Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Arabika

Arabika Well-Known Member

У зв’язку з ремонтом та реконструкцією електромереж з 13 до 20 листопада у Львові деякі вулиці залишаться без світла.
    Про це повідомив відділ корпоративних зв'язків ПАТ "Львівобленерго".
    13 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Роксоляни, 26 в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №818.
    16 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Кобзарська, Черемшини в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №1845.
    16-18 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Березова, Розкіш в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №213.
    16-19 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Старознесенська, Балкова в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №570.
    17-19 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Глиняна, Тарасівська, М. Кривчиці, Самокіша, Подолинського, Горліса-Горського, Бічна, Тарасівська в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №1669.
    20 листопада з 08:00 до 17:00 год. буде тимчасово припинено послуги з електропостачання споживачам у Львові:
    - вул. Зелена, 113-115, б, ж, 116, Л. Алея, 1, Керченська, 9, 11, Жасминова в зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №540.

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

І дай Боже людей, які хоча б той сквер не перетворять в свинюшник. Бо й навколо тих лавочок, що вже були облаштовані мешканцями - і сємки, і пляшки, і, пардон, блювотиння на ранок. Правда, на ближніх до Матері Божої - чистіше.. А горезвісна "Тераса" - то взагалі нещастя сусіднього будинку, його мешканцям можна тільки поспівчувати

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Думаю, до туризму у Львові ЛАЗ не має жодного відношення. Це всього лиш гарно знищений завод, який свого часу продали за копійки моска..ям. А коли зрозуміли, що його розібрали на металобрухт - чухатися було вже пізно.
    От знову вернулися до корупції....

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

ну звісно, але головна моя думка була така, що заводи Львову не завадили б.

5. Руда Лисиця

- Дебати на мера Львова!

• Подобається Подобається x 1
  6. Idillia

Idillia миється в бані

Подивилась дебати. Садовий звісно себе впевненіше почуває, та й досвід дискусій має вже. Кошулинський якось не до кінця розкрився. Хочеться змін але не впевнена що щось у нас поміняється, і багатьом Садовий і так підходить. До речі, десь пів року тому чула розмову у поліклініці як одна лікара іншій розказувала розказувала що за якусь там ділянку чи присміщення Садовий захотів пару тисяч доларів. От і думай хто який є насправді (не думаю що таке хтось би спеціально вигадував). Хоча те як за останні роки змінилось місто, і особливо центрЮ мені подобається, але є ще над чим працювати, та й у інших нецентральнх районах кажуть багато проблем. Також питання з "переселенцями" важливе, бо якщо так піде і надалі, і вони не переймуть наших традицій, то Львів на жаль може змінитись не в кращу сторону (а вони переважно і не збираються щось переймати, і місцеві то чудово бачать).
    Ось тут є про прогнози і що люди думають про ці вибори мера Львова У Львові буде другий тур: змагатимуться Садовий і Кошулинський
    Ще тут є про це все [​IMG]
    І Садовий з родиною
    Вибори у Львові: У другому турі обиратимуть між Садовим і Кошулинським

Останнє редагування: 7 Листопад 2015
  7. Idillia

Idillia миється в бані

8. Руда Лисиця

На дебатах почула від Садового що він передвиборчих бігбордів не замовляв і не буде. І от їду сьогодні по кн.Ольги, і що я бачу - бігборд голосуй за Садового у другому турі!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ага, а найгірше - на них офіційний символ Львівської міської ради - вже використовується як власність Садового, як і всі позитивні зміни в місті, які він приписує собі.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Як на мене, тут не в Кошулинському справа. Просто люди почали розуміти, що Садовий, маючи багато своїх депутатів, якщо стане мером, то буде царем в місті. Він стане власником міста і не буде жодних механізмів його стримати.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Nadiya

Nadiya Well-Known Member

Але ж наразі постає питання вибору.. Ну ок, стане власником. Ну ок, він поганий. Але мені то цікаво, чи цікавились люди тою Свободою, тим лайном, яке розкраде той Львів до ручки... Ото будем мати з чим порівняти

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

200%
    мені трохи нагадує вибори Тимошенко\Янукович... Багато хто голосував не за когось, а проти Тимошенко, а потім вся країна вшоці
    ...просто треба було просувати гідного опонента Садовому і агітувати за нього, бо в теперішній ситуаціі лиш "а пагаваріть"

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Якщо вже тут всі хваляться новими тротуарами, то і я похвалюсь :) На Новому Львові зробили багато нових тротуарів, в нашому дворі - новий майданчик, а ще ремонтують доріжку в парку Залізні Води... Ну ось такий більш прогресивний різновид "гречки" ;) До речі, за Кернеса харків'яни голосували як раз через "лавочки, парк, чисто в місті". Ми тут в шоці від їхнього вибора, а самі такі ж самі - готові голосувати з міркувань "поремонтували на моїй вулиці дорогу - не поремонтували" або "подобаються кнайпи в центрі - не подобаються"...

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 2
  14. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Для мене питання вибору очевидне, бо Кошулинський - чувак, який не має жодного відношення до нашого міста, апаратник, з 2000 року працює помічником депутата-депутатом, ніколи не мав власного бізнесу і не був кадровим чиновником, тобто досвід має зовсім у інших галузях. Ну і Свобода - то для мене не вибір, ІМХО звичайно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 2
  15. marianast

marianast Well-Known Member

Садовий має великі політичні амбіції і використовуватиме Львів як стартовий майданчик на президентських виборах в 18 році. Тому і завдання в нього не зіпсути собі рейтинг, гляньте як обережно поводить себе його фракція в ВР, "між крапельками ходять". Йому вигідно бути гарним мером як ніколи.
    Про Кошулинського особисто багато не скажу, але Свобода тісно зав'язана з колишнім місцевим рекетом, деяких бандюганів навіть у ВР протащила. За їхні гроші на нас що два метри з біг бордів щиро дивиться Кошулинський. Спрогнозувати їхні дії як вони до влади дорвуться не реально. Принаймні до того часу Свобода сама собі гадила щоразу як доривалась до мінімальних повноважень. Тай від них відгонить таким неандертальством,фу-фу-фу))))
    Ну і про корупцію. Десь раніше писали, що не важливо мало чи багато краде-корупція є корупція ( не дослівно). Один мудрий дядько, який відмотався по наших дипломатичних претставництвах по всьому світі, казав, що Садовий найбільш наближений до зразка європейського політика, бо собі краде попри те, що людям робить. І що європейські чиновники теж не гидують корумпованими схемами і зловживанням службовим становищем, просто роблять це в "розумних" масштабах і прикривають великими благами для громадськості. Можете закидати мене тапками, але я з ним згідна - святих нема нігде, спокуса занадто велика, просто в Україні розміри вкраденого то з області фантастики.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Не подобається Не подобається x 1
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так вчора вітер завивав, і подумалось, що, мабуть, тиждень ще залишився, щоб погрітися:) бо пригадую, що минулої осені, та й цієї весни, як тільки чуть на вулиці потепліло - все, батареї ледве теплі, а цьогоріч і погода непогана, і батареї на повну міць гріють. Поки що :sad:

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Минулого тижня в нас відключали опалення на день декілька днів, а включали десь близько 10 вечора.

18. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

О, ну, видно, то нас так "балують" :)

19. Orman

Orman Модератор-бомба

та я взагалі в шоці від риторики "щось та й зробив". Це ж прямий обов'язок. А ще в мене великі питання до того як зробив. Перекривання половини вулиць в місті щоб в черговий раз перекласти бруківку в центрі - сумнівне досягнення. В нас в районі дороги не ремонтують, машини, які перекривають проїзд до лікарні на Орлика не забирають. Зате перекладають пішохідні доріжки на Хмельницького які ще би могли спокійно потерпіти.
    --- дописи об"єднано, 9 Листопад 2015 ---
    ловіть тапок. Така риторика і є основою для корупції.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Подивилася сюжет, як пані Садова зустрічала пікетувальників біля дому з дитям на руках, і як блаженно з ними розмовляла.. Ця жіночка на дві голови перевершує свого чоловіка в приторному лицемірстві, яке мало б виглядати як "галицька інтелігентність", риторика в кращих традиціях Ганни Герман. Настільки неприємне враження справляє, що просто слів немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1