Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Це вже з веселіших новин.))
    Звідси

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а що тут веселого? хіба в нас в державі дозволена дискримінація за ознакою національності?
    якби я була на місці того депутата, то теж би подавала в суд. За образу. Байдуже, "русский" він чи "поляк" чи хто там ще...

3. Редвумен

Редвумен Active Member

а хто кого дискримінував? людина запиталась гасло (Слава Україні!) - а як він, "русскій" таке вимовить. Йому ж язик поламає!:moskali:

4. enigma

enigma Well-Known Member

його просили сказати пароль ))))) А за москаля ще можна спорити, бо це ж не національна приналежність.

5. Редвумен

Редвумен Active Member

«москаль» - це синонім окупанта, а не росіянина, тож представнику Парії регіонів потрібно визначитись: чи він росіянин чи окупант, - підкреслив Андрій Шкіль. - За такою логікою, варто закрити ресторани «Цимес» чи «Хайфа», що в столиці на Подолі. Можна також закрити кав’ярню «Основний інстинкт», що також знаходиться в центрі Києва - за пропаганду сексу, приміром, серед неповнолітніх відвідувачів»

6. allusya

allusya Well-Known Member

А головне, що після того як він сказав, що руський, йому ж не сказали, що не пустять, а попросили сказати гасло, він відмовився, бо дійсно

7. bora

bora Well-Known Member

Ну направду не питали національності (правильно дівчата кажуть, що слово "москаль" до того ніц відношення не має);)
    Повірте я водила росіян - вони тішилися з того цирку.) Та всі зрештою туди на того дядька йдуть, бо шо ж більше нема де горілки в центрі випити?;) Ще за комуністів питає.)) Але коли я пожартувала, що комуністка, то мене змусили пити більше всіх на вході.) Ну в чім та дискримінація - на комуністах заклад вдвічі більше втрачає.:)
    Я просто на їх місці додала б вивіску штибу - Заходити з почуттям гумору;)

Останнє редагування: 25 Жовтень 2010
  8. Редвумен

Редвумен Active Member

9. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

11. Mavra

Mavra New Member

Будемо мати у Львові асфальтний завод :girl_feminist:
    Газета "Ратуша"

12. Рибка

Рибка Well-Known Member

Новина не тільки львівська.
    Годинники не забули перевести?

13. katrinka

katrinka Well-Known Member

Сьогодні у Львові навпроти ЛНУ ім.Франка розпочалась ярмарка-продаж товарів українських виробників (Харків), така ж як минулого року. багато дитячого трикотажу: трусики від 4грн (я такі в ашані літом брала, носяться добре), майки, гольфики від 28грн (кращі 50грн), спортивні штанці на байці від 50 грн, піжамки на байці від 45грн, залежно від розміру. також шкіряні/хутряні вироби, в"язані речі, мед і його похідні, натуральні мила, вироби з вовни, сумки і т.п.

14. Kasia

Kasia Well-Known Member

в парку?? чи в будинку вчених?

15. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

При вході в парк....

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

18. katrinka

katrinka Well-Known Member

при вході у парк, де столики стояли, там де і минулого року, хто бачив/був. триватиме ярмарка 9 днів

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

20. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Ось знайшла, може комусь буде цікаво, хто де переміг у виборах по округах до міськради.

http://westua.net/news.php?id=11960

Статус теми:
Закрита.