Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Відповідальність має нести водій! І лише водій. Чи щось не так?

• Подобається Подобається x 1
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Для активних порушників, як казав мій чоловік, то на день-два))
    Я б і тих не дала. Глянути, що в нас творять водії- це знімати кіно можна і штрафувати тут же і сильно.
    --- дописи об"єднано, 9 Серпень 2015 ---
    Так, водій, а не власник, якщо він не був водієм в час порушення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. terezka

terezka котяка-вишивака

І нехай. Чому я маю боятись п'яних, потрійних обгонів, їзди по тротуару і тих, хто не хоче зупинятись на пішому переході, давлячи всіх підряд?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. NataliaFed

На рахунок перевищень шв., обгонів і т.п, так але в мене єдина пічалька- паркування, бо в наших містах з тим повний аут і змін в перспективі не видать(

5. terezka

terezka котяка-вишивака

а тут не так в тому, що якщо власник дав машину п"яному, неповнолітньому (тобто просто дав, а не прийняв на роботу, офіційно, чи знаходиться в машині і його везуть кудись там) - то мусить теж нести відповідальність.
    а то стільки випадків - на п"янці дав покататись п"яним друзям, ті когось задавили, але ж "власник" ні при чому, ні, просто дав ключі

6. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Але ж купа випадків, які не підпадають під
    Купа автомобілів продані по довіреності.
    Буває, що авто оформлене на чоловіка, після розлучення залишилося дружині.
    Та зараз взагалі не обов"язковою є наявність власника ТЗ в авто, коли за кермом знаходиться інша особа (не так давно друзі позичали машину, щоб з"їздити в Шацьк).
    Словом, прикладів можна навести безліч.
    І, очікую, що будете пропонувати переоформляти авто в разі зміни власника. Але це зараз дуже дорого коштує, і не у всіх є така змогу, тим більше, що в Україні діє легальна практика їздити по довіреності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Через введення в дію закону, ми авто перереєстровуємо. Вартує десь біля 500 грн., хоча й їздили 2 роки по довіреності.

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

штрафи деяким теж до одного місця.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. NataliaFed

Я й не сумніваюсь, що є і най платять, бо з них і взяти більше нічого :fool:

10. Ziben

Ziben :)

Дівчата, а у вас є гаряча вода? В мене зранку не було (Залізничний р-н), в деяких співробітниць (Сихів) нема вже кілька днів. В інтернеті жодної інфрмації:dntknw:. Можна разок і холодний душ, але я то не дуже люблю))))

11. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

В нас в під'їзді об'ява висить, що води не буде до 15-го (район Виговського).

• Інформативно Інформативно x 2
  12. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

І в нас. В переліку вулиць є ще Любінська, Петлюри, Кульпарківська. Ніби ті, які належать до котельні на Петлюри.
    А от де холодна вода поділась? ??

13. smugastik

smugastik Well-Known Member

ось знайшла, що гарячої води не буде на Сихові http://zaxid.net/news/showNews.do?8...lishilis_bez_garyachoyi_vodi&objectId=1361698 при такій неймовірній спеці, та без гарячої води, коли душ просто необхідно приймати то взагалі ка...

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Нєнуачо- шо їм до того?
    Ніяк не пойму що пересічний житель може з тим робити? Судитися? Бо я вже готова))).
    Мені не так розходиться в тій воді, бо є купа інших варіантів, та порядок має бути.

15. Ahaha

Ahaha Well-Known Member

то точно.... я думаю, тут не останню роль у відключенні води грає такий момент, що люди продовжують користуватись водою з гарячого крана, з якого тече вода на пару градусів тепліша за ту, що тече з холодного. І я так роблю - можна і ополоснутись швиденько. А лічильник-то мотає. Може і ламається щось, але чого спішитись ремонтувати, якщо народ все рівно купує гарячу-холодну воду....

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ну в мене не тече з того крана взагалі... А та що холодна не настільки комфортна щоб навіть після спеки полоскатись

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

17. Marmulyadka

Marmulyadka Пор'єдна львівська пані

• Смішно Смішно x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

а як вам виправдання нашою супер правильної ольги Фреймут на її паркування. Я згідна, забагато шуму навколо тої персони, але її лист пояснення чи як його назвати, то взагалі.
    "Я прошу всіх, на кого маю вплив (а я його таки маю, бо вчорашня реакція на моє паркування довела: я дуже популярна), люди, давайте берегти мир по краплинах. Він у нас закінчується. На нього дефіцит. Не шукайте в мені бруду, я чиста. А якщо ви так не думаєте, то киньте в мене компромат. Відео, аудіо, фото, але не камінь."
    Більше читайте тут: http://tsn.ua/blogi/themes/zhittya/kinte-v-mene-kompromat-474982.html
    Та скажи нормально, вибачте, задумалась, забігалася, всі ми люди, але ж ні, треба показати яка вона надлюдина правильна. Аж нудить від її солодкавості.

• Погоджуюся Погоджуюся x 21
    • Подобається Подобається x 4
  19. MilkiWey

MilkiWey Well-Known Member

Прочитала! Велике дякую тим піарщикам, що готували його біографію. Висновок - то людина-катастрофа. Тепер я точно знаю, кого обирати не можна. А то стане мером і почнеться у Львові "як не срачка, то пердячка" (вибачаюсь за негарні слова):girl_impossible:. 100% він читав цю свою біографію і дозволив публікацію - відразу видно рівень:girl_nea:

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Смішно Смішно x 2
  20. VERO

VERO Well-Known Member

22-23 серпня у Львівському парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького відбудеться грандіозний Фестиваль Львівського.

Вхід на фестиваль платний.

• Інформативно Інформативно x 3