Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Львівські новини

приватбанк паспорта не просить, лише картку клієнта(кредитка,зарплатна...)

2. Soleil

Soleil New Member

В мене неме кредитки привату, то при обміні робили копію паспорта.

3. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

Сьогодні, 12 листопада, з 9:00 до 20:00 год. припинено подачу води на вул. Хуторівка, Демнянська, Боднарська.

4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Від вчорашнього дня на ремонт перекрито частину вулиці Виговського від мотозаводу до розвилки з Патона. Рух по Патона і Любінській - без змін, всі маршрутки тепер здійснюють об"їзд по них.
    Тута http://zik.ua/ua/news/2013/11/11/u_..._vzhe_na_seredu_obitsyayut_dilu_vinets_439299 кажуть, що рух не перекривають. Бессовестно врут ))

5. kristas

kristas Well-Known Member

Я рано 111 їхала по Виговського і ввечері 32 також :)

6. solomka

solomka Active Member

я ввечері прочекала на зупинці 30 хв - жодна маршрутка (32, 23) не їхала.

7. Soleil

Soleil New Member

Мій чоловік казав, що вул. Виговського вже відкрили для проїзду. То правда?

8. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ви не вірите власному чоловікові?)))

9. Soleil

Soleil New Member

Він їхав по Городоцькій і бачив, що одна смуга відкрита для руху. І він зробив висновок, що одну смугу вже відремонтували. Але я не можу повірити в те, що вони за день зняли старий асфальт і поклали новий.

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Неймовірно, але факт - її відкрили!! Частково покриття виглядає нормально, але на частині - просто латка на латці. Побачимо, скільки протримається.

11. Soleil

Soleil New Member

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

13. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчата на Липинського веччором сталась сильна аварія- хтось щось чув?

14. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

новина у всіх на вустах і ніяк не виходить з голови...

мимоволі запитуєш себе - до чого котиться світ, молодь???...

дівчині було всього 22 роки, кажуть, що брат, побачивши тіло, одразу втратив свідомість і зараз у реанімації... батьки - на заробітках у Польщі...

http://fakty.ictv.ua/ua/public/index.php/ua/index/read-news/id/1493605
    http://www.youtube.com/watch?v=nd-FFbynVts

15. siriuska

siriuska Member

В пятницю на Липинського проїжджаючи я бачила машину, іномарку розбиту вщент, страшно...була тільки міліція, швидкої вже не було.

16. casablanka

casablanka Щаслива особистість

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Блін, ну не вірю, що їхали зі швидкістю 60 км на годину. Так страшно!!! Страшно зустріти таких гонщиків!
    Рекомендовано для перегляду усім гонщикам!!!

18. kati

kati Well-Known Member

` я також бачила ту аварію..десь о півночі ...слава Богу що всі живі, бо те що лишилось від машини жах

19. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Молодь....так..погоджусь. Але бачила репортаж тих новин. І старша жіночка якась і чоловік, розказували, як та дівчина втікала від цього хлопця і просила у них допомоги....Чому ніхто не впустив її до хати? Можна було захистити дитину..Або хоча б спробувати.... Це моя думка...
    Мені зразу згадалось як у 2000р. я купувала персики мамі на Добробуті(мама лежала у лікарні на Ужгородській). Була 1 година дня, обід. І тут під час купівлі тих персиків, якийсь здоровий "лось" злапав мене за шию і потягнув у джип.... На зупинці , купа людей, всі дивились як на цирк, а я із переляку навіть пікнути не могла...НІХТО НЕ ЗАХИСТИВ І СПРОБИ НЕ ЗРОБИВ,,,,Врятував мене ...мій маленький зріст, я просто якось викрутилась йому попід руку, під час того як він запихав мене у машину, кинула все і сумку і все що несла мамі...І бігла, шалено бігла....зупинившись в палаті у мами. Потім розплакалась і і зімліла. Напевно то був шок. Досі не розумію, чого мене пхали у ту машину... і що би було далі, як би я не втікла...
    Але до чого я... НЕ РОЗУМІЮ ТАКОЇ БАЙДУЖОСТІ ЛЮДЕЙ....НА МІСЦІ ЦІЄЇ ЛЮДИНИ МОЖЕ ОПИНИТИСЬ КОЖЕН....

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а чув хтось про аварію у Львові де маршрутка збила хлопчика на смерть? Нещодавно по новинах показували, не можу пригадати по якому каналі. Казали що мама була на протилежному боці вулиці і дитина бігла до неї через дорогу, потрапив прямо під колеса маршрутки.

Статус теми:
Закрита.