Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Чесно кажучи, мені чомусь також зовсім не шкода того малого, як батьки не могли виховати нормально, то це зробить суспільство, шкода тільки, що він не почерпнув з того ніякого уроку, але на другий раз може попасти на когось "покруче" за його батьків. Для батьків дитина завжди маленька, але думаю що в такому віці діти вже би мали думати трохи своєю головою і відповідати за вчинки. І якщо він вже такий "нечемнийй" то що з нього виросте далі?
    А батька дівчинки я підтримую. Знаю, він вчинив погано і відповість за це, але якби мою дитину систематично тероризували, я б певно вчинила так само.

2. нталька

нталька Well-Known Member

Дівчата, а яке вирішення цієї ситуації і подібних ви могли б запропонувати?
    Було б добре якби цю ситуацію не залишили на етапі роздмуханої і поступово забутої.
    Особисто я вважаю, що хлопця з мамою треба направити на обов"язкові заняття з психологом.

3. Dobra

Dobra Well-Known Member

17 квітня 2011 року в ботанічному саду ЛНУ імені Івана Франка (вул Кирила і Мефодія, 4 та вул Черемшини , 44) буде проводитись день відкритих дверей. Запрошуються всі бажаючі з 14.00 до 18.00. Вхід вільний.

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І як Ви це собі уявляєте?
    Хто їх туди поведе?

5. Fechka

Fechka Member

Це жахливо!Дуже шкода!
    Співчуття батькам!
    Нажаль, такий біль заглушити важко....

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

е сталось в сусідньому селі від мого, ці хлопчики дворідні братики. Доречі, якраз в нашому селі горіла стайня, то її навіть не погасили до кінця, а поїхали туди... сумно...

7. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

У моєї малої у першому класі є парочка однокласників, які також люблять щось вчудити. Зі свіжого - один зняв штани і став хвалитися дівчинці, яка з ним сидить, своїми трусами, і здається, пробував її намовити показати, які у неї. Такий випадок був не поодиноким, мала не раз розповідала про подібне. І це шмаркаті шестирічки!!!
    Не знаю, правильно це, чи ні, але ми навчили малу сміятися з хлопців, які до неї чіпляються. Поки що допомагає: після того, як їх виставили ідіотами пару-трійку разів, герої якось трохи заспокоїлись. А взагалі-то сумно це все - мої однокласники у такому віці якось більше машинками-фантиками цікавились...

8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Це наш загальний клопіт. Бо система така. В ній "мало обходить" - не вийде.
    Наша освіта і наша медицина - дві галузі, у яких заручниками є всі. І від того, що якась сторона почне вимагати для себе щось краще - ніц не зміниться, поки не поміняємо систему.
    А подібна позиція призведе тільки до того, що вчити і лікувати вас не буде кому.

9. Fechka

Fechka Member

Цього року Львів святкує своє 755-річчя. З нагоди Дня міста 2011 вулицями Львова пройде великий святковий парад, участь у якому візьмуть тисячі учасників, серед яких – дитячі колективи, лицарі у латах, актори на ходулях з муніципальних та аматорських театрів, оркестри, “Чудо-поїзд”, карети з ангелятами, народні танцювальні колективи, представники молодіжних, спортивних, громадських організацій та національних товариств.

Протягом трьох днів, з 7 по 9 травня львів’яни та гості міста зможуть відвідати найцікавіші події приурочені до святкувань Дня міста Львова 2011.

Останнє редагування: 7 Травень 2011
  10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а у нашому районі з 10-го по 19 травня не буде гарячої води((((((((вже оголошення висять

11. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

це в якому?

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я в Залізничному живу на Яворницького

13. Музик

Музик Мартуська

то трошки ніби плітка, але чи чув хтось щось про те, що на кінцевій трамвая двійки на Пасічній застрелили хлопця?

14. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Де нині будуть салюти запускати?

15. nalia

nalia Member

на скільки чула,що в цьому районі стріляли в свободівця і поцілили в ногу

16. Відповідь: Львівські новини

Інфи підтвердженої не бачу, але цілком ймовірно, що щось було. Сьогодні ж акції на Пагорбі слави. Приїхало сумнозвісне «Русское единство» і розгорнуло 30-метровий червоний прапор. Підозрюю, що недалеко від Пагорбу могли бути сутички.

17. Музик

Музик Мартуська

та ніби вже теж знайшла, що

18. Kotice

Kotice New Member

Чесно кажучи, ніколи ще день Перемоги так не розчаровував як сьогодні. Живу навпроти Марсового поля і сьогодні вранці з 8 ранку все поле було (і продовжує бути) оточене міліцією, на нашій маленькій вуличці на вході та виході стоять по три ряди "бравих" міліціонерів... Цирк.... Я не підтримую ані партію Русское Единство, ані Свободівців, але щиро вважаю, що просто з поваги джо ветеранів можна було б дозволити старшим людям пройти і покласти квіти на Марсовому полі.. Всі старші пані та пани, що підходили з букетами, змушені були повертатися назад, або перекидати їх через міліцейський кордон.На багатьох форумах сьогодні читала відуки, що мовляв: "понаходило, понавилазило тут москалів, добре, що їх не пускають"але, люди добрі, чи не в кожного з нас в родині були "фронтовики" і чи не можна просто спокійно сьогодні покласти квіти на їхні могили навіщо робити ті цирки???
    Щиро обурюють провакійні виноси червоного прапору до Холма Слави, але так само обурюють дії нашої молоді (на свої очі бачила сьогодні як молода дівчина в вишиванці йшла по Марсовому полю і ногою скидувала квіти, які там поклали ветерани.......). Невже не можна просто співжити мирно?????
    Мій прадідусь був фронтовиком, в числі перших ввійшов до Берліну, все життя проклинав ту війну і радянський та фашистський режими, але 9 травня завжди згадував своїх загиблих друзів. Невже наш народ настільки деградує, що ми просто не можемо в цей день з повагою помянути наших рідних, які йшли на загибель не з власного бажанння, а по дурості урядів, але це не применшує їх честі.....?

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Знаєте, в цілому цивілізованому світі день завершення війни є трауром, як і день початку. Я не розумію, як можна взагалі святкувати щось пов'язане з війною. А про протистояння - якби ті ветерани йшли просто покласти квіти загиблим родичам, вшанувати пам'ять невинно загиблих - ради Бога. Але ж вони вважають, що вбиваючи і катуючи наше населення робили нам велику послугу і за це ми повинні їх поважати.
    Про прапор - зрозуміло що це провокація. Вже майже місяць по всіх мас-медіа про нього говорять і нагнітають. Ну ясно, що Львів не може спокійно до того поставитися. Це просто знущання з нашого народу, нашої історії.

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:21 ----------

Власне, що треба не парадами святкувати і салютами, а вшановувати память невинно загиблих

20. Відповідь: Львівські новини

Під катом - все про інцидент. Травмували журналістів.

Статус теми:
Закрита.