Макіяж

Discussion in 'Чарівне люстерко' started by levandivka, Nov 26, 2006.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Макіяж

У мене хоч брови темні,але підкрашую їх періодично. От подруга і вії красить фарбою я ще не дійшла. Поки нахожу час для туші(періодично). Але як фарба починає щипати,то їй зразу з вій змивали її.

• Подобається Подобається x 1
  2. asiana

asiana Member

Секрети прості:) Найкраще макіяж добирати до свого сезонного типу: Осінь, Зима, Весна, Літо.
    До речі, градацію по сезонних типах придумав Max Factor. Була вражена, коли дізналася, що то жива людина:)

• Подобається Подобається x 4
  3. Loyal

Loyal Well-Known Member

До речі, зараз макіяж за сезонними типами відійшов на задній план... Основною причиною і є зміна природнього кольору волосся. За такої умови в нас "чистих" сезонів дуже вже мало, а змішані можуть користуватись будь-якою гамою. Тому на цьому бажано не зациклюватись!

• Подобається Подобається x 3
  4. asiana

asiana Member

Згідна з Вами:) Змінивши колір волосся, можна легко перетворитися з Зими на Літо:) І тоді вже, відповідно, треба добирати іншу гаму. Палітру. Під одяг так само...Експериментувати ніколи не заборонено:) Проте, є декілька класичних "постулатів", так би мовити. Наприклад, як зробити великі губи візуально меншими, чи навпаки; "збільшити" очі, приховати дрібні недоліки, додати свіжості обличчю. Кожному типу пасуватиме "голівудський" макіяж - ніби і є, а виглядає так, як би ти такою і народилася:)

Last edited: Apr 8, 2009
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Розкажу про свої пригоди. Ходила малювати брови і вії в Перлину. Спочаткумені брови відкорегували, а потім намалювали. То був капєц! Брови вийшли затемні, зразу оптично збільшилися разів в 5, очей не видно... Але скоро змили:) Тепер просто трохи виразніші:) Вії теж малювала, алеособливого ефекту нема, бо не дуже густі в мене.

Там одна працівниця мала нарощені вії. Досить гарно, але на кожен день я би такі не хотіла. Нарощування коштує 400 грн.

• Подобається Подобається x 12
  6. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я теж вії і брови малюю фарбою,спочатку незвично,а потім звикаеш.Правда останній раз порадили зробити не чорні (як завжди),а коричневі-мені набагато гарніше та й природніше виглядало,але змились вони швидше ніж чорні.:confused:

7. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мій макіяж-це тональний крем, пудра, чорний олівець для очей, туш і блиск...всього по мінімуму...лише очі люблю робити досить таки виразними....

• Подобається Подобається x 8
  9. Кава

Кава миється в бані

Я вдень користуюсь лише тональним кремом, олівцем для очей і тушшю. Але все має бути якісне. Тональний в мене від Віши. Просто супер! Тіні використовую хіба на вечір.

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я в спеку взагалі в час спеки стараюсь не користуватися косметикою, зволожуючий засіб для личка і туш для очей

11. Рибка

Рибка Well-Known Member

Я в спеку малююсь тільки олівцем для брів та легким блиском для губ.

12. Bride

Bride Well-Known Member

коли така спека то правад малювати якось не дуже хочеться. В мене пунктик щодо чистої шкіри, а так як вона в мене не дуже хороша, то більшість макіяжу я присвячую приведенню в порядок щічок, носика і т.п...а потім вже як фантазія підкаже
    а щодо уроків то раджу Панацею, вона просто неперевершена - http://www.youtube.com/watch?v=HIoiOIfea3s&feature=fvst

• Подобається Подобається x 5
  13. Siania

Siania Love Life

переглянула я відео....файне, повчальне....але ж вона балакуча я вам скажу!!! Я б такої людини в хаті не витримала! Вона губи нормально не могла намалювати бо все говорила, говорила, говорила і говорила, і ще говорила.....довго говорила!!!!:girl_crazy:

14. Bride

Bride Well-Known Member

вона класна))) дуже успішна дівчинка! і я кщо подивитись декілька її відях, то можна багато чого навчитися!!

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Bride, файний ролик.
    А де можна купити тіні ( чи якої фірми, не дуже дорогі), щоб гарно розтушовувались, бо інколи попадаються занадто масні?

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чесно кажучи почала дивитися ролик і зрозуміла що щось тут не так-працювала з багатьма візажистати львівськими і не тільки ЖОДЕН підкреслюю ЖОДЕН не починав робити макіяж з очей, зазвичай всі починають з основи для обличчя-зволожують, потім тональний крем і т.д а потім очі.Тому ролик я на жаль не додивилася.

17. Рибка

Рибка Well-Known Member

Грильяжка, так там просто нема всього макіяжу, тільки очі, брови і губи. Такий собі облегшений варіант :).

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чесно кажучи вперше почула таке слово. Я завжди як треба було для фоток чи для "вихода в свет" мала і маю на два тони світліший тонак але про то чудо почула вперше. Дівчата просвітіть і мене аж самій захотілося

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а я маю. правда подарований. і не крутої фірми. то така пудра з блискітками ( принаймі в мене такий) - мені подобається особливо на загарі. і ще в зоні декольте класно.