«МАЙDАН'S»

Discussion in 'Катрусин кінозал' started by Fechka, Mar 18, 2011.

1. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Відповідь: «МАЙDАН'S»

судді з самого початку були готові вернути Харків. До речі, шкода, що Дніпропетровськ програв від Львова, але таки вийшов!

2. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Жаль, що виграло конкурс саме Запоріжжя. На мою думку, вони були найслабші. А от за Львів і Київ дуже прикро:girl_sad:.

3. Insolence

Insolence Living The Dream

Таа! А в фінал вішли Запоріжжя, Кіров, Дніпропетровськ, Харків
    Шо вапшє пічяль

4. kuzichka

kuzichka New Member

найслабшим сьогодні був Донецьк, а за них так багато прголосувало (хоч і не дивно все-таки місто -мільйонник). Запоріжжя не ахті, жаль і Київ, і Львів(((((((
    Найсильніший в фіналі Кіровоград. Щодо Харкова, то він мені не подобається....

5. kristas

kristas Well-Known Member

мені теж найбільш шкода за Львів і Київ, хоч Запоріжжя теж так нічогенько виступило, але наше сприйняння багато в чому ше залежить від того, як нам подають картинку оператори. Дуже розізлилась коли вернули Дніпропетровськ, незнаю, мені чомусь це видалось несправедливо, і взагалі дуже не люблю отих вертань, а де всі були коли вперше голосували?:girl_mad:

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я не змогла проголосувати: ніяк не приймали від мене смс, і дзвінок не вдавалось зробити - неіснуючий номер((( Може то якісь махінації з системою голосування?

7. Fechka

Fechka Member

я выдправила 4смс та все одно не допомогло!
    о це точно!....
    Дивно!а як вони попали в півфінал?! Я так надіялась ,що Львів залишуть...
    ..Жодного ЗАХІДНОГО МІСТА!!!:girl_cray:

---------- Додано в 00:18 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ----------

ой, а жодне (ЗАХІДНЕ -крім нашого ) і не приймало участі...?!

8. Maldiva

Maldiva New Member

і я 3 смс відправила, а толку((((( лазарєв ще спочатку, коли Львів виступав вперше до нас якусь прихований негатив відчував, і за Дніпропетровськ все агітував. оце повернення мені теж не сподобалось.

9. manka

manka Member

і у мене така ж ситуація

10. berezhano4ka

berezhano4ka New Member

мені виступи Львова і Києва найбільше сподобалось-а та "Пісня скрипаля"аж за душу взяла
    і досить несправедливе було зауваження Мыгеля щодо невикористання платформи-можна подумати в попередных парадах ыншы мыста ъъ аж надто використовували

11. kristas

kristas Well-Known Member

я думала, то я собі придумала...я теж це відчула. і то мене так дратувало і особливо те, що він весь час Віктюка підколвав..ух розізлив...я ше подумала тоді як ми пройшли, шото сталось, як то нас пропустили...а от в чому справа, Дніпропетровськ пряміком в фінал :sad:

12. Heureuse

Heureuse вірю...

а ми вчора підтримували Львів в центрі, перед великим екраном..було надзвичайно класно!!! не зважаючи на дощ і холод, досить багато людей зібралось, була тепла і позитивна атомосфера..
    і хоч навіть Львів і не пройшов, що вважаю величезною несправдливістю, наші танцюристи справжні молодці! показали достойне шоу і підтримали наше рідне місто!:girl_dance:

13. Maldiva

Maldiva New Member

згадайте, як він дратувався, що за нас Руслана виступала,ше й казав: "Руслана - це не чесно, якщо б я за Дніпропетровськ виступав - він виграв би". та хто б його пустив за українське місто виступати!!! Взагалі дивує, що на таких проектах в нас немає гідних кандидатів в жюрі. Українських хлопців і дівчат оцінюють грузин, росіяни. Вдячна Віктюку за його підтримку!!!!

14. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Ага, і не знайшлося ведучого-українця замість Лазарєва! :girl_cray:

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчата, а хто переміг?

16. zaderyshka

zaderyshka Member

Кіровоград. Вони дійсно кльові були.

17. Xomka

Xomka Well-Known Member

Файно:girl_dance: Я за них вболівала в фіналі:girl_dance:

18. Kordanna

Kordanna New Member

Кіровоград - вітаю. Вони справді були найкращими. Те, що вони виграли, говорить про все-таки справедливе голосування

19. Fechka

Fechka Member

Погоджуюсь.
    Дуже мені подобається їхній хореограф-Олександр Лєщенко [​IMG]
    Постановка з Образм"Сікстинська Малонна-була дивовижна!
    [​IMG][​IMG]
    Чудово,що завдяки Танцювальним шоу Країна віднайшла свої танцювальні таланти!!Браво!!
    А цікаво чи буде другий сезон Майдансу?!