньо було цілком досить:girl_cool:

• Подобається Подобається x 5
  12. Hruska

Hruska Well-Known Member

Файно - файно, Богданко, вже до осені готуєтеся???:girl_smile:
    Доречі Ви мій задум "вкрали":xaxa::xaxa::xaxa:

13. La esposa

La esposa Moderator

Отакий підсумок... І це теж мій головний "злочин" :) В мене все "давно лежить" ;)

• Подобається Подобається x 3
  14. Яруська

Яруська Well-Known Member

І в мене!!! "Ти що, сонце,:eek: не пам"ятаєш тої спіднички-платтячка, джинсів,мештів???"
    Головне впевнено і здивовано витріщати очі:girl_haha:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну от в мене не завжди виходить:D і пам'ять в мого мужа якась така універсально-надзвичайна...
    а до тої теми можку також скамзати, що найбільше мене дратує така ситуація думаю дууууууууууууууууууже багатьом знайома...ідем по місту, щось побачила на манекені в вітрині, чи просто в вітрині... питаю...тобі подобається?... ага, дуже гарне/гарна/гарно... питаю: може би то завтра піти приміряти?....ррррррррррррррр.... ТОБІ НАШО???? у тебе вже є............... одним словом....... тому і маленькі подружні злочини....

• Подобається Подобається x 6
  16. Sara

Sara Well-Known Member

Мені також не вдається сказати, що ця річ у мене вже давно. Мій чоловік надто уважний навіть у білизні:girl_smile: а ось сказати, що ця річ куплена на 40% дешевше - це факт! А гроші? Якщо навіть і зекономиш якихось пару гривень, то обовязково їх потратиш на сімю чи квартиру. Дуже рідко, що купиш собі і тільки собі. А треба вчитися завжди мати свої кошти (хоча б і невеликі). Мені наприклад дуже шкода із сімейного бюджету віділити 150 грн. на хороший тональний крем чи туш, а так хочеться хоча б елементарну косметику мати не найгіршу. :girl_haha:, тому треба вчитися економити на свою користь:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

17. Vika

Vika Well-Known Member

а я люблю діставати його після роботи(змученого голодного пізно) дурними розмовами про свої бабські справи.а він дійсно хоче відпочити,я це знаю але все одно дістаю

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я можу потратити більше ніж маю можливість і йому про це ніц не сказати, а тоді як приходить рахунок додому то сховаю і сама потихеньку буду виплачувати а йому не скажу. Хоча він ітак знає мою слабість.

19. MALYSH

MALYSH New Member

а я маю свою "ничку":girl_cool:
    Вмудряюсь так економно використати на місяць гроші із сімейного бюджету, що хватає і для себе відкласти:girl_spruce_up:
    і чоловік не здогадується:girl_blush2:

20. Dobra

Dobra Well-Known Member

А я кажу, що йду працювати за компютер, сама паралельно почитую сайтики, в той час, коли чоловік намагається замінити дітям маму, тримає облогу, вони з нього знущаються (по-доброму). Не часто, але буває. Ось така я бека.