Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. smugastik

smugastik Well-Known Member

2. Guapa

Guapa Active Member

Відповідь: Львівські новини

Щойно нас з дитиною чуть не вбили...ми їхали в машині...я, вагітна, за кермом...дитина в автокріслі на задньому сидінні...їхали по Патона і повернули з дороги наліво до Арсену...тут підбігає чоловік з молотком і починає бити по машині...молоток такий великий, з довгою ручкою, здається, саморобний....в мене шок і перед очима картинки про те як били машини автомайданівців, як те скло на них сипалося, як їх витягували з машин...і єдина думка - дитина...не можна зупинятися....я тоді на газ і вперед...повернула на стоянку перед Арсеном,щоб через неї виїхати на дорогу....а він напряму побіг за нами, знов догнав і знов почав бити по машині...я знов на газ, він повернувся і втік...і ми втекли....трушуся до тепер...страшно...

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А люди якісь там були? Ніхто не допоміг? Я просто в шоці.... Що робиться з людьми?

4. Guapa

Guapa Active Member

Було багато людей...і діти поряд були...це біля самого Арсену...людей там завжди багато...але як вони могли допомогти?...думаю,що їм ще страшніше було, ніж мені...я ж хоч в машині була, а вони зовсім поряд біля нього...з величезним молотком...хто знає що йому на думці?....міг повернутися і дати будь-кому по голові....в свому ж місті ти зовсім не захищена(((

5. Gorgona

Gorgona Member

Мороз по шкірі... Дякувати Богу, що Ви і дитина не постраждали! Про таке читати страшно, що вже казати коли сидиш в машині з дитиною. Але Ви молодець, що не розгубились! Тут потрібна була просто миттєва реакція!
    І де воно зараз гуляє з тим молотком? Сподіваюсь його зупинять швидше, ніж він когось покалічить.

6. Guapa

Guapa Active Member

В той момент я була готова його задавити,лиш би моя дитина залишилася живою.
    Зразу ж подзвонила в міліцію...сказали, що я не перша телефоную і що наряд вже виїхав....мабуть, треба їм передзвонити і дізнатися чи його зловили?

---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:33 ----------

Щойно передзвонила...не зловили...і ніхто з постраждалих не приїжджав і не писав заяви...

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Тобто той божевільний і далі може творити подібне.
    Живу недалеко. Мурашки по шкірі.
    Останнім часом маю страх ходити вулицями як стемніє, навіть якщо чоловік поруч. І бачу недаремно.
    Щастя, що в Вас обійшлось все. Але боюсь він ще себе десь покаже.

8. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Це жах якийсь! Навіть уявити не можу, що зараз з вами робиться! Дякувати Богу, що ви живі і здорові...а скільки цьому дибілу на вигляд років? Якийсь старший?
    І дитина, мабуть сильно налякалась!
    ...і носить земля таких придурків!

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

9. Guapa

Guapa Active Member

Років 40-45...дитина трохи налякалася, але не дуже, бо він бив з іншої сторони, ніж вона сиділа.

10. Gybka Bob

Gybka Bob Member

Я думаю це якийсь хворий...

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

11. Guapa

Guapa Active Member

І я так думаю...зараз весна, в шизофреніків якраз загострення...

12. mitla

mitla All You Need Is Love

Що ж це таке робиться!? У хворих загострення, здорові не витримують, "самооборона допомагає", шахраї на кожному кроці, пограбування квартир...

Guapa, ви справжня МОЛОДЧИНА!!!

13. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

Жах....до чого світ котиться(((

14. smugastik

15. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Дівчата, вже пару ночей знову на вулиці смердить... Як декілька років тому. Невже все знову повторюється?

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

В центрі мінімум два рази на тиждень такі запахи є. Ми якось минулого тижня ввечері гуляли з гостями кримчанами, то незручно було пояснювати, чим то наше місто так "пахне".

Ще вчора приїхали на вокзал, стали свідками, як одна машина тернула іншу, купа людей збіглося. А там реально немає як проїхати, вся площа двірцева перед вокзалом вщент забита машинами. Згалалося, як перед євро там жодної машини не було, всі ставили машини на новій платній стоянці за 3 грн. А тепер там прям біля виходу стоять буси на Трускавець і Моршин.

17. Galysik

Galysik Well-Known Member

Мужчину 40-45 з молотком я бачила в цю пятницю близько 6 вечора на початку Б.Хмельницького. Ще здивувалась, бо на робочого не схожий, молоток на довгій рукоятці а сама металева частина молотка невелика. І того-ж дня біля природничого музею бачила високу повну жінку із величезним ключем в руці, ось таким:
    Власне ключ вона ховала, але коли проходила біля мене, мабуть якось виставила його і я вдарилась об нього рукою, якраз обручкою. Випадок не смертельний, я була з дитиною, тому лише обернулась від несподіванки, то й побачила у неї в руках той ключ, більшу частину якого вона ховала в рукаві, а вона пішла далі без перепрошень і т.д.
    Вечером вчора читала в УП що по всій Україні діють диверсійні групи, які намагаються розпалити конфлікти серед населення, щоб потім показувати це в новинах і мати привід прийти нас "захищати". Думаю, це може бути воно.

18. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

на фейсбуку пишуть , що то якийсь кремезний чоловік , який часто одягається в жіноче вбрання і залякує людей .
    ось найшла посилання https://www.facebook.com/liveinlviv...1747504231280/635832549822775/?type=1&theater

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Продублюю тут, оскільки була пост-свідком тієї пригоди, але очевидці стверджували зовсім інше, ніж написано в новинах

Один чоловік розповідав, що котрась жінка намагалась перейти дорогу (вул. Личаківська, біля 28 заводу), але тим самим вона б спровокувала ДТП. Водій автобуса (це був 40 маршрут) намагався уникнути аварійної ситуації, звернувши в бік, але не справився з керуванням і стукнув жінку об дерево.
    Все-таки цікаво, яка версія є правдивою.
    Але, найголовніше, що в тому місці немає пішохідного переходу, а часто люди переходять дорогу, особливо, коли на зупинці стоїть "їхня" маршрутка. Напевно, вартує зробити там пішохідний перехід.

20. smugastik

Дівчатка! Рано передали по радейку що завтра 10 квітня з 9 до 19 години не буде газу у Франківському та частині Залізничного району ( які саме вулиці не сказали)

Статус теми:
Закрита.