Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Львівські новини

Так ви ж не загальну трубу скручуєте.
    То треба робити перемички чи що там.
    Нам майстер розказував. що треба щось там врізати, поставити окремий кран на наші власне батареї. А сусідам що йшло те й буде йти.

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

3. Siania

Siania Love Life

А в нас за місяць була різниця суттєва, менше на 100-150 грн. А уявіть якщо помножити це все на 64 квартири....а як тоді економія для держави?
    Рік такий був економний, а потім голова ОСББ не витримала тих скандалів з 1 поверхом, та й перестала скручувати.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Від початку проведення АТО з Львівської області мобілізовано близько 8 тисяч осіб. На даний час у зоні АТО перебуває 5 тисяч мешканців області.
    Про це йшлося на нараді т. в. о. Львівської ОДА Юрія Турянського з керівниками Львівського обласного військового комісаріату та структурних підрозділів ЛОДА.

«На Львівщині завершено третю хвилю мобілізації. Хоча деякі райони були проблемними, зокрема Самбірський та Старосамбірський, загалом Львівщина виконала завдання, поставлені керівництвом держави», – зазначив Юрій Турянський, інформує прес-служба ЛОДА.

Загалом в області військовозобов’язаними є близько 300 тисяч чоловіків.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:51 ----------

----------------------

Львівщина посилює територіальну оборону
    Понеділок, 08 вересня 2014, 19:35 Джерело: Вголос

На Львівщині працює штаб територіальної оборони: розгортається робота загонів оборони і рот охорони при кожному військовому комісаріаті Львівської області, проводиться навчання організаційного ядра цих підрозділів. Про це йшлося на нараді т.в.о. Львівської ОДА Юрія Турянського з керівниками Львівського обласного військового комісаріату та структурних підрозділів ЛОДА, повідомила прес-служба адміністрації.

На даний час масштабна робота проведена облдержадміністрацією щодо моніторингу стану захисних споруд у Львівській області. Загалом проблемними залишаються 35% сховищ, які переважно розташовані на територіях непрацюючих та збанкрутілих підприємств, тих, які припинили виробничу діяльність у попередні роки. За словами керівника департаменту з питань цивільного захисту ОДА Олексія Титаренка, половина з них затоплені грунтовими водами і їх неможливо привести у належний стан.

Львівська облдержадміністрація зобов’язала керівників адміністративних територій та власників захисних споруд (сховищ, укриттів), а також найпростіших укриттів (споруди підземного простору) привести в готовність підвідомчі їм об’єкти для використання за призначенням з метою укриття населення. Також зобов’язано довести до усіх мешканців населених пунктів інформацію щодо знаходження найближчого місця укриття у разі необхідності, а також порядок дій населення за сигналами цивільного захисту (зокрема «Увага всім», «Повітряна тривога» та інші).

«Де є господар, там захисні споруди знаходяться у доброму стані. Зокрема це сховища, які належать Львівській залізниці, «Львівводоканалу», ряду інших комунальних та відомчих підприємств», - зазначив Юрій Турянський.

6. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Частину вул. Польової у Львові завтра закривають на ремонт Як поінформували в управлінні інженерного господарства Львівської міськради, 9 вересня, з 9:00 і до 24:00 15 грудня на ремонт закривають частину вул. Польової на ділянці від вул. Старознесенської до вул. Новознесенської. Роботи виконуватиме ЛКП «ШРП Шевченківського району». У місцях проведення робіт встановлять необхідні дорожні знаки та щити огородження.

---------- Додано в 09:05 ---------- Попередній допис був написаний в 09:04 ----------

Львів'ян вчитимуть військової справи та медичної допомоги В п'ятницю на пл. Ринок відкриють Центр, де кожен охочий зможе отримати інформацію щодо навчань військової справи та надання першої медичної допомоги. Також у Центрі можна буде записатись на відповідні заняття. Як розповів Андрій Садовий, міський голова Львова, в першу чергу, навчання проходитимуть працівники великих підприємств міста.

7. Відповідь: Львівські новини

У нас в Рясне дим жахливий ,думала ,що то на городах палять,а тут і на телефон на погоду прийшло повідомлення ДИМ.Що горить ?

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вчора на Городоцькій таке було коли ми з дачі ввечері повертались. Я теж подумала що палять щось так на городах аж пів Львова задиміло.

9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А де у Львові є ті бомбосховища ? В центрі хоч одне якесь є?

10. Siania

Siania Love Life

Останнім часом на Сихові (р-н вулиці Кавалерідзе) дуже смердить як біля залізниці...там недалеко є якраз колії, але ніколи так не було чути...

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

є у всіх районах... навіть на сихові;)
    і вони вже майже повністю укомплектовані продуктами і речами першої необхідності.

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

наше бомбосховище - підвал, такво нам жек написав. укомплектоване, думаю знаєте чим і ким.

13. AilataN

AilataN жива

не поняла, а чого то ви про бомбосховища балакаєте?:girl_flag_of_truce:

14. сніжна

на всіх ще працюючих підприємствах, включаючи комунальні ( Водоканал, Теплокомуненерго, ТЕЦи і т.д.), в лікарнях. Проблем в тому, що в них можуть розміщуватися лише працівники п-вств чи пацієнти-лікарі.

---------- Додано в 20:32 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

у нас не вивішували ні разу- ні навесні, ні зараз. Видать, ми "безнадьожні" якщо щось :). Парадокс в тому, що нашим сусідом в будинку є один із головних спеціалістів управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення ЛМР :) "Чоботяр без чобіт":)
    ]

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

я просто выдповіла:)

А знаю, бо ходжу на процедури в поліклініку і поки лежу і грію носа, то чую розмови медсестер, які бігають по магазинах і укомплектовують ті бомбосховиза

16. Hermi

Hermi Well-Known Member

а хтось знає що за солома біля Ратуші(з тої сторони що від Чорної фортеці), це якась виставка, чи що? Бо я ніяк не могла придумати що то таке там стоїть.

17. сніжна

то якась там смислова інсталяція. Високе мистецтво :)

18. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Мені, коли таке бачу - руки чухаються підпалити чомусь. :girl_blush2:

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

я щось думала що то будуть Путіна майструвати і на якесь свято палити;)
    Але сьогодні мене "просвітили", то щось пов'язано з Євромайданом, щось аля щитів захисту, чи що...Я в тому темна, вибачайте люди.

20. Рибка

Рибка Well-Known Member

Мені той запах також добре було чути, по дорозі від Дельфіну і до школи №1.. ніби по коліях йшла.. зараз після вихідних вже пропав ніби..

Сьогодні торг. центр Сихів ( новий на Іскрі) був стрічкою обгороджений, міліція стояла, швидка (година 16-та). Що то було? "Замінування" продовжуються?

Статус теми:
Закрита.