Маленькі подружні злочини:)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Lady_Opium, 27 Червень 2009.

1. musia_79

musia_79 Well-Known Member

Відповідь: Маленькі подружні злочини:)

Звичайно, що мій чоловік не хоче бачити мене в обносках. Він завжди купує те, що мені потрібно, але власне те, що потрібно Він не розуміє, для чого мені стільки блузок, футболок, спідниць, шортів і всього іншого, якщо я й так маю того навалом... Недавно складав на поличках з взуттям, а в мене там шльопанців пар з 10. От він і каже, нащо тобі стільки шльопок, щоб більше шлоьпок не купувала цього літа!!! Логічно (особливо, якщо брати по чоловічій логіці). Але я через пару днів зайшла в Адідас, а там такі шльопки класні, і в мене якраз нема такого стилю, і вони мені так підійдуть до деякого одягу, що словами не передати, і якраз на мою ногу, і лежать ідеально! І як я скажу коханому, що мені потрібні шлоьпки??? А я точно знаю, що без них не виживу, снитись мені будуть, якщо не куплю... от і приходиться якось крутити-вертіти, щоб і шльопки мати, і чоловікове серце не травмувати :girl_in_dreams:
    І роблю, і сама себе за це картаю, і все одно роблю знов і знов. Невже я така безнадійна? :confused:

• Подобається Подобається x 7
  2. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Перечитала все про закупи і тепер буду мати комплекси:girl_sad:. Щось зі мною явно не гаразд :girl_crazy: - я не те що не приховую від чоловіка вартість покупок для себе хорошої, мене ще треба змусити купити тоту блюзочку, кофточку чи щось інше. Скупа я для себе до неймовірності. Мені легше купити щось дітям чи чоловікові, ніж вибирати для себе. А ще я люблю купувати речі для дому: лляні серветочки, скатертини, полотенця, оригінальний підсвічник, квітковий горщик, миленький чайничок - от вартість цього свідомо занижується, бо знаю, що отримаю на горіхи.
    Але в мене є ще й інші "злочини". Найбільше шкоди стосункам приносить те, що я не вмію відразу сказати, чим я невдоволена. Я все збираю, збираю, купа росте, а тоді як піде лавина!!! Можу говорити півгодини без паузи і довести чоловіка до сказу!
    Але ж як приємно потім миритись
    ще я не закриваю флакони і пляшки. І якби то просто не закривала, ні, я зверху кришечкою прикрию:shy:, зі сторони здається, що закрито. Ну і чоловік обов"язково переверне чи обіллється мінералкою :girl_haha:, а потім вже кричить :aggressive:!!! І от що цікаво: за 16 років вже могла б я навчитись закривати ті пляшки або ж він міг би до того звикнути, так ні, все як і було. І буде. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 16
  3. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Софія-Соня, не комплексуйте, Ви не єдина така :) Я теж нічого не приховую, і шкодую собі щось купити. Тим більше, кажуть, криза, економити треба :)

• Подобається Подобається x 7
  4. musia_79

musia_79 Well-Known Member

СОФІЯ_СОня, я теж завжди такою була, про себе думала в останній момент, завжди собі грошей шкодувала. Але десь так рік назад в один прекрасний день відкрила свою шафу, а вдягнути нема чого - одне старйо, а в чоловіка з сином є все, що треба. Я себе пожаліла і от тоді мене понесло, дотепер зупинитись не можу...

• Подобається Подобається x 3
  5. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Во-во! я теж ото шафу відкрила, а вдягнути нема чого. А оскільки Ука правильно пише - криза:scare:, то я йду не в магазини, а в темку де худнуть. Бо прийдеться від чоловіка свої кг приховувати, а то важче, ніж гроші, бо може нащупати :girl_sad::girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

І в мене така звичка.Але в основному то пляшки з олією.:girl_flirt:
    А ще я я все завжди чищу(бульбу моркву тощо),на другій частині мийки.От маю таку звичку.Він і сварить і просить.А мені над смітником чи в якусь мисочку незручно.Мені там в сам раз.А ще не закриваю до кінця шафки і антресолькі ,як результат набиті гулькі і синці.:girl_flirt:

• Подобається Подобається x 8
  7. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

І я пляшки з олією не закриваю:girl_haha:
    А найгірше в мене те, що я постійно щось шукаю і неможу знайти:girl_sad:, бо непам"ятаю куди що кладу:girl_crazy: А мені як щось треба то вже і негайно, бо я все згадую в останній момент як кудись маю іти. Тоді я перериваю всю хату, але найгірше коли я щось шукаю в його речах, бо я порозкидаю в нервах все, найду і побіжу:girl_flirt:

8. Люлюся

Люлюся Well-Known Member

аналогічна історія:)
    маю грішок:приховую деколи з ким, скільки і коли бачилась(але все безобідне,чесно-чесно)
    і ще одне:можу на роботі втіхаря покурити(соромно дуже:girl_sad:)
    ну не хочеться слухати моралі "це так шкідливо" (сам курить як паровоз)
    я й сама знаю шо шкідливо,ну не в 5-тому класі ж!

• Подобається Подобається x 1
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ціхо, без рейваху!! Що за публІка? :girl_haha:
    Якщо вас то заспокоїть, прошу пані, в нас є так само. :girl_curtsey:
    І я щось теж важко розумію говорення неправди щодо цін, бо мій Роман розуміє, що жінка має свої потреби, най навіть дивні для нього, але ж він чудово бачить, яке враження та які емоції викликає кожен новий лашок чи торбинка, чи навіть лосьйон для тіла... :girl_spruce_up: :girl_claping::girl_in_love: :girl_tender::girl_flirt: Ну, то чому би не мати жінку з файним настроєм? А гроші ще заробиться... :girl_cool:

Останнє редагування: 3 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 12
  10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Найправильніше, що чоловік може зробити у такому випадку - віддати дружині всю зп зі словами "Я наступного місяця таку саму отримаю":girl_cool:

• Баян Баян x 1
  11. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Як про мене... Рідні мої сміються, що я така молода, а память маю як курячу.....

12. Liliyah Romanova

А якщо спробувати поговорити, пояснити, вияснити?
    О, це точно про мене... Роман вже жартує, що якщо я головою в щось не зацідилася, то день не зарахований. :girl_crazy: А часом аж свічки в очах стають, так вальнуся. Особливо боляче в дверку від морозильника... :girl_cray: Тому у Львові в мене морозильник був знизу! :girl_haha: А тут - навпаки, і я доволі часто якимось чином забуваю, що те що я схилилися піднести, щойно випало з морозильника й дверцята я зачинити не встигла... :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

Тойво... ну... як би то так сказати... у нас годувальник - я:girl_flirt:, так що то я зарплату віддаю... :girl_wink: Ну, так сі стало... :girl_flag_of_truce::girl_crazy::girl_cray:

• Подобається Подобається x 12
  13. Ука

гм, тема нової гілки?

14. Liliyah Romanova

А ви теж? подруга в нещастю? :girl_crazy:
    Як назвемо темку?

15. Ука

ага. хоча не вважаю то нещастям, радше навпаки :girl_in_dreams:

16. Красотка

Красотка Well-Known Member

Грильяжка хі хі рідко який чоловік відрізняє туш одну від другої)).

А ще я не кажу йому ,що деколи купую мамі своїй...хай краще незнає. Він нічого не скаже,але...краще йому незнати.

17. UnLikE

UnLikE Фотограф

моя мама коли купляє якісь шмотки то завжди прибрехує пару гривень шоби тато не сварився)

18. Bride

Bride Well-Known Member

Мій тато завжди сварився за дешевий одяг, тому мені треба було прибріхувати навпаки))))
    отак мені щастило - могла за меншу ціну накуповувати більше одягу! він же не розумів, що чим більше - тим краще!))

• Подобається Подобається x 2
  19. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ая.. а я.. З ходінням за покупками з чоловіком - як у Марусі-мами, і жмотистість до себе - як у Уки і Софії-Соні, про лінь і інше Мокка як про мене написала. :) До перепадів настрою як одного з проявів пмс чоловік вже звик і давно перестав реагувати. :)
    Хоча нерідко бувають приступи трудоголізму - тут мене треба або сильно рознервувати, або щоб настрій був дуже хороший. І тоді я як електровіник. :)
    Від мами дуже дурна риса перепала у спадок - мрійливість... От так сяду, і планую щось, і мрію, і думаю, і копаюсь в різних рукодільних альбомах, вже собі з 5 гіг вишивок надерла, книжки від вишивки стрічками до розмальовування каміння, і все мало... - не оглянуся, а день пропав... І так скільки себе пам"ятаю. :)
    А ще я терпіти не можу мити посуд... Всі такі мудрі, у кращому випадку поскладають все як є до раковини, горнятка від чаю просто на жирну миску, якщо попадеться яка-небудь обгортка, також не біда, а як вже нічого чистого горнятка не залишиться навіть у серванті, то відкриють кран так, щоб йшов окріп, візьмуть горнятко двома пальчиками за вушко і прополощуть... А я потім з розгону піднімаю ручку крану і... :cesored: Бідні мої пальчики :girl_cray: Але це вже більше до "забила-м би!"
    О! Згадала! Найбільше мого чоловіка дістає моє захоплення "страшними" або "лікарняними" фільмами і "Сіми". Нічого з собою зробити не можу - як тільки виходить новий випуск - все, поки не випробую всі прибамбаси, не заспокоюся. :girl_bye2: І моя мала така сама... :girl_haha: На щастя, це явище тимчасове.

• Подобається Подобається x 2
  20. UnLikE

UnLikE Фотограф

О, ще згадала одне) Мама ніколи не показує ні мені ні татові, коли купила, шось смачненьке, тільки зранку на столі лежить 1-2 цукерочки) І ховає їх десь так, шо в житті не догадаєшся) ,То в кишеню халату, то між лахи в шафі, то взагалі в кладовці [​IMG]