Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Я думую-думаю і не розумію ніяк: як то "розводили" ту жінку на штраф? а документальне підтвердження якесь було? а суд? скільки та історія взагалі тривала?
    як так можна - взагалі щось в голові не вкладається!

Щоб такий штраф нарахувати - то вона мала якусь діяльність вести, ППшник чи що? Невже вона не могла адвоката чи аудиторів найняти, щоб розібратись? Податкова - то ж не остання інстанція, і тим більше не Господь Бог, щоб отак вершити долі...

2. Натуля

Натуля Well-Known Member

3. byzja

byzja New Member

Дуже мені то болить, бо сама мама і не вкладається мені то в голові, в кожно є свої "головні болі" але якби всі проблеми вирішувались таким чином, то що б було?????????????

4. smugastik

smugastik Well-Known Member

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Ну знаєте....можливо в неї була післяпологова депресія?І Ви знаєте, як ті податківці часом можуть насідати і погрожувати?Звичайно, що це не кінець світу і все можна перебороти, але хто зна які ще життєві фактори підсумувались....Думаю, ця смерть немає права залишитись непоміченою. Люди які до цього доклались мають відповісти за доведення до самогубства, як мінімум....

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

7. uliana

uliana Well-Known Member

Нажаль аж 3 діток:sad:

8. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Проїзд у трамваї вже по 2 грн. ((((((((((

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

ще одне самогубство
    http://gazeta.lviv.ua/news/2014/06/02/30292#.U4w9hbzj5cE.facebook

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Що то таке літає в районі кінця Городоцької? Не видно, а гуде страшно і вже довго:girl_cray:

12. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

13. smugastik

smugastik Well-Known Member

14. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Мобільні технології щоразу просуваються вперед. Тепер львів’яни зможуть контролювати роботу громадського транспорту, зокрема деяких маршруток ЛКП АТП №1 зі... смартфонів.

Координатор проекту мобільно-транспортної новації - начальник відділу транспортної логістики АТП-1 Віталій Пітула. Він розповів журналісту “Лео[цензура]поліса”, що пасажири зможуть перевірити трафік маршруток двома способами. Перший - GPS-дані руху транспорту можна переглянути на інтернет-сайті АТП №1 (atp1.lviv.ua) з комп’ютера, ноутбука, нетбука. У розділі “Маршрути” на сайті можна побачити роботу лише частини маршрутів - №№2-а, 3-а, 10, 16, 20, 32, 37, 45. Показати більше маршрутів наразі немає технічної можливості. Наступного тижня список буде більшим - №№1-а, 4-а, 5-а, 46.

15. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Ірина Сех написала заяву на звільнення з посади голови Львівської ОДА.

Про це 10 червня IA ZIK повідомили в прес-службі ЛОДА.

«Сьогодні Ірина Сех написала заяву на звільнення і подала її на погодження в Адміністрацію Президента України», – повідомили в ЛОДА.

Нагадаємо, понад три місяці Ірина Сех незаконно суміщала посади голови ЛОДА та народного депутата України.

Головою ЛОДА Ірину Сех було призначено указом виконувача обов’язки Президента України Олександра Турчинова від 2 березня.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора на площі ринок побачили чудо-машину Боржомі. Здивувала кількість людей, які так гарно грають на фортепіано, ми навіть на музичний флеш моб потрапили, який влаштували музиканти з альфа джазу. Сьогодні з 16:00 починаються виступи на площі ринок. Вчора з 23:00 в багатьох кафешках давали концерти різні гості фестивалю.
    http://youtu.be/Lnv138qJX_g
    І ще такий автобус музичний їздить по Львову:
    http://youtu.be/BX9QOjj6uSE

17. glasses

glasses Member

Люди, що то були за звуки вибухів щойно?
    Дуже страшно
    Привокзальна

18. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

І я чула, 4 вибухи...

19. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

а я нічого не чула...

20. yabluchko

yabluchko Member