Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ринкова економіка, що зробиш... Але якщо податки вони платять то все-таки якісь гроші йдуть і місту. :)

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Податки платять. Києву. А вже там вирішують, чи вартий Львів щоб йому щось повернули.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. marycherry

marycherry Member

Змінилось тільки одне - в деяких місцях постелили нові тротуари. Я вважаю, що це мізер, тому що бюджет Львова напевно не бідний.

І стосовно музеїв, нам треба досвід Польщі переймати:
    У рамках акції “Безкоштовний листопад” у провідних музях Польщі вхід став вільним.

• Подобається Подобається x 3
  4. Akina

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  5. Зорянівонька

До теми бюджету. Хоч і реклама, але це факт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. Зорянівонька

І ще болюча для мене тема - дороги. Ви думали, для чого так нагло перед виборати робили дорогу на проспекті Свободи? Думаєте вона сильно краща стала? Вже було купа оцінок, що зроблено жахливо. А тепер питання - де поділася бруківка?

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Смішно Смішно x 1
  7. Багіра

Багіра Well-Known Member

До речі, хочу додати що нам зробили кусок дороги і тротуари, вул. Кульчицька, нажаль не знаю чия заслуга ( через те, що мені відомо, яка та процедура складна і бюрократична, не одні пороги оббиваються, зазвичай хтось лобіює і просуває такі проекти)
    Тротуари найбільше щастя, можна на роликах кататися, але дівчата, там був капець, з одного боку біля церкви стежка, а з другого, особливо поближче до Виговського, повний капець, враження що землетрус з торнадо пройшлися

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 4
    • Корисно Корисно x 1
  8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

На В.Великого також зробили дорогу і тротуар. Біля Океану гарно все зробили. Колись читала, що ремонт і мав дойти і до нашого будинку. Але вибори пройшли а покращення не буду вже напевне. Чия то заслуга так і не знаю

Надіслано від мого LG-D686, використовуючи Tapatalk

9. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Читала великую статью про це у львівських новинах. По суті, через Шахтар ми і маємо наразі функціонуючий стадіон, бо вони сплатили борг за світло, нове покриття зробили, але вболівальники їх освистують. Їм то неприємно. Тому не дуже й хочуть тут бути. Як на мене, Шахтар нормальна команда. До того ж тупо освистувати, як там половина французи, афроамериканці і т.д.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

Останнє редагування: 3 Листопад 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  10. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

До речі частину значну вивезли в Шевченківський. Бо там не дорога була, а жах. Хочуть теж замостити там. Не бачу, що аж так акуратно, але мені повернення до старовинного Львова більш до душі. Це я про бруківку всюди. Мені здається, більше часу тре приділяти маленьким вуличкам і там дорогам, а не центру. В центрі і так все ок.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

11. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Я корінна львів'янка,якщо шо:girl_yes2:
    І за останні кілька років у нас багато чого змінилося, хоч і не в центрі живу.Подвір'я поремонтували,доріжки бруківкою виклали,дорогу поремонтували.Ремонт в під'їздах поробили,навіть дах перекрили:girl_in_dreams:
    Про дитячі і спортивні майданчики мовчу, бо передвиборчі рекламки стверджують,що то кандидати постаралися:girl_crazy:
    Одним словом,не все так песимістично,як ви пишете.

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Не тільки.
    Такс- а нащо порівнювати з Києвом:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Про чистоту- чи то я не там буваю- є купа міст чистих як і Львів. Тишини нам, тишини колишньої. І романтичного центру, ех:girl_in_dreams:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Akina

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  14. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та 100%. То мер має закликати нарід йти до філармонії на симфонічний оркестр, чи він може, якось закликає в тіж кафешки? То зовсім не його вина і прерогатива.
    Ота рекляма в порівнянні Садового і Кошулинського- сміх. Садовий вже був і щось робив і не робив(є про що говорити/сперечатись), а що буде/не буде робити Кошулинський- побачимо, якщо буде, а ініціював/обіцяв і т.п.- комедія вже стільки років вестися на такі речі. Наш теперішній президент, як згадати, чого тільки не баландів, а так що ж тепер така ситуація складна в країні, а він бідолаха рубаху рве, щось робить- мне під себе всіх і вся.

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ще б корінних хтось слухав.
    У нас таке вже практикують. За останні пару років я здається за музеї й не платила. І багато де була. Слідкуйте за новинами. Навіть у цій теми про це пишуть деколи мм.
    О- це мене турбує кожен другий раз ремонту доріг у Львові.
    Ти ще звертаєш на то увагу?
    А, ну так, так. Давно був політех і я щось призабула, що лише у Львові є що робити. Ех..

16. Akina

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Креативно Креативно x 1
  17. Дана

Дана Well-Known Member

Це не факт а маніпулювання.
    Гроші були виділені на папері, на папері вони залишилися так і не дійшовши до нашого казначейства, ці самі гроші (їх виділення)перенесли на 2015 рік, і в 2015 році тих грошей наше Львівське казначейство так і не побачило, може щось змінилося в 3 кварталі я вже не цікавилася. Тобто на рекламі банальна підміна , Львів грошей не отримав відповідно нікуди не повертав.
    Це вже не вперше бачу такого роду маніпулювання від свободи, при тому що в першому турі голосувала за Кошулинського з такою "чорнухую" бажання за нього голосувати вдруге тане.

• Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 5
  18. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ну чому? Живу на початку Пасічної, і дорога нова, і тротуари теж. В парку лавки, смітники на кожному кроці. Тому і в таких районах є покращення. Мама живе на Левандівці - там взагалі все чудово, практично 90 відсотків тротуарів у новій бруківці, майданчики нові у кожному подвір"ї. Ну але завжди знайдуться недоліки. Я бачу, що Львів розвивається. Може не такми темпами як нам би хотілось, але і часи зараз не найкращі.
    Відносно культурної програми туристів. У театр зараз білет купити - не така вже й легка справа. Колись можна було і перед самою виставою купити, перед за 5-6 днів жодного квитка, як і вільного місця.
    Думаю, то питання вже не до Садового. І до речі, хочу признатись))), що якщо приїзжаю в якесь місто як турист на два дні, то у філармонію також не йду. А от поїсти хочеться завжди))). Мені цікавіше просто походити містом.
    Це як? щось я вже зовсім нічого не розумію.
    Та певно не тільки власникам. Податки, зарплата працівникам, купівля продуктів. Ну і ті власники, які все-таки заробляють гроші, їх так само витрачають у Львові. Чи краще щоб всі сиділи без грошей? Їх туристи привезли і залишили у місті.
    Що є злого у тому, що студенти працюють, і вчаться не брати гроші у мами, а важкою працею їх заробляють. Не можу погодитись, що то є легкі гроші. І той студент, що хоче вчитись, буде і вчитись і працювати. Я б дуже хотіла, щоб і мої діти знали, як то заробити свої гроші, тоді змінюється відношення і до батьківських))).

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  19. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

А хіба проспект Свободи не ремонтували, щоб покласти ТУДИ бруківку? Щоб центр був у бруківці.
    Теж не жила, але трохи європейських міст побачила))). І хочу сказати, що дуже багато міст, особливо великих, є брудними. Їх просто добре прибирають. І навіть у Німеччині, досить брудно у Берліні. В маленьких містечках чистіше, але вже не аж так.
    Я от собі так думаю, якщо Львів став таким поганим, таким дорогим, брудним, шумним, то може не варто тут жити? Якщо мене щось не влаштовує, і я не можу змінити ситуації, то треба змінити місце проживання))). Навіщо витрачати своє єдине життя на проживання у місті, яке не подобається?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  20. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном