Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Так верхні поверхи і ставлять ті крани, бо в них жарко на перших і так холодно. І хто вам сказав що тиск падає, ви пробували? Все більше писати не буду, бо мене зараз за ті офтопи в баню відправлять.

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

3. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Хм.. А хто щось чуп про планове відключення електроенергії? Ніби в новинах промайнуло таке...

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Свекруха живе на першому поверсі - зимою досить прохолодно, навіть як батареї сильно гріють. А оце зимою кілька днів не було опалення - просто холодильник (

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

наразі чула таке про Івано-Франківську обл. Якщо в нас таке буде, то дуже зле... В мене вся робота на компі ввечері

6. KAPUCHINKA

То ніби всюди має бути. Типу є певний ліміт на область, якщо не вкладається, то тоді починають відключати.

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

У львівських школах посилять охорону і обмежать доступ батьків до дітей
    І ще:
    Нам вже сьогодні вихователька в садочку сказала щоб дитину приводити до 9.00, бо потім усе закривають і не будуть приймати.

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

А у якому садочку така безпека? Як на мене, це добре! як кажуть "береженого Бог береже!"

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це вже на загальнодержавному рівні таке попередження пройшло сьогодні. На УП публікувалося. Так само такий же графік мжливих віяльних відключень: ранок з 9 до 11 і увечері з 20 до 22

До речі, опалювальний сезон на Львівщині офіційно розпочнеться не як завжди- з 15 жовтня , а у листопаді.
    до дверей школи і від дверей школи уже від завтра :).

10. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

у нас "першачкам" дозволили, щоб батьки в холі внизу допомогли дітям перевдягтись й там ж віддати "в руки" вчителям

11. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Все залежить де прокладені магістральні трубопроводи опалення....(або на горищі, або в підвалі)
    На рахунок холодного першого поверху - холод йде через підлогу від підвалу, можливо підвали відкриті зимою (двері) тому і так прохолодно в квартирах

12. KAPUCHINKA

А то відключення коли буде? бо я думала, що то тільки взимкутак має бути, але щось термінів ніде нема.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

дата ще не уточнювалася, але , мабуть, із зменшенням далі світлового дня. Бо поки ще немає критичного навантаження у тій же 20 год. А десь за місяць, як піде і похолодання ( і люди врубатимуть нагрівачі), плюс сонце сідатиме раніше і о 8 вже буде добре темно, то вже якраз той час підходитеме.

14. Dominika

Dominika Well-Known Member

а буде наперед відомий графік відключення по районах? мешканців, сподіваюсь, будуть попереджувати...

15. KAPUCHINKA

Та, напевно, одночасно виключати будуть з восьмоі до десятоі коли навантаження найбільше. І ще кажуть, що відключатимуть тільки населення, підприємства ні.

16. SoLana

SoLana Well-Known Member

прекрасно... а що робити тим, в кого індивідуальне опалення, газовий котел, але працює від електрики, "кастріки" палити в хаті....

17. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Не панікуйте, дві години то не так багато, не встигнете замерзнути. У нас також електрично- газовий котел ( я з передмістя) і дуже часто при великих заметілях зимою без попередження виключали електрику, так от 2 години то не критично, а от більше 3 годин в морози вже стає холодно.

18. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Як на мене - відключення світла, ще й з метою економії - не так критично. Я в дитинстві так любила ці години - на вулиці ліхтарі горять, вдома темно, свічки горять, так якось кльво було. Я б і 5 годин сиділа, аби від росіян зайвий раз нічого не брати (я так розумію, що відключення набуває розмаху, бо навантаження на електросистеми в зв`язку зі скороченням газових поставок). Нічого, в кінці 90-х витримали, й зараз переб`ємось.

19. SoLana

SoLana Well-Known Member

Хто панікує :girl_crazy:, мені просто цікаво. Мені це все більше нагадує театр абсурду.

20. octavia

octavia Well-Known Member

Купувати бензинові генератори які ще в неділю коштували 4400 грн .,а вчора вже після статей в газетах по 5800грн. Я була готова що не буде газу купили 2 машини дров для каміну,але що світло буде по графіку не чекала. Маємо під носом 2 атомні станції і не маємо світла. Ну правильно головне щоб в Крим було ,що подавати.

Ми до речі в Винниках були сьогодні 2 год без світла з 11 до 1 год.:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.