Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини

Будь-де, де є розетка. Кидають переноску і заряджають. Хочу таку машину, але ціни на них - космос, та й поки-що не далеко вони ідуть від зарядки до зарядки.

2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То певне тільки у нас космос. Дивилася раніше в Європі ціни на них - дешевші за бензинові однозначно були.

Зважаючи на
    це таки напряжно.

3. Зорянка

Зорянка Well-Known Member

4. Siania

Siania Love Life

Вже є машина яка на зарядці проїжджає 400 км, вона класу мерседес s, тому не дешева, але в розвинених країнах дуже популярна. В Осло каталась на електромобілі, різниці жодної не відчула.
    А ще там всюди на заправках є швидка заправка електромобіля, але економніше вдома вночі зарядити. Для міста - супер.

5. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

На ФБ та інших сайтах, сказано, що вже оскаржили, і таки залишається 3 грн ;(

http://tvoemisto.tv/news/chy_povernut_taryf_u_2_gryvni_u_lvivskyh_avtobusah_66870.html

6. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Не повністю, це на половину палива і на половину електро)

До речі, коштують ці електрокари 25 тис. зелених

7. Siania

Siania Love Life

Та машина що їде 400 км без підзарядки набагато дорожче.

Ось знайшла інформацію (вибачте що на рос.):

1. Tesla Model S . Скептикам, заявлявшим о том, что
    электрокары никогда не станут массовым
    продуктом, ответил электрический суперкар
    американской компании Tesla.
    AP
    Этот седан стал самым продаваемым автомобилем
    в Норвегии, обогнав своего ближайшего
    "преследователя", Volkswagen Golf седьмого
    поколения, в полтора раза. В общей сложности в
    стране эксплуатируется около 14,5 тыс.
    электромобилей этой марки. Стоимость автомобиля
    для граждан Норвегии - $85-100 тыс.
    Tesla S прекрасный автомобиль с точки зрения
    потребительских характеристик. Энергозатратность
    - 60 киловатт-час, что тождественно 3 литрам на
    100 км езды в смешанном цикле. Этот суперкар,
    способный разгоняться до 100 км/час за 5,9
    секунды. Максимальная скорость, которую
    развивает автомобиль, оснащенный 302-сильным
    электромотором, составляет 193 км/час. На одном
    заряде батарей можно проехать свыше 400 км.

Надіслано від мого LG-P765, використовуючи Tapatalk

8. smilechyk

Я ці мала на увазі

---------- Додано в 16:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:57 ----------

У неділю до Львова привезуть мощі Івана Павла ІІ
    У неділю, 26 жовтня, до Львова привезуть мощі Івана Павла ІІ, повідомив 23 жовтня на прес-конференції з нагоди 25-річчя виходу УГКЦ з підпілля повідомив глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук.
    «25 років тому після зустрічі Папи Івана Павла ІІ з главою СРСР Михайлом Горбачовим у грудні 1989 року УГКЦ легалізували. Завдяки його допомозі ми домоглися виходу з підпілля найбільш переслідуваної церкви ХХ століття. На моє прохання, мощі привезуть із Кракова до Львова», – сказав Святослав Шевчук.

За його словами, всі охочі зможуть вшанувати мощі святого Папи Івана Павла II під час урочистої літургії в соборі Святого Юра в неділю.

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ясссно(.
    І коли вже почне людство за екологію дбати:girl_mad:?

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Щоби не забути :)

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Мрію про Теслу....:girl_in_love::girl_in_love:

12. glasses

glasses Member

Дівчата, у всіх вже є опалення?І питання до тих, кому включили чи далі є?
    Нам (привокзальна) ще не дали. Я зараз з малим у селі, чоловік каже вдома дубак. В нас ще як на зло колонка (вона суто на гарячу воду) полетіла. Тре купити і встановити нову. Але то питання другорядне. Мене більше цікавить чи дзвонити в ЖЕК і вияснювати чи ні?Бо мені потрібно на роботу і я не знаю, що мені робити з малим чи то сидіти ще в селі чи можна їхати.

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Сахарова- поч. Кн. Ольги опалення є. На будинку лічильник, тому на день скручують до мінімуму, на ніч включають сильніше. В хаті тепло. У мами на Личаківській опалення є. У свекрухи на Виговського теж є.

14. smilechyk

На Пасічній і на Гашека теж є.
    Потрібно дзвонити і виясняти чому у Вас ще не включили опалення, або запитйте сусідів своїх чи у них тепло, можливо просто ваш стояк не провоздушили або не спустили воду з нього

15. glasses

glasses Member

Дзвоню, не беруть трубки. А я в селі, тому не спитаю, але якщо не дадуть, і не додзвонюсь, то прийдеться їхати завтра і говорити.
    Просто дивно, бо минулого року нам включили нормально. Було прохолодно, то я з ними сварилась, що вони приходили і перевіряли, але включили вчасно.

16. casablanka

casablanka Щаслива особистість

У мене на Шевченка дубак. Батареї холодні. Теж сьогодні планувала подзвонити, але роботою завантажена. Якщо хтось має ном. тел, то поділіться в карму будь ласка.

17. glasses

glasses Member

Я так розумію, що ми десь не далеко від нас живете. Ми на Кв. -Основяненка. Ви також відноситесь до ГРАНІТу?ЧИ не пробували дзвонити в ЖЕК?

18. casablanka

casablanka Щаслива особистість

То ми від вас чи ви від нас:girl_wink:? Але справді близько ( наш будинок біля Нашого краю). От до кого ми відносимось на жаль не знаю. В ЖЕК ще не дзвонила, бо тел. немаю. А шукати ще не пробувала. Треба на квитанції глянути буде дома.

19. Margarett

Margarett Well-Known Member

Тиждень часу від минулого понеділка був дубак. Ввімкнули наче на дім тепло, в нас нема, але взяла поправку, що то така справа може кому потекли батареї, може завоздушені ... думаю день-два навіть 3 таке буває. Та щось не дуже то й рух видно, бо якщо якісь проблеми у мешканців будинку, то працівники жеку крутяться. Коротше, просиділи ми так до п"ятниці, викликали майстів з жеку ті походили по під"їзді/стояку, пішли на гору там покрутились і .... нічого. Одних сусідів до неділі не було, подумали, що то через них, через те що в них не випустили повітря з батарей. Та де там, люди приїхали в неділю - пішли ті майсти знову, щось робили, а толку то нуль. Там все гаразд.
    Почали йти по трубі від 1 поверху на гору і знайшли таке: в одній квартирі живуть квантиранти (то є вони, то їх нема, важко виловити), десь ще в липні робили ремонт і замінили батарії в додаток поставили крани на стояк, перекрили. І все, ми от сиділи (в під"їзді всі) без тепла. Аж вчора то все вирішилось.

20. smilechyk

Вони не мають право ставити крани тим більше на стояк! Ви маєте повне право заставити їх демонтувати ці крани.