Відповідь: Маленька чорна сукня По ідеї (десь читала поради стиліста) чорні колготки - взагалі важка для вдягання річ і можуть дуже домінувати в ансамблі, тому він мусить бути продуманий суто до них (з врахуванням них). Але я от постійно одягаю товсті чорні колготки з зимовими темними в"язаними сукнями і ніби нічого, ніхто не кривився. Ну а що зробиш, як у нас дуже важко купити теплі не-чорні колготки . І ще я помітила (я взагалі багато фотографую, а особливо людей), що прозорі чорні колготки "складніші" і гірші до вдягання, ніж такі товсті і суцільні. Зовсім інший силует. Вертаючись до теми: я впевнена, що чорні колготки дуже важко вписати до вечірньої сукні, краще не паритися, а одягти тілесні, а з маленькою чорною вони дійсно не пасують.
Відповідь: Маленька чорна сукня А мені таке поєднання взагалі завжди здавалося ідеальним, як і кольорові колготи до чорної в'язаної сукні. От, нарешті зробила людську фотку: Здається, був би не зайвим ще пояс...
Відповідь: Маленька чорна сукня На мою думку, пояса зовсім не треба, він спотворить всю ідею. Сукня шикарна і жінка теж
Відповідь: Маленька чорна сукня так, все ок, гарно і стильно, і на сто процентів відповідає темі LBD, але...мені чомусь це все діло захотілося "розвеселити"..не поясом, може, шалик?чи яскрава сумка? словом, якийсь аксесуарчик би не завадив..чи може мені трохи "заважає" контраст такої білої шкіри і такої чорної сукні? ..
Відповідь: Маленька чорна сукня І в мене така нав'язлива думка, що чогось бракує там. Величезних смарагдових сережок і вищої зачіски - чи перлів або іншого довгого "фактурного" намиста, чи ще чогось... Буду думати Шкіра направду не така світла, але і вживу контраст із сукнею дуже великий.
Відповідь: Маленька чорна сукня Нічого не бракує. Все витримано дуже строго і гарно. Великий шаль чи буси заберуть акцент з сукні, а власне на неї має йти вся уваги. Тимбільше коли вона просто ідеально пасує тій жінці. Можна було б хіба ще маленьку торбинку в руки і також чорну. Тут повинен бути витриманий просто строгий чорний і все.
Відповідь: Маленька чорна сукня А тут кусок моєї улюбленої чорної сукні. На жаль, всієї не видно. Довжина - чуть вище коліна.
Відповідь: Маленька чорна сукня Напишу, трохи, чому саме чорний колір. Так як, чорний колір поглинає світло, він менше всіх інших підкреслює недоліки фігури, а навпаки підкреслює переваги. Крім того, чорний підходить практично до будь-якої події і поєднуються з будь-якими аксесуарами. І ще один секрет чорного кольору. Темні кольори не так кидаються в очі, як інші більш яскраві і світлі кольори, - а оскільки люди менше їх помічають, значить, їх можна одягати частіше, ніж світлі. В нас в інституті була викладачка Малюнку, що завжди (кожен день) носила чорні класичні речі, і на фоні всіх інших викладачок (інтитут по підготовці дизайнерів одягу), вона виглядає самою стильною. Але речі не дешеві, принаймні нам так здавалося.
Відповідь: Маленька чорна сукня Дозвольте повернутись до розкішної LBD labisqwee. Написано вже достатньо багато порад яким чином доповнити образ, проте, гадаю не варто забувати, що все геніальне просте, і важливо не перестаратись із доповненнями. Простоті цієї сукні притаманна особлива елегантність. На мою думку, цілісності та змінності (залежно від обставин та настрою) ансамблю можна досягнути за допомогою торбинки.
Відповідь: Маленька чорна сукня Нарешті знайшла на сайті ЇЇ і тепер думаю чи казати чоловікові, аби купив чи ні - може не підійде ще й знижки є... що скажете? Як другий варіант така - матеріал мав би бути кращим на цій сукні, але фасон не надто класичний...
Відповідь: Маленька чорна сукня першу я б із задоволенням поносила))) але маю сумніви, чи пишні бедра впишуться до неї( сподобалось все, за винятком бантиків ех... Олю, мені сподобалося, по стилю - ваше, аби ще знати як ляже... я маю дві, обидві літні, і в обидві не влажу