Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Ось моя переписка з одним Луганчанином в кінці травня. Питав мене чи часом квартиру не здаю.

2. Ная

Ная Well-Known Member

в нас на околиці так само нові діти на майданчику, наші, бачу, тих російськомовних бойкотують :), то ті потроху таки вже українською балакають, чим день тим краще. Чого не можу сказати про їх батьків.

3. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, аби з того не вийшло як у приказці "пусти свиню під стіл - вона вилізе на стіл". Наш регіон - без промисловості (на відміну від Сходу), що є перевагою в екологічності, перспективний, толерантний - то ж 100%, що навіть за умови звільнення Донбасу багато хто не схоче повертатися.
    От хочеться запропонувати бойкот таким "біженцям" - саме тим, що втікають цілими сім'ями - з мужиками, котрі б мали свою малу батьківщину боронити. Ганьба!

4. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

5. Відповідь: Львівські новини

То ще все тільки починається... трохи тут побудуть почнуть кричати, що рускоязичниє школи ім надо... потім, що тут ущемляють по національній ознаці, що роботу їм не дають...і т.д.

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І дійсно - тільки й чути про львів"ян, волиняків і т.д., яких батальонами відправляють на Схід. Принаймні більшість з тих, що загинули, не з Донбасу. А де місцеві? Шахтарі, металурги, інші мужики? Чи нема часу воювати, бо "работать нада", чи всі в сепаратистах? Та якби з Заходу хто прийшов, тут би вже партизанка була як має бути, а вони чухають потилицю і чекають, що прийде АТО і все порішає? За міліцію і прикордонників нічого не кажу, там, схоже, безнадійно, але люди? Просто виїхали, де краще, і є попит на гелеві нігті )) , а решта просто чекають? Крим-2, тільки вже на крові західняків?

7. kraplynka

kraplynka реалістка

Потім можемо мати те, що країни ЄС з афроамериканцями, котрі туди наїхали, працювати не хочуть, а права качають (з різними того проявами).

8. Відповідь: Львівські новини

ті хоч кричать, але не мають "визволітєлів", а ті ще будуть кликати, бо ущемляють рускоговорящіх, от прошу

9. kraplynka

kraplynka реалістка

На жаль цього посту ще не бачила, коли тут писала. Насправді все ще гірше, аніж думалося :sad:

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Цікаве порівняння.. Деколи мені здається, що поза своїм звичним середовищем точнісінько так само вони не дадуть собі ради, і хто буде винен? АТО, уряд, Євромайдан, бандерівці.. і понеслося.. ще плюнуть в руку, яка їх зараз годує. Згадають (байдуже, що вічно дотаційний регіон), що то вони з діда-прадіда "годувальники"-промисловці, а їх, знедолених, зі степів та шахт - отак - в гори та торгівлю, на виживання кинули :sad:.. Ні, я розумію, Україна одна, і треба їхати її захищати хоч на західних, хоч на східних кордонах. Але питання, якого .. захищати і вмирати за тих, хто сам не виявляє ініціативи, мене таки трохи бентежить. Цікаво, чи вони б поїхали до нас боронити, якби щось (ттт).
    О, прошу, ті самі латентні зволочі.

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Потроху і там починається.
    Для них і то- багато.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Хай кричать.
    Головне того не слухати.

---------- Додано в 18:12 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

Ну то вже як ми собі постелимо- так і буде нажаль.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:12 ----------

Ну то будемо думати, як їх "повертати".
    Ага, я сьогодні на позитиві)).

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ----------

А за робочі місця і все решта- поки в нас не зміниться ставлення до робочої сили як до рабів- то толку і так не буде.
    Якщо поголовно їх почнуть брати на низьку ЗП аби місцевим не платити нормально- ну то сі тяжко називає.

12. terezka

terezka котяка-вишивака

сподіваюсь біди не буде

13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

живу недалеко від Липинського, ніц не чути-не видно

14. AilataN

AilataN жива

З центру було видно чорний стовп диму.

15. kristas

kristas Well-Known Member

І я іхала по Грінченка-Чорновола..то було видно чорний стовп диму. І дві пожежні зустріла.

Надіслано від мого IdeaTab A3000-H, використовуючи Tapatalk

16. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Олег Ляшко приїхав взяти участь у програмі «Народний контроль» в ефірі телеканалу ZIK. Коли нардеп під’їхав до приміщення львівського телебачення, натовп невідомих молодиків став вигукувати «Ганьба!» та вимагати, щоб нардеп вийшов до них. Згодом, один з молодиків підбіг до нардепа та облив його зеленкою.

«Ми вийшли з машини і побачили натовп біля 100-150 людей, які просто стояли», - розповідає фотограф Олега Ляшка. Це були в основному молоді люди 16-17 років.

«А що ви тут робите?», - запитав О. Ляшко. У відповідь він нічого не почув, однак вже буквально перед самим входом до будівлі молодики підбігли і облили О. Ляшка зеленкою. Потім швидко побігли у натовп.

Сам Ляшко твердить, що це «так Свобода зустрічає мене у Львові».

Наразі, натовп людей проривається на прямий ефір програми журналістських розслідувань «Народний контроль». Журналісти викликали міліцію.

17. zetta

zetta Well-Known Member

Ляшка у Львові зустріли криками «ганьба» та облили зеленкою
    Щойно, о 21 40, біля Львівського обласного телебачення, куди на програму прибув народний депутат Олег Ляшко його зустріла понад сотня людей, переважно молодого віку. Про це з місця події передає кореспондент «Погляду».

Спершу пролунали вигуки «Слава Україні!», на які Ляшко радо відповів, очевидно, сподіваючись, що то зібралися його прихильники. Однак після того почали лунати вигуки «ганьба», «зрадник», а один з молодих людей бризнув на Ляшка зеленкою, обливши йому голову.

Охорона моментально евакуювали народного депутата на територію обласного телебачення. Зараз народ не розходиться, скандуючи: «Ляшко, вийди до на роду!»

Молоді люди, які зібралися біля телебачення пояснюють, що своїм протестом хотіли висловити негативне ставлення до постійного піару Олега Ляшка на темі армії. «Більшість тут присутніх були на Майдані. Наші знайомі помирають на сході, натомість на телебаченні ми постійно бачимо героя Ляшка. А нині він вирішив повчити жити і боротися львів’ян», – сказав один з учасників протесту.

18. veronka

veronka зла друзя

Привіт, допоможіть порадою, плз - з Луганська діток-студентів просять прилаштувати на місяць-два (щось типу літнього табору, може якийсь тематичний тощо) - куди звернутися і чи є щось таке у Львові?
    або 2-й варіант: на 3-4 дні десь прилатшувати з метою ознайомлення з традиціями, містом тощо

19. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

якщо це правда - це нахабний плювок громаді Львівщини, яка неодноразово наголошувала, що підтримує кандидатуру Ярослава Рущишина

Після відставки з посади голови Національного банку Степана Кубіва президент України Петро Порошенко призначив його головою Львівської ОДА.

Указ уже підписано, проте не оприлюднено, повідомляє джерело в Адміністрації президента. Очікується, що відповідний указ буде опублікований найближчим часом на сайті президента.

20. Vероніка

Vероніка Never give up

ДТП на вул. Виговського перед кільцем 18 червня 00:01. Водій насмерть збив велосипедиста і втік, його досі не знайшли.

Статус теми:
Закрита.