Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Львівські новини

може сюди фото запости?

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Є таке фото і фото велика.

3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ого! Це біля нас близько бачу(((( Тільки ж лиця не видно, а сусідку по одязі не впізнаєш...

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

на жаль,інших фото нема))

5. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вчора була свідком як міліція перевіряла роботу дсо по об'эктам, що знаходяться під іх охороною. Морально трошки полегшало від думки, що наша міліція працюэ.

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

7. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

Вчора близько 23.00 в р-ні Південного було чутно звуки, схожі на постріли. Хтось має якусь інфу, що то було?

8. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

вже в темі про Євромайдан минулої суботи теж писали про вечірні звуки, схожі на постріли
    швидше за все, то були весільні фейєрверки
    вчора ж була субота - день весіль)

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

без паніки. минулої суботи у темках теж писали: чути постріли ( ага і р-н той самий і час приблизно теж. До речі, я чула на Сахарова і минулої суботи і вчорашньої). Але ж

10. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Що з тою жінкою, що впала з ровера-? Хтось знає?

11. Уляночка

12. Уляночка

Знайшлась!Подробиць поки не знаю.
    Слава Богу!

13. smugastik

smugastik Well-Known Member

14. Furore

Furore New Member

Як мені "подобаються" такі новини :
    Невже то не можна хоча б за пару днів повідомити? :girl_devil::girl_devil::girl_devil:

15. Talya

Talya Well-Known Member

в нас в будинку оголошення висить тиждень часу. і тут про цю "радість" прочитала вже десь 2 тижні тому

16. сніжна

вже тижнів два чи три постила тут. Графіки були розміщені у львівській пресі. У нас сьогодні якраз уже відключили гарячу воду.

17. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

18. сніжна

Піл Львівською облдержадміністрацією продовжується пікет проти голови Львівської ОДА Ірини Сех. Пікетувальники вимагають відставки губернатора, бо вона досі не склала депутатський мандат, повідомляє кореспондент «Погляду».

Як протестувальники, так і захисники Ірини Сех поводять себе доволі агресивно. Міліціонери створили коридор між сторонами, щоб не допустити сутичок, оскільки противники вже двічі шарпались.

Водночас активісти «Автономного опору» закидали прихильників Ірини Сех доларами, на що ті почали скандувати, що це путінські гроші.

При цьому зазначимо, що Ірина Сех ще до сих пір не вийшла до мітингувальників.

Голова Львівської ОДА Ірина Сех розповіла, що вирішила залишитися депутатом Верховної ради, оскільки «складати мандат у такий складний для країни час – це злочин». Про це Ірина Сех заявила під час брифінгу сьогодні, передає кореспондент «Вголосу».

Ірина Сех зазначила, що останнім часом її почали активно звинувачувати в сумісництві двох посад: голови адміністрації та народного депутата. Вона наголосила, що у облдержадміністрації не отримує заробітної плати і залишається на цій посаді, бо в цей напружений час в Україні «потрібні надійні тили». Голова ОДА розповіла, що після призначення на посаду отримала низку завдань, з яких залишилось виконати лише одне: провести чесні і прозорі вибори.

«Після проведення чесних і прозорих виборів на Львівщині, а до цього вже недовго залишилося, Сех буде діяти згідно з чинним законодавством і все врегулюється і внормується», – сказала Ірина Сех.

«Я напишу заяву про звільнення з посади голови обласної державної адміністрації відразу після виборів. Мені мандат дали близько 70 тисяч людей. Зараз у країні період агресії, у Верховній раді – слабка і нечітка більшість. Зараз скласти депутатський мандат – це просто злочин, бо мій голос не раз був 226-м чи 227-м», – додала вона.

Ірина Сех наголосила, що готова прийняти рішення про своє звільнення з посади голови ЛОДА від в.о. Президента України, Голови Верховної Ради України Олександра Турчинова.

«Моя особиста заява на звільнення – це буде моя слабкість, моя певним чином зрада, мій крок назад. Сьогодні на заході потрібні надійні і тверді тили, і те, що відбувається зараз не дає мені права піти з посади», – вважає голова Львівської ОДА.

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Звиняйте, але хіба після складання мандата на її місце не прийде її однопартієць? Чи є сумніви в тому, що він буде таким же "пурєдним"? Та й працювала би собі в ОДА на громадських засадах, чи й за гроші. Чи, може, з/п депутата вища? :)

20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Статус теми:
Закрита.