Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Люди! Та ж то було відкриття + вихідні - звісно, що народу навалом, працівники (багато хто, мабуть, вперше на такій роботі) втомлені, а в нас народ балуваний: хоче все і відразу, і ще щоб на халяву. :) Думаю, що сьогодні вже не буде тих проблем, що вчора, а за тиждень все стане на свої місця. Продавці то Львівські, а не одесити.

---------- Додано в 09:11 ---------- Попередній допис був написаний в 09:09 ----------

Я завжди на касі пакую пакет. Навіщо робити два рази ту саму роботу? Касир сканує товар і я його ховаю в пакет. А кошик залишаю на касі.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

я також так роблю, але таки столик мав би бути. Бо наприклад якщо великий возик подуктів, то на касі одразу не спакуєш всього.

3. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Я все розумію, але особисто мені не затишно робити покупки, коли багато людей в супермаркеті. Люблю зупинитись, подумати, що потрібно і щоб ніхто тебе не штовхав і не пхався...А поїхала туди, бо стало цікаво, щось новеньке відкрили в районі!
    Щодо персоналу, то видно, що дівчатка "новички" своєї справи. Але всі ми у чомусь "новички", тому претензій до них не маю. От тільки би трішки більше поваги, але це вже від самої людини, а не від професії залежить.

4. kati

kati Well-Known Member

А нам навпаки ввічливий попадався. І на рибному відділі і на молочці.

деякі товари справді в подвійній к-ті без потреби, а от деяки я брала( сир хохланд,наприклад)
    то було відкриття! ми були в неділю о пів на 10 вечора- майже пусто, в будні думаю так само буде

мало місця для чого? для танців)))?
    це не супермаркет типу Ашан/арсен/сільпо....а я б сказаола просто маркет типу барвінка/рукавички, але рівнем вище.

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

я також, тому не звернтала увагу на ті столики. Незручно( мені) що нема місця ,де можна б було лишити дитячий візок, але я лишала біля охоронця ,там де скриньки і банкомати

пс. Мені сподобався магазин. Точно буду туди ходити, бо він поряд з домом, нема сенсу тепер йти в сільпо чи арсен.
    По цінах- на деякі товри вищі.(алкоголь, солодощі,памперси) .

5. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Мені здалось, що мало місця між стійками з товаром, бо 2 -4 людини і немає як пройти у наступний "відділ". Але це швидше враження склалось від того що

6. карапуз

карапуз Well-Known Member

а мені на цукерках все файно пояснили :girl_smile:

Була сьогодні в обід, то людей небагато було.

Шкода мені дівчат на касі, бо у них немає стільців. А, цілий день на ногах, то я їм співчуваю.
    Після "Таврії" зайшла в "Барвінок", ну то небо і земля.

7. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

У Львові звільнили губернатора Костюка.....

8. Aster

Aster Well-Known Member

Якщо багато товару, а касир вже обслуговує наступного покупця, то хоч-не-хоч, мусиш швидко поскидати свій товар у кошик і іти десь далі пакуватися. До речі, кошик залишити на касі в Таврії - ніяк. Спеціального місця на підлозі (як в Арсені чи Барвінку) немає, на самій касі він заважає наступному покупцю. То всі й кидають ті кошики прямо під ноги.

Спеціальні столики чи лавки для пакування є у всіх без винятку супермаркетах чи великих магазинах Львова (Арсен, Барвінок, Ашан, Метро, Сільпо і т.п.), тільки в Таврії чомусь до того не додумалися. :)

9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вчора, в селі Старе Село, Львівської обл., Пустомитівського р-ну, було знайдено труп мужчини. Документів, які б засвідчували його особу при ньому не було.

10. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А я допаковую. І тоді відходжу.

11. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А як там розшук Мар"яна Галича, якого Вікторія Боровик шукала? Не в курсі? Весь час за них згадую...

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нічого про них не знаю.

13. lizarda

lizarda New Member

14. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Казали по Львівській хвилі, що маршруток сьогодні вже не буде. Отакі новини. Щиро співчуваю всім, кому ще добиратись додому

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я це чула ще о 14 годині, як їхала додому. Водій маршрутки казав, що потихеньку всі з'їжджають з рейсів, а завтра будуть стояти в гаражі(ну що він, то точно казав, що не виїде)

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

в нас на Науковій 45 вже з 13 год. не їздить (спочатку МНС пропускало їх по трамвайній колії, але одна чуть не перевернулась з людьми, то й вони зовсім відмінили рейси), 141 на Сокільники теж не ходив зовсім.....
    Я сама сьогодні 51 від церкви Анни до цирку їхала ....30 хвилин....

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Що там сьогодні на дорогах? Дуже треба їхати...

18. kristas

kristas Well-Known Member

З вікна бачу, що машини і маршрутки трохи їздять по Виговського.

19. Відповідь: Львівські новини

В Арсені, що на вул.Патона,немає світла,і картки для розрахїунку не приймають( І немає свіжого хліба, бо щось там зламалось, і не буде...

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

трамваї не курсують сьогодні і під питанням, чи будуть курсувати завтра. Якщо у місті є понад 130 одиниць снігозбиральної техніки, то якогось "милого" сьогодні вночі їх випустили на маршрут в удвічі меншій кількості ( таке враження, що вирішили почекати потепління і хай все розтане саме).У нас по Кн.Ольги_Сахарова маршрутки проїжджають дуже переповнені і часом навіть не зупиняються. Хліба у "Рукавичці" та ближніх магазинах немає- був лише один завіз, другий замовлений не приїде. Молочку у "Рукавичку" доставили лише в обід- машини реально у нас тут забуксовують і вони не можуть під їхати і розвантажитися. Тому постачальники відмовляються їхати.

п.с. з понеділка у нашої влади буде нова халепа- сніг почне танути. І оскільки забиті каналазаційні водоприймачі, будуть "озера" з тієї кількості снігу, що випала. А це значить знов одне: електротранспорт стоятиме, маршрутки - як повезе...

Статус теми:
Закрита.