Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. glasses

glasses Member

Відповідь: Львівські новини

Трускавеь-Київ, прибуває в 6.01

2. Музик

Музик Мартуська

3. Farfalla

Farfalla Member

вічна пам"ять... шкода... мудра людина пішла з життя... аж лячно стає за ті всі пам"ятки культури...

4. solomka

solomka Active Member

дуже шкода.... людина все своє життя присвятила мистецтву. Страшно подумати, що станеться зі всіма замками, він був для них як Ангел-охоронець.

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Жахлива новина! Пішла з життя людина, стараннями якої маємо збережені такі чудові памятки архітектури... Мала нагоду спілкуватись по роботі - дійсно велика людина яка вболіває за свою справу....

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Такий важкий день сьогодні. Думала хоч на дп відволічусь(((. А тут таке...

Вічна пам"ять. Золота людина і ангел-охоронець історії нашого краю. На таких людях тримаються залишки нашої держави. І чомусь ці люди відходять так невчасно.

7. Солнушко

Солнушко Well-Known Member

Сегодня ушел из жизни Величайший человек,мой наставник и учитель, академик Украинской академии искусств,Герой Украины, лауреат Национальной премии имени Тараса Шевченко, искусствовед, директор Львовской галереи искусств, президент Украинского национального Комитета международного Совета музеев (JCOM) от UNESCO -БОРИС ГРИГОРЬЕВИЧ ВОЗНИЦКИЙ-вечная память ему!
    Я была лично с ним знакома-сколько было интерестных поездок,раскопок,походов,сколько знаний я получила от него,как я любила слушать его рассказы о найденных святынях/иконах/картинах,слушать легенды о замках,возле этого человека всегда хотелось жить,что-то делать и делать бескорыстно...но теперь остались лишь воспоминания и фото..мне больно и горько осозновать,что больше я его не услышу,не увижу,не смогу обратиться за советом,не смогу побеседовать-казалось,что он будет жить вечно...

Царство ему небесное,пусть покоится с миром-он навсегда останется в наших сердцах таким же добрым,жизнерадостным,гениальным человеком,каким он был!

8. lizarda

lizarda New Member

22 травня, працівник міліції на пішохідному переході на вулиці Джорджа Вашингтона наїхав на жінку з трирічною донечкою. Жінку з черепно-мозковою травмою і забоєм головного мозку та трирічну дівчинку з численними травмами одразу доправили до
    лікарні.

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Прочитала я про перекриття руху по центру міста для створення фан-зони. Не зрозуміла, а хоч на таксі туди можна буде заїхати у разі потреби? Таксисти будуть мати дозвіл?

10. Raven

Raven Мама малятка

Тіко ті, шо пройшли акредитацію до евро.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

13. Яруська

Яруська Well-Known Member

ггг...то значицця я нормальна:girl_cool:

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага, а ненормальні працюють :girl_devil: У нас фестиваль "Віртуози" якраз в розгарі, купа репетицій, концертів.... І Євро...

15. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

На рахунок таксистів знаю, що більша половина з них точно будуть сидіти дома. Даішники, беркут і транспортна міліція теж на час Євро хочуть заробити, а оскільки зі всіх таксистів відсотків 10 мають повність всі документи і дозволи, тому весь таксистський зарабіток піде на штрафи або хабарі. Ну а про корки я взагалі мовчу :girl_crazy:

16. Galysik

Galysik Well-Known Member

Сьогодні зранку на виїзді зі Львова в сторону Брюхович згорів ресторан Козацький шинок. Щойно сестрі подзвонили, у них там сьогодні мала відбутися зустріч однокласників. Загинув охоронець, згорів дотла. У новинах поки нічого немає, причина загоряння не відома.

17. viltis

viltis Well-Known Member

А ще вчора горів Гопак ( на Науковій?) , ми як з Ашану їхали, то бачили як пожежники тушили...

18. Vероніка

Vероніка Never give up

Прислали по мейлу, але не знаю, наскільки достовірна інформація :

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

щось забагато, аби було правдою.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ага, всьо тихо... а я навыть уваги не звернула. Головне, що я з суботи на неділю поверталася вночі з весілля, то все було спокійно, а вже зранку було згорівше.

Статус теми:
Закрита.