Майстерня писанкарства

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Tsokotukha, 17 Березень 2011.

1. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Відповідь: Творча майстерня Цокотухи

Дівчатака, які вже писали писанки й планують продовжувати надалі маю деяку інформацію щодо відповідних фарб.

2. Kordanna

Kordanna New Member

Зверніть будь ласка увагу, що вони працюють тільки до 3

3. Пундик

Пундик Well-Known Member

Останнє редагування модератором: 16 Березень 2012
  4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Останнє редагування модератором: 16 Березень 2012
  5. Tsokotukha

Дівчатка, завтра пописанкувати чекатиму наступних форумланочок:
    ОксанкуФ із сином, Іскру, Ірушку з Катрусею, Надійку з Кусею, Карапуза з Юстинкою, Аделю, Оксу, Алекс та Забаганку. Оскільки від цього разу 2 місця залишається за господарями приміщення то фактично групу на завтра сформовано в повному складі.

На 05.04 зголосились: Натуся з Настею, Імель, Орман, Фіяна з донечкою, Ірка-Шкірка, Оля-льоля з Яринкою, Богднка, Квітка та двоє форумлянок, які ще перебувають у роздумах.

Не хочу бути категоричною, але МК по писанці у запропонованій мною формі безкоштовних зустрічей, головно розраховані для активних форумлян та їх діток. Нажаль, змушена відмовляти коли просять записати 2-4 коліжанок не причетних до нашого форуму. Приходьте, будьласка, самі та в подальшому діліться з товаришками отриманим досвідом.

Ірцю, дуже дякую за відгук. З фотографіями треба ще попрацювати, бо фото на телефон бажають кращого.

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

Cофіє, дуже прошу переписати мене зі завтра на наступний тиждень, бо завтра ну ніяк не зможу - звільнюсь аж після 8, але то вже, певно, буде пізнувато...+запишіть мене на суботу на мк по лілії. дякую!

7. irushka

irushka Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, а скільки часу триватиме МК писанки? Я тут просто думаю як і куди малого подіти, придумали, що чоловік повозить його трохи у візку надворі, то матимемо десь 1,5 год, чи треба довше?

8. evasmile

evasmile New Member

Доброго дня! Я б хотіла на наступний вівторок на писанкарство, якщо можна. Доречі можу взяти фотік та пофоткати!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Створіть бар'єр по дописах, як у конкурсах робимо. ;)

10. Kordanna

Kordanna New Member

В п"ятницю зібрала свїх рідних і ми, дякуючи МК Софіїї зробили ось таку композицію:
    [​IMG][​IMG]
    Всі були у захваті, а дома-все догори ногами і у свічці. :)
    Софія, ще раз велике спасибі

11. Tsokotukha

МК триватиме до 21.00, але можна завершити й швидше. 1,5 год. звичайно малувато, проте можна встигнути зробити двоколірну писанку (біле+обраний Вами колір). Якщо чоловік погоджується Вам допомогти з Матвійком, то не втрачайте нагоди. Приходьте, зрозумієте принцип писанкування, а далі вдома намалюєте ще з десяток.

12. Tsokotukha

Які ж Ви МОЛОДЦІ! Оце вже мега-приємно!
    Я тішила себе думкою, що цього року, щонайменше 75 осіб, спокусившись моєю ідеєю, візьметься за писачок та самостійно створить писанку. А тут ще й таке активне продовження.
    Дуже гарні результати! Дякую Вам!

13. Tsokotukha

Не виключено, що таки доведеться. Дякую за пораду. Після сьогоднішньої зустрічі прийму остаточне рішення.

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну це не складно
    а ти на таке не звертай уваги, люди зараз геть зовсім визуті зі всього)
    недавно також мала інцидент, шо чого це я в ч еку пишу завдаток, якщо по законодавству він не повертається у випадку відмови від товару, а я маю писати кредитна частина ГГГ- 10 раз. А те що у претензії людини вже і була сама відповідь, навіть не те що не береться до уваги, не підозрюється.
    Софійка, ти на таке не звертай уваги, хтось із форумлян міг дати твій номер котрійсь знайомій, навіть не підозрюючи і на мить, що можливе таке хамство. А нелюдів у світі ого-го.

КСІМ ГАРНОГО писанкарства сьогодні! чекаю ве наступного вівторочка;)

15. окса

окса Member

Я повернулась з майстер-класу по писанці і отримала купу вражень:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:, і хоча я малювала вперше-результатом,загалом,задоволена.:girl_claping:Величезне СПАСИБІ Софії за організацію таких майстер-класів.:give_rose::give_rose::give_rose:Ще раз дякую!
    Фотозвіт завтра-чекайте і заздріть нам:d23:

16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І ми вже повернулись. Отримали дуже багато позитивних емоцій, малий хоче ще, бо в нього сьогодні щось не вийшло, застидався напевно. А я остання ще домальовувала, коли всі вже йшли до дому. Я могла б і до ранку сидіти.
    Дякую Цокотусі, ти молодчина.
    прикро, що такі люди зустрічаються, але все ж хочеться вірити, що то винятки.
    Не звертай уваги. Вони заздрять)))
    п.с. шкодую, що ту книгу не встигла погортати.

Останнє редагування: 29 Березень 2011
  17. irushka

irushka Well-Known Member

Софіє, і я дуже дякую вам за МК!!!! Та то навіть не просто МК, там така атмосфера була особлива, такі приємні люди, я відчула таке піднесення від процесу! Шкода, що мусіли швидше піти і писанка наша відповідно дуже простенька вийшла (потім покажу), але Катя так хвалиться всім і хоче малювати вдома ще. Всім дівчатам теж дякую за гарну компанію, і ваші писанки такі всі гарні і особливі вдалися, молодці!
    Цокотушко, успіху вам у ваших починаннях, дуже гарну справу робите!

18. jawirka

jawirka New Member

І я би хотіла подякувати Софії-Цокотусі за гарну атмосферу і цікавий майстер-клас! Успіхів Вам у Вашій роботі і творчого натхнення!

19. Аделя

Аделя Active Member

Я також хочу подякувати Софії за пракрасну ідею :girl_in_love:, за чудову атмосферу, за цікаву гостю (забула з того всього як її звати), за цінні поради і за гарні та позитивно заряджені писанки:girl_claping:!!!! Така колективна арт-терапія дарує купу натхнення і гарних емоцій! А ще всім дякую за компанію - фааайно було :girl_in_love:!
    Приїхавши додому, першим ділом взялась за обтирання своїх писанок від воску, бо цікавість аж розпирала -що я таке вималювала :connie_pull-pigtail! Результатом ДУЖЕ задоволена!!!
    [​IMG][​IMG]

20. simona

simona Well-Known Member

Софія запишіть мене на писанкарство на 05,04 чи на 12,04, дякую. Вітаю з відкриттям і дякую за хороший настрій, бажаю більшої реалізації мистецьких проектів