Відповідь: «МАЙDАН'S» судді з самого початку були готові вернути Харків. До речі, шкода, що Дніпропетровськ програв від Львова, але таки вийшов!
Відповідь: «МАЙDАН'S» Жаль, що виграло конкурс саме Запоріжжя. На мою думку, вони були найслабші. А от за Львів і Київ дуже прикро.
Відповідь: «МАЙDАН'S» найслабшим сьогодні був Донецьк, а за них так багато прголосувало (хоч і не дивно все-таки місто -мільйонник). Запоріжжя не ахті, жаль і Київ, і Львів((((((( Найсильніший в фіналі Кіровоград. Щодо Харкова, то він мені не подобається....
Відповідь: «МАЙDАН'S» мені теж найбільш шкода за Львів і Київ, хоч Запоріжжя теж так нічогенько виступило, але наше сприйняння багато в чому ше залежить від того, як нам подають картинку оператори. Дуже розізлилась коли вернули Дніпропетровськ, незнаю, мені чомусь це видалось несправедливо, і взагалі дуже не люблю отих вертань, а де всі були коли вперше голосували?
Відповідь: «МАЙDАН'S» А я не змогла проголосувати: ніяк не приймали від мене смс, і дзвінок не вдавалось зробити - неіснуючий номер((( Може то якісь махінації з системою голосування?
Відповідь: «МАЙDАН'S» я выдправила 4смс та все одно не допомогло! о це точно!.... Дивно!а як вони попали в півфінал?! Я так надіялась ,що Львів залишуть... ..Жодного ЗАХІДНОГО МІСТА!!! ---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- ой, а жодне (ЗАХІДНЕ -крім нашого ) і не приймало участі...?!
Відповідь: «МАЙDАН'S» і я 3 смс відправила, а толку((((( лазарєв ще спочатку, коли Львів виступав вперше до нас якусь прихований негатив відчував, і за Дніпропетровськ все агітував. оце повернення мені теж не сподобалось.
Відповідь: «МАЙDАН'S» мені виступи Львова і Києва найбільше сподобалось-а та "Пісня скрипаля"аж за душу взяла і досить несправедливе було зауваження Мыгеля щодо невикористання платформи-можна подумати в попередных парадах ыншы мыста ъъ аж надто використовували
Відповідь: «МАЙDАН'S» я думала, то я собі придумала...я теж це відчула. і то мене так дратувало і особливо те, що він весь час Віктюка підколвав..ух розізлив...я ше подумала тоді як ми пройшли, шото сталось, як то нас пропустили...а от в чому справа, Дніпропетровськ пряміком в фінал
Відповідь: «МАЙDАН'S» а ми вчора підтримували Львів в центрі, перед великим екраном..було надзвичайно класно!!! не зважаючи на дощ і холод, досить багато людей зібралось, була тепла і позитивна атомосфера.. і хоч навіть Львів і не пройшов, що вважаю величезною несправдливістю, наші танцюристи справжні молодці! показали достойне шоу і підтримали наше рідне місто!
Відповідь: «МАЙDАН'S» згадайте, як він дратувався, що за нас Руслана виступала,ше й казав: "Руслана - це не чесно, якщо б я за Дніпропетровськ виступав - він виграв би". та хто б його пустив за українське місто виступати!!! Взагалі дивує, що на таких проектах в нас немає гідних кандидатів в жюрі. Українських хлопців і дівчат оцінюють грузин, росіяни. Вдячна Віктюку за його підтримку!!!!
Відповідь: «МАЙDАН'S» Кіровоград - вітаю. Вони справді були найкращими. Те, що вони виграли, говорить про все-таки справедливе голосування
Відповідь: «МАЙDАН'S» Погоджуюсь. Дуже мені подобається їхній хореограф-Олександр Лєщенко Постановка з Образм"Сікстинська Малонна-була дивовижна! Чудово,що завдяки Танцювальним шоу Країна віднайшла свої танцювальні таланти!!Браво!! А цікаво чи буде другий сезон Майдансу?!