Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Львівські новини

ми ніби теж в районі Топольної, але нічого такого не чули

2. glasses

glasses Member

Більше десь до 7 шт
    Прийшла з роботи
    студенти казали, що також чули в гуртожитку - р-н Стрийського парку

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Такс. Вибухи були, але ніхто нічого не знає, або не каже. Що твориться...

4. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Я чула чітко на Підвальній вдалені

5. Sitara

Sitara Active Member

Я на Липинського теж якісь вибухи чула, знаходилась у приміщенні, були поруч декілька людей всі здивовано один на одного подивились та й все. То що ж то було?

6. Lambada

Lambada Member

на Топольній близько 21 був один сильний удар чи вибух...

7. invisible

invisible Well-Known Member

Дівчата, а Яворів дуже далеко? Вибачте чайника, я в тому не орієнтуюся, а не могли звідти відлуння чути? http://zik.ua/ua/news/2014/06/13/na...tskyy_marsh_myru_pid_garmatni_postrily_497300

8. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Сумніваюся: мені ті вибухи біля краківського базару було дуже добре чути, а чоловікові в той час на Левандівці - ні.

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Я в Яворові в квартирі не чула)

10. Arabika

Arabika Well-Known Member

З 16 до 21 червня ЛКП “Залізничнетеплоенерго” проводитиме роботи з заміни трубопроводів від котельні на вул. Кульпарківській, 95А
    Відтак низка будинків залишиться на цей час без гарячої води.

Таким чином гарячої води не буде у 37 житлових будинках на вул. Виговського, 67, 69, 71, 73, 77, 79, 81, 83, 85, 89, Кульпарківській, 154, 156, 158, 158Б, 160, 162, 164, 164А, 166, 168, 170, 172, 174, 176, 178, 180, Петлюри, 34, Садовій, 7, 9, 13, 15, Володимира Великого, 48, 48А, Перфецького, 3, 5, 11, інформує прес-служба міськради.

11. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Підтримаймо дівчат !!!!

Національна ЖІНОЧА збірна України з футболу РОЗГРОМИЛА команду Чорногорії. СІМ--НУЛЬ.

14 червня національна жіноча збірна України провела свій черговий матч відбору ЧС-2015 проти команди Чорногорії. Матч відбувся у Львові на стадіоні "Арена-Львів". Підопічні Анатолія Куцева здобули переконливу перемогу з рахунком 7:0.

Наступний матч -19 червня( четвер) о 18.00. Україна - Англія. Вартість квитків 20-30 грн.

Якщо в попередньому матчі наші дівчата легко дали собі раду, то збірна Англії---серйозний противник.

Дівчата! Покажемо збірній Англії, які у Львові вболівальники!

Додаймо сили та впевненості нашій збірній !

Чоловіків-- вболівальників запрошуємо обов"язково.!!!

12. AilataN

AilataN жива

Теж явно чули вибухи.
    прийшли сьогодні до висновку , що могли бути вибухи в районі СКА, там трохи далі є полігон ( чи щось таке, стрільбища)

13. veronka

veronka зла друзя

блін, все пропустила - в мене біля Краківського ген нічого чути не було

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

15. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Вчора десь коло пів першої ночі дивилась у вікно. Здивувало те, що буквально за 5-7 хвилин продетіло 3 літаки чи вертольоти. І живу я не біля аеропорту. То нормально? Чи може якісь навчання? В страху очі великі))).

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дивилась по новинах, що до Львова ЩОДНЯ тільки поїздами переселяється біля 50 біженців зі Сходу. А ще приблизно стільки ж іншим транспортом. Розказували, що через то вже виросли ціни на нерухомість і інші продукти. Що проблеми з роботою і їм роботу підшукують в першу чергу. Трохи страшно мені з того. Сюди їдуть як багаті, які будуть піднімати ціни і встановлювати свої порядки, так і бідні, які будуть збільшувати криміналітет. В нас в центрі на дитячому майданчику ітак вже половина російськомовні, а то взагалі скоро навіть в нас буде рідкістю рідну мову почути. А ще повно випадків чую від знайомих, які біженців приютили, що їх обкрадають. Словом, нічого доброго з того для Львова не буде... Нє, я розумію що там війна, і люди втікають. Але чого сюди? То ж так там тих бандерівців всі ненавидять.

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

От і я собі думаю - чого тільки сюди? Україна ж така велика.. сіл вимираючих, хат залишених - повно, більш-менш привести в порядок і якийсь час можна перебути.. Але в селі треба гарувати, більшість хочуть у великі міста типу Київ, Львів.. роботу їм знайти.. допомогу.. гроші на памперси (!!) - і щоб все ДАЛИ. Ні, я розумію, непередбачувана ситуація, але деколи таке враження, що вони все життя жили одним днем, а тут пішов збій - і за душею ні копійки, "НАДАЙТЕ, ВИ (держава) ЗОБОВ"ЯЗАНІ" А значна частина "тут би і лишилася". Супер. Ні, частина, мабуть, добрі люди, але, підозрюю, є й латентні сепаратисти.. яких тепер бандерівці рятують..

18. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

1 липня тариф на водопостачання та водовідведення у Львові становитиме 7,98 грн.

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Зауважте, що сюди їдуть сім`ями, а отже чоловіки теж. В мене питання чому? Чому наші, західні чоловіки мають їхати на схід відвойовувати суверенний кордон держави, жертвувати сім`єю, здоров`ям, а часом і життям, а східняки втікають? Я розумію, що не всі, але більшість точно. То ж їхній край. Схід не виступав проти режиму попереднього президента, а тепер їм щось не подобається.
    Сорі, але це

20. kraplynka

kraplynka реалістка

Тільки хотіла про це написати - зайшла в темку, а ви мене випередили. Мене це теж дуже трафляє - які біженці, пробачте? Територія ще українська. Хай би захищали свою домівку. Але ж нащо життям своїм ризикувати - ліпше до бандерівців, вони пригріють - і в житло на чергу поставлять, і матдопомогу нададуть, і роботу знайдуть. Чула від родички про одних "біженців" в м.Рівне - приїхала сім'я "донєцкіх", купила 2 будинки - для себе і батьків. Такі ще й бабло мають - то ж їм нащо життям ризикувати - адже з баблом всюди добре жити.

Статус теми:
Закрита.