Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Львівські новини

Яричів, Пікуловичі - стоять блокади

2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Моєї співробітниці син в Луганському аеропорті, так його мама одна з тих, що перекрили трасу і каже що їх ніхто не чув, але після цього як перекрили Київ-Чоп військовим дали авіаційну допомогу. А командир їхній втік і каже добирайтесь додому як хочете, і що вас вже в живих немало бути(

3. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

А мені взагалі не зрозуміло, чим і як автобус може випромінювати радіацію? Ну хіба що його з Чорнобиля привезли.

Про трасу Київ-Чоп правда, було перекрито від дерева до дерева натягнуті стрічки, на дорозі накидана плитка, виколупана на заправці поруч, сиділи там люди, щоб лежали - такого не бачила. Перше легкові машини об'їзджали через поле, але увечері там перекопали і машини також стояли разом з фурами. Ми мотоциклом проїхали по пішохідній доріжці через село і трішки через поле, машина б там не пройшла.
    Ну і знаю що ще до ночі трасу відкрили.

4. kristas

kristas Well-Known Member

Відкрили...вчора було все нормально...сьогодні знову те саме...маршрутки обіжджають хто куда знає , пропускають лише швидкі ( я якраз іду рейсовою маршруткою...чую, що то буде довга дорога...) але я не дивують...матері у відчаі. Думаю, що кожен на іхньому місці би так поступив:'(

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Агресивна жінка на авто намагалась переїхати львівських велосипедистів - дивитись з 9:07

https://www.youtube.com/watch?v=6EcSNV2gcC4

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

подружка тієї, що в стані наркотичного сп'яніння на Дорошенка збила дитину

7. Gajka

Gajka Well-Known Member

Мені сьогодні важче було пробитися через пост ДАІ там, ніж перекриту дорогу матерями. Працівник міліції сказав, щоб я сиділа вдома, якщо не можу в об'їзд їхати, матері ж, відразу пропустили вагітну жінку. За мною проїхало ще декілька легкових авто.

8. kristas

Так, я бачила, що стоіть пост ДАІ, перед яким ми звернули в обізд. Ну може вони за тим принципом, що у кожного знайдеться якась потреба іхати на пряму а не в обізд....

9. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не кожен, є вагітною жінкою. Вони ще й добряче кричали на мене, перед тим, як я, все-таки, проїхала повз них. Запевняли, що там мене ніхто не пропустить.
    Проте проблем жодних не було. Я навіть 5 хв не стояла.

10. kristas

Я знала, що вас це зачепить...але я ні в якому разі не хотіла вас образити. Ні, ну звичайно, якщо у вас почались перейми, то тут не поспечераєшся. Просто от наприклад, в ті й ж маршрутці ( такого собі комфорту..в якій жара неймовірна, людей битком, замість кондиціонера вікно, яким валить уся та пелюка, коли ідеш не трасою)... Ідуть всякі люди, і старші, і вагітні і дітки..червоні, стомлені, піт річкою...то чому б і іх не пропустити??? І прикладів масса...хтось десь спізнюється, хтось у лікарню..

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Ви помилилися. Мене зовсім не зачепило, я пишу це сповнена позитиву і вдячна цим матерям.
    Зла лише на міліцію.
    Впевнена, якби хтось із перерахованих вами попросив його пропустити, не відмовили б.
    Так, принаймні, зробила я. І переймів у мене ще не було, просто їхала стомлена додому, а об'їзд далеко.

12. kristas

Я навіть не знаю...тоді напевно мали б пропускати хоча б весь рейсовий транспорт... Не з доброго життія люди катаються в маршрутках...і повірте, я не отримала задоволення від екскурсіі в бляшансі різними селами..добираючись 70 км 3,5 години...

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а Ви задумувались в чому суть таких от акцій? Коли пропускатимуть вибірково, чи громадський транспорт, то толку не буде від того перекриття ніякого. Таким чином привертається увага як і влади, так і громадськості. Так, вони створюють незручності іншим, але тільки таким чином можна змусити людей задуматись і підтримати протестуючих. Нехай не заради головної мети, а заради свого власного комфорту.

14. kristas

100% я до то і веду...суть якраз у тому, щоб створити незручності, на які звернуть увагу.

15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Офтопну:
    Щодо перекритої ділянки на трасі Київ-Чоп.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Можливо вже і не перекриватимуть.
    Зі Львова можна їхати в бік Жовкви, за Грядою повертаєте на Ситихів. Виїжджаєте у Малих Підлісках. Так само і назад.
    Іншої дороги я не знаю, можливо ще хтось напише.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Я взагалi в глибокому шоцi вiд подiбного зброду, почитала на свою голову ii блог - з якого притону вона вилiзла???

http://ask.fm/elnarastar

18. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

траса вже відкрита- їхали годину тому. В п'ятницю звернули з об'їздної в Ямполі, а виїхали на трасу в Новому Яричеві. Там їдеш постійно або селом, де можна дорогу попитати, або полем, де нема де заблудитись. Дорога - так собі, десь кілометрів 7-10 були жахливих, а далі звичайна сільська дорога.

19. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Це жеесть просто, ще й вконтакте є, ну і "контингент":khomyak:

20. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Статус теми:
Закрита.