Львівські новини

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем kati, 17 Липень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Львівські новини

мене взагалі якось заспокоїв. Все-таки, мер в нас адекватний. З своїми мухами, але принаймі в переломний момент нас не кинув.

2. Hermi

Hermi Well-Known Member

3. kristas

kristas Well-Known Member

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

Навпаки заспокоїти хотіла:) Львівський беркут, міліція відмовились розганяти майдан. І навіть якщо будуть якісь напади, вони захищають мирний народ. Провокацій з сторони мітингувальників немає, і усі львівські беркутвці лише спостерігають що робиться. В мене знайомий в беркуті працює, так в них зараз "тривога" і вони всі на своїх постах у повному складі, але таке як нападати на мирний народ вони навіть в думках не мають. І в разі силової атаки, вони будуть виводити з майдану дітей, жінок, пенсіонерів(в примусовому порядку, але не так як у Києві). Треба зберігати спокій і не сіяти паніки:) У Львові і влада проти нас нічого немає:)

5. Milka

Milka Moderator

6. Альона

Альона Well-Known Member

Поясніть що вас налякало, може і я злякаюся ? Мерседеси S і Брабус на київських номерах? Ви ж не думали що в тих автівках беркут приїхав???????

7. Hermi

Hermi Well-Known Member

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ну і для чого щось придумувати і себе накручувати? Я живу у р-ні, де повно військових ( працюючих у в\ч на Стрийській, викладачих у військовому інституті, курсантів- їх дітей). Тут у формі ходять постійно і багато.

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

це було написано для того, щоб показати що всі оті повідомлення "отам беркут доїжджає" то є звичайна булька. І що там десь хтось бачив військових, то не завжди означає що то беркут, який буде "йолку" ставити. В цей день була купа повідомлень про наближення беркуту, і я коментувала допис формулянки, яка попереджала про неіснуючу небезпеку:) Написала щоб всі простіше до того ставились:)

10. Альона

Альона Well-Known Member

Останнє редагування: 3 Грудень 2013
  11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

12. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

На Науковій, на зупинці що навпроти Сільпо померла літня жінка.(( Я на тій зупинці сідала на маршрутку, то швидка чекала на міліцію. Не знаю її, але так шкода, її ж хтось вдома чекає, діти, онуки... Мороз по шкірі...

13. Sitara

Sitara Active Member

14. kristas

kristas Well-Known Member

Щойно по Львiвськiй хвилi сказали, що нiчого вибухонебезпечного в пакетi не було (але що було, не сказали).

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я якраз мала зустріч біля пам"ятника...офігіла від написів на машинах і відійшла подалі...
    Паніка охоплює людей, але це і добре...

16. Gybka Bob

Gybka Bob Member

У Львові невідомі схопили фотографа й активіста Євромайдану Олега Панаса.

Про це ІА ZIK повідомила його подруга Ольга, яка була очевидицею того, як це сталося.

Вона побачила, як Олега Панаса із заламаними руками вели двоє невідомих у цивільному, за ними ішов ще третій.

«Олег кричав: «Допоможіть, я активіст Майдану!». Йому заламали руки, він був уже в наручниках. Біля магазину «Злата» на Городоцькій його запхали в машину. Там уже був водій. Номери авто – ВС 85 70 СМ», – повідомила дівчина.

фото авто, на якому забрали Олега

Також вона розповіла, що ті, хто вів Панаса, взагалі сказали, що він украв телефон. «Я бачила, що це за телефон, вони показали – це просто старе дрантя. Це просто підстава, – переконана вона. – Це неправда. Я знаю Олега, і бачила тих хлопців. Це була просто відмазка. Він (один із тих, хто вів Панаса, – ред.) витягнув з кишені цей телефон і показав його – просто, щоб я відчепилася і за ними не бігла».

За її словами, на місце події викликали працівників міліції. Вони взяли дані і вже поїхали.

Варто зазначити, що Олег Панас фотографував у Києві штурм Адміністрації Президента на Банковій 1 грудня.

17. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, щойно прийшла додому і мене просто теліпає.... Ходили з малою до стоматолога поряд із нашим домом. Біля тої стоматології є відділення банку, до треба підніматися високими сходами. Тими сходами спускався мужчина років 50-ти і впав - зламав собі ногу в стегні і ребра. Першу допомогу надала наш стоматолог. Дівчата - швидку викликали одразу! Людину внести неможливо було до приміщення, оскільки з такими травмами рухати не можна (ще й головою вдарився!). Швидка не їхала годину!!!!!!!!! Я дзвонила на швидку, коли вийшли від стоматолога, на що вони казали, що не було машини. Дівчата, це жах просто! Це з кожним із нас могло б трапитися! Що ж це за "швидка", що годину не може доїхати - а їх база в 5 хв їзди від місця того випадку страшного. Та вже з іншого району могли б доїхати. У мужчини був страшенний біль. Якби стоматолог йому знеболювальне не вколола, в нього могли б початися судоми, могло зупинитися серце і вмер би на місці. Прийшла додому і одразу телефонувала нагарячу лінію ЛМР - поскаржилася на роботу швидкої. Якщо немає машин - то хай піднімають це питання, і хай їз на зимовий період збільшують парк машин. Чи ми всі вимерти маємо з такою "безкоштовною" "швидкою" медициною!!!!

18. fiesta

fiesta Well-Known Member

До речі, за поламану ногу має відповідати той банк, в якого слизькі сходи. На роботі була схожа ситуація, то організація оплатила лікування.

19. Wonder

Wonder New Member

мооже не хотіли їхати, бо людина на вулиці лежала, таке часто буває бо думають що бомж і не спішать

20. manka

manka Member

десь місяць тому в малого (3 роки) була температура 40,2. Викликали швидку, а вона...взагалі не приїхала. Добре, що на цей раз з температурою справились самі.

Статус теми:
Закрита.