Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

http://www.loe.lviv.ua/ua/dlia_presy/novyny~3315

2. Siania

Siania Love Life

Я взагалі не розумію як можна ходити на роботу з зп в 1600 грн. з сьогоднішніми цінами в магазині, з вартістю комунальних послуг і т.д....Таких роботодавців також треба бойкотувати! То економніше вдома сидіти! І на гарний одяг не треба гроші тратити, на доїзд, обіди і садочки дітям.
    Найобідніше - хто був багатий - став ще багатший, а хто був бідний, тепер стає ніщим.
    Ну і щодо бойкотування транспорту - якщо така маленька зп - то повідомити директора, що або він дає кошти на таксі або відгул. Треба з тим якось боротись, інших варіантів не бачу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я бачила статтю про ті борги, але то знущання( чому я маю страждати через розборки державних і комунальних підприємств
    Тим більше вода відключена не по всьому Львову далеко, наразі в кого не питаю, то тільки в нас нема

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

я зранку теж без гарячої води (Пасічна), вул. Наукова теж :girl_in_dreams:

5. sanches

sanches Well-Known Member

6. Siania

Siania Love Life

А хіба воду не відключили на профілактику як завжди? По Сихову нема...І кажуть місяць не буде... Сьогодні згадувала як колись все літо не було гарячої води...як же з нас знущаються... як в африці...ноу коментс.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  7. Virginia

Virginia Well-Known Member

8. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

Гарячу відключили для перевірки гідравліки, а холодну за борги.
    Капець.... В нас від завтра гарячої не буде, холодна поки є.

9. Siania

Siania Love Life

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  10. Virginia

11. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

Виговського теж без гарячої((((
    висить оголошення, ніби на 2 тижні.

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Sofijusia

Sofijusia Well-Known Member

Наш садочок на Каховській, і як тепер він буде функціювати без води??

14. YeWa

YeWa Well-Known Member

Нема води. А як бути садочкам, школам? Хтось про це думає у тій владі? Скажіть, у чому тут вина населення, яке звичайно платить за рахунками і ще й страждає за те, що хтось чомусь не заплатив за спожиту електроенергію. Ми це ще більше відчуємо, коли у людей будуть ті субсидії, які влада нам зараз так декларує. Видається, що держава не буде відшкодовувати за комунальні витрати підприємствам (бо казна порожня), а крайніми будемо знову ми. Це те саме, що робиться з маршрутками - ніхто за пенсіонерів/посвідченнями не компенсує, тому перевізники вирішують свої інтереси як їм вдається, чи як дозволять зробити. А потерпає населення...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  15. kraplynka

kraplynka реалістка

Ото і є суть прагнень 90% українців - змін хочуть, ''ну але ж життя таке'', тому не можу ніц змінити. То вже потребує серйозніших дій, аніж вийти постояти на майдані. І з тим починаються проблеми, бо починаються пошуки виправдань, а не шляхів до змін. І всі далі хаятимуть владу,бо то ж вона в усьому винна. А ті, хто при владі, певно мають свої виправдання, бо ввавжають, що це корективи, які для них вносить життя. Знаєте, не дарма кажуть, що народ має ту владу, на яку заслуговує. Наша проблема в тому, що забагато людей вважає, що у них є особливі обставини, що роблять їх протизаконні і аморальні дії виправданими.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
  16. sanches

sanches Well-Known Member

Ага, або мої баба з дідом - інфарктники мають по воду йти.
    Задовбали з тою водою. А коли прорив якийсь так добу не рухаються. А як відключити, так люди крайні.

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Virginia

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас взагалі нема води. Ні каплі. Йпрст. І оголошення не було, я не запасла. Ну хто так робить?
    То на довго?

19. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

В нас тільки що включили вже воду - район вул. Гашека

• Подобається Подобається x 2
  20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Гарячу відключили на місяць. Ми теж від ТЕЦ 1 залежимо. І ТЕЦ 2 зупинилося. Холодної вдень не було теж. Уже є і хорошим тиском
    --- дописи об"єднано, 15 Квітень 2015 ---
    2 тижні зупиняють на гідравлічні роботи, а потім додають ще 2 тижні на інші роботи ( чи навпаки). Ну але в сукупності так виходить до 15-18 травня
    --- дописи об"єднано, 15 Квітень 2015 ---
    опалювальний сезон вже теж офіційно завершився. Воду із систем почали спускати ще від п ятниці-суботи