Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Львівські новини

Звідки інформація? Щойно по радіо (Люкс ФМ) слухала новини, говорили, що пошуки тривають....

2. alkali

alkali Member

Зараз інформація мабуть буде.

3. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

Звідки інформація?

4. Delfy

Delfy Well-Known Member

малесенький ((( нехай душа його спочиває з миром. Ангелятко маленьке...
    слів нема... знайшли крайнього... тепер його будуть захищати адвокати, які будуть розказувати про молодість і початок кар*єри того хлопця.. одним словом, бити на жалість.. а він ж просто "підставна особа", якою треба закрити ту діру, щоб не чіпати справжніх винуватців події. йому зараз дадуть умовно, штраф, тут же всі причетні скинуться і його заплатять і на тому все закінчиться.

5. blakytnooka

blakytnooka Member

цікавить те саме, хвилину тому тільки читала, що мають кидати муляж дитини у каналізацію,щоб відслідкувати течію.

6. Mary

Mary Active Member

Дитину ще не знайшли
    «На вул. Тунельній знайшли м’ячі, які вчора запускали з місця падіння хлопчика у каналізаційний колектор. Зараз ділянку дороги закривають для проїзду, оскільки колодязь знаходиться по центру дороги. ДАІ працює на місці. Пошуки хлопчика тривають», – розповів Віктор Іваніцький.

7. Pesyk

Pesyk Member

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

і ще таке пишуть - Рятувальники зробили муляж дитини, яка учора, 10 жовтня, впала у каналізаційний люк на вул. Широкій у Львові.
    Про це з місця події повідомляє кореспондент ZIKу.
    За словами батька хлопчика, дитина важила приблизно 10-12 кг. Такий муляж кидатимуть у цю каналізацію і подивляться куди течія його понесе. Рятувальники сподіваються, що це допоможе у пошуках

9. Nuson

Nuson New Member

10. Pesyk

Pesyk Member

"Як стало відомо ZIKу, дитину знайшли на вул. Роксолани за кілометр від місця, де хлопчик впав" ...
    Вже і розсуждати не треба........(((
    Як то страшно... Нехай Бог всіх рятує від такої біди...((

11. Відповідь: Львівські новини

У Львові знайшли тіло дворічного хлопчика, який 10 жовтня провалився у каналізаційний колектор на вулиці Широкій у Львові. Знайшли дитину за півтора кілометра від місця зникнення, - інформують джерела ZAXID.NET.

Як повідомив начальник управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький, саме тут, на Тунельній, рятувальники знайшли м’ячі, які вчора запускали у колектор з місця падіння хлопчика.

ОФІЦІЙНО: Як зазначив заступник начальника відділу зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Львівській області Павло Василенко, рівень води у каналізації сьогодні впав, дитину знайшли під купою сміття (ZIK).

12. Buriko

Buriko Well-Known Member

13. Юська

Юська Well-Known Member

14. Buriko

Buriko Well-Known Member

Боже, допоможи батькам пережити це горе... Це жахлива подія, просто немає слів...

15. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

дві різні інформації: то на вул роксоляни найшли ,то на вул тунельній...

16. Pesyk

Pesyk Member

Мене то обурює, я плачу заспокоїтись не можу, і нехай то я не права, але мені здається, що наші служби знову "спрацювали". Пів міста обшукали, але там де треба було найретельніше і найоперативніше, ЗРАЗУ, то вони міри приймали .....Вибачте мене...((((

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

18. Maksli

Maksli Well-Known Member

http://zik.ua/ua/news/2013/10/11/tilo_hlopchyka_yakyy_upav_u_kanalizatsiyu_znayshly_433972
    знайшли тіло хлопчика на вул. Роксоляни, хай спочиває з миром! а Батькам, та рідним якомого більше сили пережити це!
    а на вул. тунельній, знайшли мячики, які вчора запускали, для того щоб подивитись, куди течія віднесе їх!

19. Buriko

Buriko Well-Known Member

20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

дуже ефективні м"ячики, нічого не скажеш..

Статус теми:
Закрита.