Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oddly

Oddly Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

ми були якось в минулі роки - булочок-крендельків об"їлися!!

• Подобається Подобається x 2
  2. Sahara

Sahara Well-Known Member

А хтось з форумчанок планує завтра потрапити на фестиваль авторських розробок та тренінгів ФАРТ, що буде в Брюховичах на базі "Перлина Львова? Я там буду, цікаво опісля поділитись враженнями.:girl_smile:

3. Taska

Taska Well-Known Member

У Львові офіцер, не доїхавши до лікарні, прийняв пологи у дружини у легковику - http://zik.com.ua/ua/news/2009/09/06/195078

я раніше не чула про такі випадки, але мені чомусь здається що так часто трапляється:)

• Подобається Подобається x 6
  4. La esposa

La esposa Moderator

Ого! Дійсно молодець! Не кожен би на таке наважився! Хоча в мене коліжанка сама приймала пологи у подруги - та була сама вдома, її покинув чоловік, а швидка приїхала аж через 4 !!!!! години!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 8
  5. Melisa

Melisa Well-Known Member

Я бачила їх біля роддому на батальній, лікарі вибігли почали питатися хто народився. І він сказав: Уявляєте мені снився син а народилася знову дочка

• Подобається Подобається x 18
  6. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Неприємна новина, але факт:sad: На Сихові 8 вересня якась мамаша святкувала в барі "Апельсин" Наталії, і пригостила свою 9-місячну дитину чимось в тому барі, дитинка подавилась, після чого віднесли дитину по-сусідству в медцентр "Біомед", там лялі не змогли допомогти... Дитинка померла:sad:

• Подобається Подобається x 13
  7. Олька

Олька Well-Known Member

Я бачила як ту дитинку виносили......аж мороз по шкірі...тільки не знала що з нею сталось....

• Подобається Подобається x 4
  8. Angel

Angel Well-Known Member

Який ужас!!!!!!!!!!!!!!гіршого просто бути не може((((((((((

9. Olia

Olia Well-Known Member

а ще казали що в дитини в крові виявили алкоголь і що мамаша любила випити...

10. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

про алкоголь я теж чула...

11. Tela

Tela Well-Known Member

А ще знаю таку новину, може комусь стане цікаво з 15 вересня на Шуварі буде фестиваль меду, от не памятаю до якого числа, здається до 18. Сама хочу завітати і накупити смачнющого меду і всіх закликаю!!!

• Подобається Подобається x 9
  12. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

а на якому Шуварі?

13. Рибка

Рибка Well-Known Member

Оксанко, на гуртовому Шуварі, в торговому центрі, перший ряд (так написано на оголошеннях, у маршрутках бачила).

• Подобається Подобається x 1
  14. VIKI

VIKI Well-Known Member

На оптовому (продуктовому).
    Імовірно виставка буде проводитись у недавно збудованому торговому комплексі.

15. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Теж бачила це оголошення в маршрутках - пише, до 20-го вересня

16. Bonka

Bonka Well-Known Member

Сьогодні була на ярмарку меду (на гуртовому Шуварі)
    Там тільки 4 палатки, але мед є різний і з різних областей.
    Смачний і не дорого.
    Обов"язково сходіть.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
  17. Galino4ka

Galino4ka Well-Known Member

а мій дідусь вчора купив мед на Шуварі - 1400 грам за 35 грн. здається. Я меду майже не їм, але батьки в ньому розбираються, то пробували і казали, що він фе , поганий :girl_sad: Хоча, може на такий потрапили...

18. Відповідь: Львівські новини

26-27 вересня у Львові втретє пройде міське свято "На каву до Львова". Мета - проведення розважального заходу, орієнтованого і на туристів, і на місцевих жителів. Підняття рівня культури споживання кави, підтримка іміджу Львова як східноєвропейської столиці кави, яка має давні традиції споживання цього напою. Про це повідомили організатори дійства.
    Звісно ж, свято не обійдеться без ярмарку, де можна придбати різноманітні сорти кави, також проходитиме фестиваль ремесел, відбудуться вуличні вистави львівських театрів. Розбавляють усе "кавове" дійство музичні виконавці.

• Подобається Подобається x 13
  19. Alias

Alias Well-Known Member

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:А я хотіла як у тому році 19 жовтня.Бо маю приїхати до Львова на своє ДН і хотіла б побувати на цьому фестивалі.Дівчата. а ніхто не в курсі ,чогсь цікавого на той час не буде ?

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а з котрої години почнеться і до котрої? і я так припускаю, що то буде площа Ринок?

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.