Львівський форум видавців

Тема у розділі 'Читальний зал', створена користувачем Грильяжка, 10 Вересень 2009.

1. Ольга

Ольга Well-Known Member

Відповідь: Форум книговидавців

щороку ходила і щороку ледь не мліла від нестачі повітря в палаці. Продавці бідні ледве сидять, а до останнього дня форуму вже ніхто не має сили слово сказати чи щось продати.
    Форум - це велика львівська тусовка, яка переростає в всеукраїнську. Приїжджають побачитися, домовитися, поговорити і просто погуляти між книгами. Купівля книг це вже не ціль, бо всі книги можна придбати і в магазинах. Але от книга з рук автора чи видавця це вже зовсім інша річ. Це вже не купівля, а подія яка залишиться в спогадах на багато років.

Згадую як n років тому читала з захопленням Пиркало і на форумі її автограф взяла - так ніби опинилася в книзі з головною героїнею... ;)

• Подобається Подобається x 11
  2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А я сьогодні разом з Ангелом збираюсь іти може щось і придбаю)))) Цікаво,що коли працювала(працюю на Костюшка) то ніразу не була,а от вагітною відвідала,а тепер з малюком піду))))))))))

• Подобається Подобається x 2
  3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

ОХ,ОХ і я також хотіла би потрапити на форум,але,певно,не судилось.З маленькою дитиною(2,6 р) йти не хочу,а залишити нема з ким.Хіба після 15 год.А до котрої години активно продають книжки на форумі? Чи є сенс їхати після обіда?

• Подобається Подобається x 1
  4. Яруська

Яруська Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Є, в книжці "Розвиваєм логічне мислення" для 1-3 класу..

• Подобається Подобається x 3
  5. La esposa

La esposa Moderator

А в мене таке на телефоні є :) Коли на парах нудно, виручає :)

6. VIKI

VIKI Well-Known Member

А я малій на форумі прикупила пару навчальних дисків та дуже класну іграшку, такіф колись теж випускали: плоскі, пласмасові геометричні фігурки, а з них треба складати задані малюнки. Дуже задоволена :girl_smile:.

• Подобається Подобається x 4
  7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А я повернулась з форуму, зустріла Натореллу з Сашулькою, обоє красунчики, але я зі своїм чудом, яке на руках сидіти не хоче особливо багато не надивилась, пробігла як скаковий кінь всі експозиції в пошуках Абабигаламаги-і марно, або їх нема, або ятаки зовсім сліпа. В результаті купила пару книжечок, але загалом не задоволена, по цінах-те саме що в книгарнях, купа одних і тих же стендів, для дітей все якесь одноманітне, шукала пальчикові ігри -так і не знайшла.
    Напевно треба було якось вибратись без малечі, тоді б і результат був.
    А так, я змучена, голодна, вложила масю спати, асама полізла на ДП, і молюсь щоб чоловік ще трохи забарився, бо за тим форумом нічого не приготувала, і тільки но мяско поставила тушитись.

• Подобається Подобається x 13
  8. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Олю Аба-ба-галамага в самому Палаці на першому поверсі 100% бо я з Малковичем вчора там біля того стенду говорила

• Подобається Подобається x 6
  9. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ну і "коза" я скакала-скакала і не помітила :sad::sad:
    Можливо ще завтра якось туди заскочу, як вийде. А завтра форум до кінця дня чи лише до обіду?

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Не знаю. Там до речі недалеко бід Галамаги видавництво Теза презентувало дуже класні аудіокниги.

• Подобається Подобається x 5
  11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Відповідь: Львівський форум видавців 2009

У Знайці точно є, бачила також у канцтоварах (ще можу в родича-співавтора цієї штукенції запитати, де вони їх продають)
    вона завжди на тому місці, і Махаон поруч

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Щодо Форуму - ціни дуже різні! Потрібно уважно читати назву стенда, до якого підходите - є видавництва, а є приватні підприємці! Робіть висновки.
    Для прикладу, на якомусь стенді на пр.Свободи книга коштувала 80грн, а у видавництві 30грн.
    Завжди практикувала ходити на форум бодай двічі - один день для купівлі-пошуку книжок за списком, інший - що надибаю або згадаю. Подобалось "заключний" візит робити в неділю зранку (на 10.00год). Людей ще немає, а оскільки останній день форуму, можна придбати й останні примірники книжок (чи "виставкові").
    Для пузатиків - памятаю, вхід був безкоштовний попередні роки.
    Абабагаламага щороку виставляється в одному й тому самому місці!
    Перший поверх, обхід починайте справа, перший стенд справа - Абабагаламага.
    Ще є, здається, їх стенд в галереї між колонами при вході в приміщення, у правому ряді.
    Хто ще не встиг - не розчаровуйтесь - є ще неділя. Тільки памятати: хто рано встає, тому Бог дає.
    Придбала багато літератури, якось все для дітей та й для дітей.
    Енциклопедичні видання, "Ілюстрований атлас світу" (Махаон), розвиваюча "Відшукай і підрахуй", "Вчимося малювати", "Книга вихованої дитини"+CD (Країна мрій), книжечки з серії "Природа рідного краю" (Навчальна книга - Богдан), книжечки для дітей німецькою та англійською, і багато інших дрібненьких і не дуже дитячих книжечок. Лише на стенді "Абабагаламага" купила з дорослої серії дві книжечки для себе (дитячі - лише нову "Золотий павучок", всі інші вже маємо).
    Звичайно, не піти на форум не могла, проте з сумом мушу визнати, що цього разу винесла звідти лише книжки :sad:. Отого знайомого "духу форуму" вже немає.

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Ми вчора були на форумі. Минулого року потрітили купу грошей, цього планували потратити дуже мало, але знову вийшла маленька купка грошей. Такі ми є і ніц з тим не поробиш :)
    Трохи розчарована, бо шукала книжечки для своєї Кнопочки, а для таких маленьких вибір не дуже великий: книжечки повторюються (наприклад, "Хто чтя мама" є в кількох варіантах), а були й такі, що доні на один зуб (неякісно зроблені і вона їх порвала дуже швидко, бо перегортати сторінки ще не дуже вдається). Зрештою, ми стали вибагливішими до книжок, та й багато вже є цікавого вдома.
    Наступного року знову треба шукати велику купу грошей на форум, бо для діток від 2 років можна вже більше знайти

14. дашулька

дашулька Well-Known Member

ПОВНІСТЮ ЗГІДНА!!!вибір препоскудний,але ми теж понакупляли вже різних книжок,хоча здається нам ще зарано...:girl_flirt:Принайме є плюс-до наступного форуму вже трошки підростем й знов поїдем за новою "пресою"!:girl_in_love:

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

навмисне ходила на форум по Сартра й Кафку - хотіла скупити все нечитане їхнє у серії Азбука класики, та так нічого й не знайшла:sad:
    стенди якісь бідні були
    і ціни зашкалювали:sad:

вирішила більше на форум не ходити - нема вже здоров.я штовхатися, і як правильно зазначили вище, атмосфера кудись зникла

• Подобається Подобається x 3
  16. zara

zara Well-Known Member

Мені вдалося купити на форумі непогане видання "Казки та вірші" К. Чуковського в українському перекладі!! (видавнцтво МАХАОН). Почитавши (а я дуже скептично відношуся до перекладів руської класики на українську) була здивована досить вдалим перекладом, ну а малюнки- це просто бальзам на мою душу !! Надзвичайні ! Веселі, професійні, та мінімум компютерної графіки!

А хтось знає, чи у Дереша щось новеньке вийшло?
    А на форумі були представлені видавництва "Піраміда" і "Фоліо"? може хтось зауважив?

17. Oddly

Oddly Well-Known Member

у мене теж таке враження склалося.
    якщо мені потрібна якась конкретна книга, я все одно її придбаю, і без форуму, тим більше, що ціни там зараз вже не такі привабливі, як раніше.

а якщо виникає бажання просто пошукати чогось цікавенького, то перейшла або на інтернет-магазини (теж вже набридло штовхатися - книги хочеться в спокої неквапливо розглядати, а тепер все на базар схоже), або на великі книгарні, де можна півдня проходити.

була на кількох презентаціях, до яких мала особистий інтерес, придбала небагато. бо якраз за кілька тижнів перед тим закупилася величезним стосом книжок, які ще не всі осилила

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

так, звичайно, що були.
    Піраміда навіть мала кілька прем"єрних видань,
    про Фоліо нічого не скажу - тільки повз пробігла

19. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

фоліо в 2 місцях було на різних поверхах