Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Idillia

Idillia миється в бані

Це вже всім відомо, що Садовий почав мітити у президентське крісло:girl_yes2: І Самопоміч мені колись таки більше подобалась (бо їх останні дії та деякі кадри викликають ряд питань. . І ще цікавий факт, що їх на минулих виборах підтримали більше навіть не на Львівщині, а у Києві, пригадуєте?
    Оосбисто я боюсь що апетити Садового ще зростуть (а фактів про це є купа), і про кафешки то взагалі ще інша тема (але то так є в кожному європейському туристичному місті, і центр треба прикрашати. Питання чи все там прозоро:girl_smile:. Про Свободу то я трохи здивована що саме їх кандидат пройшов, але є як є (у них теж різні люди є, але все ж їх погляди підтримують, і вони не раз доводили що можуть діяти. За що і отримують зараз). І ще дуже важливо: навіть якщо Садовий не стане вчергове мером, то що йому заважатиме "робити Львів кращим" раз він так любить і переймається за наше місто? Нехай співпрацюють на благо народу, чи то теж з області фаньтастики? І поки люди будуть думати що "трохи краде, але і щось робить" то нормально тут ніколи не буде. Є обов"язки, які має виконуваьти мер (депутат, сільський голова) і все. Крапка. Не виконує, краде -до побачення. Я можна це вважати нормою?:girl_impossible:
    Абсолютно погоджуюсь. Але дівчата, думаєте хтось обійде діючого мера? Можна спробувати, і треба, бо багато знайомих хочуть голосувати за нього "за інерцією". Хоч повторю, мені Садовий теж не найгірший варіант (принаймі знаєм що чекати:girl_crazy:), але хочеться змін на краще (я оптимістка):girl_smile:

Останнє редагування: 9 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  2. Orman

Orman Модератор-бомба

мене особисто розпитували про нашого такого класного мера і самопоміч. Збоку для людей дуже приваблива картинка.
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2015 ---
    це якраз основна проблема, що нема з кого вибирати

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а чому "хтось"? зараз мова йде про цілком конкретне "ліцо":girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2015 ---
    та ви так не переживайте:don-t_mention:
    є набагато страшніші.

Останнє редагування: 9 Листопад 2015
  4. Lysenia

Lysenia Well-Known Member

З думкою загалом погоджуюсь. Але чи є серед наших кандидатів такі, щоб були готові просто виконувати свої обов'язки?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. YeWa

YeWa Well-Known Member

Можливо десь і так. Зате, коли міська рада і голова міста з однієї партії, то тут спрогнозувати можна більш точно. Тому схиляюся до думки, щоб не було все в одних руках. У такому разі, можливо, вони (корупціонери), навіть почнуть десь здавати один одного. А це з часом і повинно призвести до менш корумпованого суспільства.

6. Brigitta

Brigitta Well-Known Member

Не полінувалася, і пошукала інформацію. Кошулинський таки мав свій бізнес, але який, і що з ним сталося - то "тайна, покрытая мраком". Можливо, я неправа, але особисто для мене мер будь-якого міста - це, в першу чергу, добрий господарник. А як Кошулинський збирається керувати Львовом, якщо не зміг втримати власне підприємство?

• Інформативно Інформативно x 1
  7. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Може всі памятають, як десь у 2009-2010 р. відкрився перший літній майданчик на пл. Ринок, біля памятнику Діани, здається. Пан Садовий з дружиною під прицілами львівського ТБ його відвідали, замовили там щось. Пані Садова лишила на чай офіціантці 100 грн (на той час нормальні гроші), а потім, як ніхто вже не бачив, то сказала, що то забагато, і щоб вона їх віддала. Запам'яталося чомусь мені то, то подруга-офіціантка та розповідала.))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  8. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

На той час великі гроші. Цікаві люди. Витрачачи мільйони щоб їх пропіарили, а потім за якихось пару гривень все зіпсувати :girl_impossible: І так зозуміло, що кожен з них грає свою роль, але і совість треба мати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Marlos

Marlos Active Member

З фейсбуку-Смотрите, как строится нехитрый галицкий развод доверчивого украинского среднего класса.
    Вы живете в каком-нибудь большом городе Украины (не важно в Киеве, Харькове, Днепре, Запорожье, Одессе). Едете в тур выходного дня во Львов, гуляете там по Площади Рынок, пьете кофе, вам его наливает чуть ли не сам мэр, глава партии пан Садовой. Вы смотрите на обновленные фасады, дороги, ухоженную городскую среду. Кофе вкусный, мэр вежливый - це Европа.
    Ну и на выборах конечно голосуете за эту самую партию. Красиво же! и результат налицо. А в вашем городе и дороги убитые и фасады пошарпаные. Такой контраст со Львовом!
    И вот вы после выборов опят приезжаете во Львов, а там уже и трамваи новые, и прочее покращення вже сьогодни. Ну, думаете, вообще отлично - какие молодцы. Возвращаетесь домой, и так хочется частичку этой Европы и себе. А тут как раз на главной улице вашего города появляется на каждом квартале по львовскому кафе или ресторану! Вообще красота. Обслуживание там отличное.
    А у вас в городе все по прежнему. Дороги раздолбаны, трубы текут, парки загажены, трамваи ржавые. А тут как раз выборы местные. Ну и вы такой - конечно надо голосовать за Самопомощь! Проголосовали и во Львов на Рождество - а там! просто сказка. Ну и вы такой уже: все, на президентских только за него, за мэра Львова. Допиваете свою каву, и домой, в свои более (если вы одессит) или менее (если днепропетровец) живописные руины. А там уже по два львовских ресторана на квартал - т.е. прямо на глазах и ваш город расцветает.
    Точно надо за Самопомощь голосовать! А то Львову бюджетных дотаций не хватает метро построить. Чтобы вам же с ЖД вокзала до Площи Рынок доехать удобнее было.
    Александр Васильев

--- дописи об"єднано, 10 Листопад 2015 ---
    У Львові презентували перший в Україні електробус Уже найближчим часом електробус курсуватиме вулицями Львова Сьогодні, 9 листопада, у Львові презентували перший в Україні електробус, який зібрали на львівському концерні «Електрон». Коштує він 9 млн грн. Це екологічно чистий вид транспорту, який використовує лише електроенергію, може перевозити до 100 пасажирів, розвиває швидкість до 70 км/год, за день може проїжджати без підзарядки 200 км.[​IMG] Львівський електробус обладнаний для людей з особливими потребами спеціальними пандусами, ременями безпеки, є в ньому й кондиціонери та опалення. Він може підзарядитися швидкою зарядкою з високим струмом 380 вольт за 15-20 хв.
    Споживання електроенергії електробуса на день в 10 разів дешевше від споживання пального звичайного міського автобуса. Уже в листопаді електробус виїде на вулиці Львова. Після тестування його запустять у рейс. Коштуватиме він як проїзд в електротранспорті.
    «Цього року ми забираємо цей перший електробус, забираємо тролейбуси та 6 автобусів. окрім того, зараз у роботі є 7 трамваїв, які робимо за кошти Європейського банку. Наша програма на наступні роки – 16-18-й роки – це 600 машин, які маємо закупити. Це нові автобуси, нові тролейбуси, нові трамваї», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.
    За словами Андрія Пивоварського, цього року держава створила програму на 100 млн грн з підтримки будівництва трамваїв.
    Окрім електробуса сьогодні для Львова передали і три тролейбуси від «Електрону». Відтак, як додав Андрій Садовий, «Електрон» приступив до виготовлення чергової партії трамваїв для Львова.

Загалом у найближчі 5 років місто планує закупити кілька сотень трамваїв, тролейбусів та електробусів.[​IMG]

У Львові презентували перший в Україні електробус

10. Idillia

Idillia миється в бані

То що дівчата, за кого голосуватимемо? Сьогодні думала про це і так на всі сто відсотків не визначилась:girl_impossible: Факт, що Садовий зараз усюди максимально буде піаритись, і цікаво було б взнати більше про Кошулинського та його (і Свободівські) плани щодо Львова.

11. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Свободі ні, Садовому так:girl_haha:
    Ну реально,я для себе кращого варіанту не бачу.В тому,що бачу,Садовий мене влаштовує.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  12. Lathorien

Казав мій свекор, що Кошулинський хлопець непоганий. І в міській раді очолював найбільш лояльну гілку Свободи, і у ВР добре себе проявив. Але, ставши мером ним 100% буде керувати "еліта" Свободи. Боюся, щоб не став "пєшкою".
    Тому, я за Садового.

13. Ya Nata

Ya Nata Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 3
  14. Nana11

Nana11 аспіранточка

Кошулинський сам по собі мен ідуже імпонує, але блін...Свобода, всякі Пупси і іже з ними. Чи не буде знову переділу Львова часів 90-х? Тому напевно, я проголосую за Садового. Бо одне діло то тільки голова, але там за тими людьми ше реально купа інших які ними керують.

15. YeWa

YeWa Well-Known Member

точно. Усю передвиборчу компанію він роздавав усяким структурам/директорам подяки, їздив до перевізників, також вручав подяки начальникам і навіть простим водіям, на ін. фірмах електриків вітав з 50-річчям. Також нещодавно уважив працівників соціальних структур і т. ін., точно старається задіяти ще неохоплені ним ділянки.
    Згадала про тротуари, які приписують йому як заслуги. Подивіться на тротуар біля склодзеркального заводу - завод не працює і тротур зник. Ще побачила сьогодні тротуар на вул. І. Франка, біля Чародійки, то там просто неможливо пройти, а з коляскою взагалі капець. А десь були і непогані тротуари, то їх знову відремонтували, наприклад на вул. Ак. Богомольця, хіба там так потрібний був ремонт? Правда, там прокуратура... Знайома, працівник профспілки ЖЕКів, казала що то все робиться на умовах домовленостей, навіть працівників на всякі мітинги виводили за погодженням мерії.
    не впевнена. Їм також захочеться ще бути і в парламенті. ну і крім того, там міська рада не дозволить.

16. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

А я от не можу зрозуміти, чому всі вважають як Кошулинський раптом стане мером, то зразу всюди узурпує владу Свобода. По-перше, він заявляв і на дебатах, і в інтерв'ю, що буде обирати в команду людей рекомендованих професійною громадою і за конкурсом. (звісно, ви можете сказати, що хто зна як воно буде насправді, але то так можна про кожного казати, і про того ж Садового, який полюбе буде своїх людей пропихати). По-друге, чому ви так впевнені що він буде маріонеткою?
    Моя тітка володіла перукарнею. "Попросили" продати бізнес. Довелось продати (добре що ще продати, а не просто переписати). Я не кажу що саме це сталося з Кошулинським, але маю на увазі що бувають різні обставини чому людина припиняє керувати бізнесом.

• Подобається Подобається x 5
  17. Nana11

Nana11 аспіранточка

Тому, що політика така є...в тебе хтось вкладає гроші, а потім ти їх відпрацьовуєш. Це навіть не в Україні так, це у всьому світі так. Якшо є політична сила, яка кимось профінансована і вона веде якогось кандидата, то той кандидат точно шось зобовязаний і своїй партії, і тим людям які стоять біля витоків.
    А словам політиків я вже давно не вірю. Ми навірилися вже, шо не країна, а руїна реально.

• Подобається Подобається x 3
  18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

Ви наївно вірите що з Садовим так не є?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. Lathorien

Та по іншому і бути не може. Муситиме так робити. Інша справа, чи датуть тим людям реалізуватися.
    Та не відпустить його "Свобода" у вільне плавання! Можна сподіватися на мінімальний вплив "Свободи" на Кошулинського, але не ті у неї амбіції....
    Напевно так я є, але, принаймні "в порочних связях замечен не бил"

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Не вірю. Але, від Садового я знаю чого чекати, а від Свободи і їхніх неадекватних керовніків не знаю.
    Так само і бізнес весь і інвестори.
    А ше мене дуже тішить та антиреклама типу зробили з Садового мільйонера, давайте ше зробимо мільярдера. Ну, а нє..давайте кожного разу вибирати різного і будемо з кожного з них і його прибічників робити по мільйонеру.
    Чи реально в нас ше лишилися люди,які вірять в те, шо прийде якийсь святоша і не буде красти, а чемно працювати на людей? Бачили вже таких, і в Раді зокрема.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4