Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Львівські новини

2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Люди гроші платять, щоб в спортзалі попрацювати після роботи, а тут безкоштовний степ! ;-) Стрункіші будемо!

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Прикоольно...я чуть світло не заплачу раз - вже приходить повідомлення, мовляв. сплатіть, бо віключимо, а місяць пропустила по комунальних - то прийшло попередження, що в суд подадуть. І їм ніц не роблять?

3. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

попереджають)
    чи якісь конкретні дії, типу відключення, не знаю, чи застосовують. але стабільно є одні і ті самі порушники.

4. Женічка

Женічка Well-Known Member

а звідки ви знаєте? я взагалі не в курсі, хто і скільки з моїх сусідів платить по рахунках :)

5. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ну і до львівських новин, наразі графік відключень, поки що є на погодженні в ЛОДА, згідно з інструкцією, якою має керуватись Львівобленерго відключення мали би бути до 2-х годин, хоча в особливих випадках, може і більше. І відключати будуть не ціле місто одночасно, і ще в зимовий період, там трошки інші умови відключень, так щоб люди геть не позамерзали :), бо поняття "тривалий час", згідно інтструкції, це від 1 години.

6. Corena

бо в нас осбб, є список прізвищ і номерів квартир.
    безпосередні наші сусіди, які не живуть взагалі в будинку, мали борг за 3 роки і сказали,що платити не будуть, бо їх нема і їм все рівно.

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

буває на дошці оголошень будинку пишуть список боржників і суми
    може ще десь така інфо проскакує, не знаю

8. Corena

9. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Ви братика або сестричку, а ми первістка)))))))))

10. Megan

Megan Well-Known Member

Вони глибоко стурбовані :)

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

В нас теж хто має борг більше двох тисяч то на дошці вивішують. Уряд вніс пропозицію штрафувати боржників. Там пеня невеличка, якщо раз чи два пропустите, то багато штрафу не буде, а от на великих сумах трохи набіжить. Ну і в маштабах краіни теж трохи назбирають.

12. Corena

Актуально, дотепне лкп :)

13. Nana11

Nana11 аспіранточка

А десь є інформація коли те відключення збираються розпочинати?Бо ж треба хоть приготуватися, якихось фонариків накупити і свічок.

14. AilataN

AilataN жива

О, я про це теж думала.
    Це ви про віяльні відключення електроенергії?
    Головне завчасно заряджати важливі гаджети, від них буде "фонарік"))
    ну і свічки, таки треба підкупити.
    А є якісь побутові генератори енергії?

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

краще вже починати..я думаю ближче до опалювального сезону.

16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

для мене то найбільша проблема, бо робота на компі, через інтернет і ввечері. Батарея не тримає, але навіть якщо її поміняю, то інтернету все одно не буде... бляха-муха то капєц

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так щоб в квартирі- ні. Ну лампочку можна до машинного акумулятора прикріпити, мобільні- від портативних на сонячній енергії чи пальчикових батарейок ( продаються зараз такі розміром з роутер). А от глобально- то тільки дизельні чи бензинові генератори, які заборонено використовувати у закритих багатоквартирних приміщеннях ( то хіба власникам особняків на вулиці вмикати )

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

аналогічно. Я на 90% зараз через копм працюю. І мені 4 год в день, які вилітають- то аут.

18. AilataN

AilataN жива

ну якось так, не буде.
    Хоча..- у мене в тф є інтернет ( лайф) , але тільки читабельний ( то я собі так прогнозую, що і куди)
    Про нову батарею для ноута думаю вже((
    Думаю, що чотири години вдень то протриматися можна.
    Баалін, ще як газ відключатимуть..або подачі знизять..
    на цей момент є мікро і електровсякі штуки на кухні.
    Що з газом чути?

19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я більше думаю за техніку, яка буде вмикатись-вимикатись дуже часто. то їй на користь явно ен піде, а з нашими скачкаи напруги і подавно.
    Треба ставити стабілізатор напевно, чи хоча б відсікач..

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в мене робота онлайн, треба швидкісний тирнет без перебоїв мінімум півтори години. батарея, блін, навіть якщо я її поміняю, то який сенс? все одно потрібен тирнет.

Статус теми:
Закрита.