Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

вчора по новинах передали, що то сьогодні (в середу тобто) не буде :confused:

2. APR

APR Well-Known Member

У зв’язку з аварійно-відновлювальними роботами на водогоні на вул. Мазепи – Замарстинівська, завтра, 10 квітня, з 10:00 до 21:00 год. буде припинено водопостачання деяких вулиць Шевченківського району.

Як повідомили у «Львівводоканалі», воду відключать у будинках на вулицях Пилипа Орлика – Мазепи – Замарстинівська – Варшавська – Райніса – Шполянська – Інструментальна – Хвильового – Мазепи.

Водопостачання інших вулиць Шевченківського району буде здійснюватися з пониженим тиском.

3. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Вчора на базарі щось купувала. Підходить якийсь дивакуватий такий пенсіонер і щось питає продавців, вони відповідають, він не може в'іхати про що вони, я пробую йому краще пояснити, він хапає мене за руку і починає на вухо голосно матюкатись, добре люди за мене вступились, але приводу для такої реакції не було. Просто був якийсь неадекват. Думаю, що зараз в людей з хворою психікою можливі проблеми, бо ліки, які їм давали безкоштовно, тепер треба купувати за власні кошти, а це не копійки (маю одну знайому пані з такими проблемами). Тому тепер треба бути уважнішими(((. Страшно якось малого пускати навіть в магазин(((.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А чому їм перестали давати ліки безкоштовно?

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Думаю, що через брак коштів в бюджеті. Скорочують видатки.

6. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

То не зовсім так. Я працюю власне в аптеці, що обслуговує психоневрологічний диспансер. Кожного місяця людям видаються ліки на безоплатній основі. Оскільки ліки подорожчали, то і суму трохи збільшили відповідно. Буває, що відпуск ліків трохи посувається по числах, в залежності від того, коли дадуть кошти, але він є кожного місяця. Практично нічого не змінилося в порівнянні з минулим роком. Інша справа, що людей є дуууже багато і видати всім ліки в необхідній кількості є просто неможливим. А пацієнтів з кожним разом зростає. Тому коли не достатньо грошей віддають перевагу інвалідам. Але трохи люди все рівно отримують.

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

8. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

9. Олег

Олег New Member

На місці стадіону Україна хочуть збдувати діснейленд

10. marycherry

marycherry Member

В плані туризму для Львова це було б супер! А діти б як тішились!

11. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А десь про це можна почитати детальніше чи це наразі на рівні слухів?

12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ще б качелі змінили на нові в парку культури, бо для Львова це позорище, а не атракціони.

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я б, напевно, перша пішла б протестувати:girl_wink: Для мене це частина дитинства і я просто не увляю там якісь нові качелі:girl_flirt: І цей дідусь з Веселих Гірок, котрий читає газету, поки атракціон запущений... Я не готова з цим попрощатися:)

15. analastanka

analastanka тень на стене

а Дісней в курсі? :girl_in_dreams:

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

В мене після того, як в Одесі побувала на місцевих атракціонах (майже в кожному парку вони супер сучасні), приїхати у Львів і піти в парк культури - це був шок. Як таке можливо, щоб у такому місті не було хороших атракціонів для дітей? Чесно, Львів у цьому плані відстав від інших обласних центрів ну просто дуже...
    Спогади спогадами, але хоча б альтернатива цим качелям мала б бути в іншому місці, не обов'язково парк культури.

17. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну чого нема, того нема:) Львову справді бракує якось нового розважального парку, але в якомусь іншому місці. Не в Парку Культури:girl_in_dreams:

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я так розумію, що це як магазин Пінгвін, з яким у багатьох є приємні спогади. Але навіть у ньому зараз все відремонтували, тільки стиль радянський залишили. А в парку культури качелі навіть пофарбувати нормально не можуть, все скрипить, особливо така качеля з мавпою (де сидячі місця крутяться), поряд з якою навіть проходити страшно, не те що кататися. Якщо і залишати ці качелі, то зробити капітальний ремонт, озерце почистити, від якого такий запах жахливий, а там ще й дітей в прозорих шарах катають.

19. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

В мене власне від
    Якщо ти про ті чашки, то той атракціон один з найновіших в парку. Його поставили десь років 7 чи 8 тому..
    В тому озерці в часи, коли я в молодшу школу ходила, ще й моржі купались:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

20. Diana

Diana мрійниця

до речі цей дідусь є інженером веселих гірок і їх помагав констроювати. Однак це не означає що треба все залишати в тому захаращеному стані в якому воно є . Ми живемо поряд з цим парком, але дитину саму катати сташно, особливо коли бачиш що на тих качелях в неробочий час роблять підлітки і ін.

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

там купаються і досі. Вода, яка там витікає є джерельною, однак із озера поганий відттік що спричиняє застій. Однак щороку моржі його чисть)))) Я запаху ніколи не відчуваю, а тільки листя що подає та сміття що закидають люди-вітер.

Статус теми:
Закрита.