Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

А Бандеру офіційно визнано міжнародним злочинцем? Ну принесли на стадіон, ну і шо.

Ой, ну не треба. То є львівське ноу-хау, нігде не повірю.

Хто дав установку? Яку установку? А може то провокаторів з Донецька завезли?
    От не повірю, що за весь чемпіонат 2012 ніхто не ходив в футболках "Дякую тобі, Боже, що я не москаль" що теж неполіткоректно. Чи з червоно-чорним стягом не ходив.

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Взагалі-то про бійки із фанами інших команд хулігани домовляються, в тому числі про кількість тих, хто б"ється. Я не прихильниця цього, але ніц кримінального там нема. Ну і участь у бійках беруть не фани чи ультрас, а хулігани.

А от і ні, Ви нічого не знаєте про те, що пишете.

Фаєри - то не кримінально, завдяки тим вогням роблять шоу, а те, що хтось кидав їх у сектор чи ворота, а не гасив - всюди є придурки, не тільки серед фанатів.
    Я десь казала, що вони білі і пухнасті? Нема чого із них робити небезпечних злочинців.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

та ходили... і то найгірше. бо, як вже писали тут, футбол (як і будь який інший вид спорту) має бути окремо від політики.

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:25 ----------

пишу про те, що знаю.

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

От цікаво, чи якщо б на трибунах був портрет, скажімо... хай Грушевського, теж би робили з того проблему? Бо політика і спорт не можуть бути разом?

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

та хоч папи Римського. при чому тут "робили проблему"? є міжнародні норми, це спортивне свято, а не мітинг політичний чи релігійний. ти можеш мати свою думку і погляд на такі речі, але висловлювати її не на стадіоні. мене дивує одне: от є таке в українців - налажати по-повній, а потім "пригадувати" якісь аналогічні випадки на інших матчах, "чути" інші кричалки. я взагалі не розумію, для чого на спортивний матч нести якусь символіку, окрім фанівської, клубної? в мене таке враження, що це дійсно провокація якоїсь політсили, бо відданий фанат так би не вчинив. ІМХО - я жінка, і то розумію якісь правила і політики під час проведення матчів

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Назвіть хоч одну чинну норму міжнародного права або бодай українського законодавства, яка забороняє мені прийти на стадіон з портретом Бандери.
    Дякую.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Фіфа стереже то, аби на стадіон не приносили політики. Що ж ви так за того Бандеру вчепились? Невже власне це є проявом націоналізму і патріотизму?? На футболі має бути гра і все, що її стосується, а що має Бандера до футболу? Треба поважати своїх героїв, а не фанатіти.

---------- Додано в 06:27 ---------- Попередній допис був написаний в 06:20 ----------

Не може і перш ніж таке писати почитайте трохи про те, чим займається ФІФА і я вважаю, що цілком правильно, що політиці не місце на стадіоні, бо там збирається величезна кількість людей, яких об'єднує лиш бажання побачити гру не у всіх мусять бути такі ж політичні, чи релігійні переконання. І на такому скупченні людей це може призвести до якоїсь агресії. Кому це треба? Вони таким чином слідкують за порядком і нема в тому ніякої особливої нелюбові до Бандери...

8. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Бо вибіркова справедливість і кара не відповідає злочину

9. Kayla

Kayla Well-Known Member

ПРАВИЛА поведінки вболівальників на НСК «Олімпійський» під час відвідування футбольних та інших масових заходів:

4.6. Дискримінувати футболістів, тренерів, арбітрів, інших офіційних осіб та вболівальників за національною ознакою або кольором шкіри, а також проводити агітацію, розпалюючи соціальну, міжрасову, національну або релігійну ворожнечу;

Думаю, ці правила з неба не написані, це вимоги ФіфА. І при чім тут портрет Бандери? Чого ви не можете піти з портретом Бандери в церкву, на концерт в Оперу?

10. Vероніка

Vероніка Never give up

А що, бійки вже стали цілком нормальним явищем? Хтось дійсно може серйозно постраждати. Немає різниці, де вони відбуваються - це ненормально і так не має бути.

11. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Район Чорновола, комусь ввімкнути тепло?

12. glasses

glasses Member

Сосюри - включили вчора вечером в 18 приблизно, а Вам ще ні?

13. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Капєц, а ми сусідня, Масарика- дубак в хаті...у

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вероніко, ти про що? Люди в тім участі не брали, якби боялися постраждати . І взагалі, до чого тут це? Не розумію точки зору тих, хто вважає, що стадіон штрафонули через Бандеру чи через футболку із цифрою "88", ну чи за Обливаний понеділок. Головне, що такі думки висловлюють люди, які далекі від футболу, і на стадіоні під час матчу у кращому випадку були раз, а то й взагалі не були ніколи.

Згодна із цим дописом

15. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я живу на Шафарика, в сусідніх будинках вже включили опалення. А в нас ні опалення німа, ще й гарячої води 2 день також нема((

16. ukranets

ukranets New Member

17. Demetra

Demetra Well-Known Member

На Панча сьогодні вранці включили опалення:girl_dance:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

еее, а давай не будем, ок? Якщо я не ходжу у фанатський сектор, то не значить, що я не в курсі справ, не люблю таких клейм! В мене вдома два фанати футболу, тому повір, я знаю багато! І знаю, як часом себе ведуть "фанати" на матчах!

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Я також так вважаю. Але то хіба в ідеальному суспільстві ВСІ дотримуються ВСІХ правил, а якщо і порушують, то всіх карають рівнозначно.
    НМД, тою постановою зацікавлені особи вбили двох зайців: провчили львів'ян з їх Бандерою і на 5 років (в кращому випадку) відлучили Львів від великого футболу.
    А Бандери "вчепилися" тому, що, будь там інший портрет, впевнена, вжиті заходи не були б такими жорсткими.

Статус теми:
Закрита.