Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Hermi

Hermi Well-Known Member

2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

от тварюка...
    що можна зробити? наприклад, звільнити не мають права на рівному місці, а якщо максимально повідомити студентів? пам"ятаю, ми ще в школі писали класом заяву на ім"я директора і відмовлялися від уроків конкретного вчителя.
    тим паче, вона не просто погляди має і мовчить, а пропагує їх в інтернеті.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

а це точно одна й та ж особа? Ну так про всяк випадок?
    ну та нівапрос, можна її туди відправити
    та я вас прошу, було би бажання. Ну і місце зовсім не рівне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. Bulavka

Вона. Я почитала трохи блог, її прямо запитали - вона спочатку поморозилася, але потім визнала що то вона.
    От чого така розумна гріє дупу у Львові, а не їде в Лугандон??? Я вчора писала в Євромайдані про такого ж "розумника" в Тернополі.
    Звільнити з офіційного місця роботи не так просто, якщо людина знає свої права. Тим паче з державного. Баба вона не дурна. Що їй можуть пред"явити по КзОТу? А нічого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. marianast

marianast Well-Known Member

Так, вона прямо про це говорить. Вчора навіть давала молодим журналістам інтерв'ю.
    Я повідомила студентів і журналістів. Студенти відреагували інертно, м'яко кажучи.
    Igor Tatarchuk (це він її розсекретив) , як на мене, пропонує оптимальний варіант. Для початку
    https://www.facebook.com/ihor.tatarchuk/posts/768654156555482?pnref=story

• Подобається Подобається x 2
  6. marianast

Я не знаю чи є підстави для їі звільнення. Але оскільки вона публічно, з гордістю, висловлює свої думки, то хай би публічно і вибачилась. Я не юрист, але мені здається, що в текстах повно і наклепу, і образи. Підтримка сепаратизму є 100%, заклики до сепаратизму- залежить як трактувати. В листі до Захарченка - закликає перешкоджати слідству
    А так її писанина - то суцільні бздури. Не через проросійську позицію навіть, а через недовченість. Поняття зеленого нема ні про роль і функції міжнародних організацій, ні про геополітичну розстановку сил. Вивчила три статті Конституції і розкидується ними як бравий юрист

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Bulavka

Нажаль нема. Навіть якщо юридично проти неї буде слідство за наклеп і т.п.
    Звільнити можуть по скороченню, за профнепридатність, прогули, крадіжки, появу на роботі в нетверезому стані. По-суті, це все, за що можуть звільнити людину проти її волі.
    Інша справа - я не вважатиму морально неправильним, якщо проти неї щось сфабрикують. З вовками жити - як вовки вити.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. marianast

А студенти кращі ніж ми, не хочуть полювання на відьом влаштовувати))) Як про викладачку про неї добре відгукуються. Але в 2004 був проти неї мітинг, бо вона на парах за яника агітувала.

9. Bulavka

Не кращі. Я б сказала - не свідомі пофігісти. Ну і значить в них ніхто з близьких не воює і не загинув в АТО. Мене б зверетенило, якби мій викладач підтримував вбивць моїх друзів і родичів. Та й так тіпає.

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  10. marianast

От так і мене трафило, як я про неї дізналась. А після того як я її бложик прочитала, ще й з коментарями взагалі собі місця не знаходила. Але реальність така, що їй швидше за все таке "іншодумство" минеться без наслідків.

11. Orman

Orman Модератор-бомба

я б сказала - уроди

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

А якби студенти були свідомі і просто перестали ходити на її пари? Але абсолютно всі. Влаштувати їй бойкот. Не дало б то результатів?
    Де-де, а в універі Франка невже не можуть якось всі організуватись?..

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Нещодавно по Громадському виступала експерт з криміналістики. Пояснювала справу журналіста Коцаби. Казала, що публічні заклики до злочинних дій є злочином. Тим паче такі, що направлені проти інтересів держави.

Тому, думаю, її не тільки звільнити за таке могли б, а навіть і затримати. Як варіант, треба, щоб хтось написав заяву в СБУ.

14. gava

gava Well-Known Member

Львів до середини березня залишать без світла: графік відключень

ПАТ "Львівобленерго" знову повідомляє про планове відключення світла у Львові, щоправда, цього разу завчасно, тож люди бодай можуть спланувати дні, коли їм протягом дня доведеться обходитись без електрики.

Електроенергію вимикатимуть з 25 лютого до 17 березня, на час із 8:00 до 17:00. Роботи, як запевняють, є плановими, а у графіку біля кожної вулиці вказана причина відімкнення.

Без світла згідно з графіками залишаться:

• по вул. Окружній, 5-29,14-30; вул. Сулими, 2-34,1-23; по вул. Городоцькій,138, 140 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції № 527;

• по вул.Котляревського,22-32, 39-53 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції № 112;

• по вул.Величка,35; вул. Ряшівській, 13, 15; вул. Патона, 27-35 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції № 980;

• по вул.Естонській, Климових,1, 2-8; Бруснівській ,2-8 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції № 160.

26 лютого:

• по вул.Слов’янській, вул. Яреми, вул. Лазаренка у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №409;

• по вул.Терлецького, вул. Сулими, вул. Простій, вул. Рівній, вул. Городоцькій,154,154а,160 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №173.

26-27 лютого:

• по вул. Мацієвича,16-56; вул. Заболотній,1-23, 2-24; вул. Олесницького,77-121; вул. Кузнярівка,1-71; вул. Геца,1-15, 2-12; вул. Сушка,1-15, 2-12; вул. Машиністів,23-37, 24-36; вул. Дучимінської,19-27 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №141.

25-26 лютого:

• по вул. Хімічній, Лемківській, Тесленка, вул. Замарастинівській, 37 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №486.

2-3 березня:

• по вул. Малоголосківській, Під Голоском, пр.Чорновола, 43, 43а-57, 57а у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №1240,840.

5 березня:

• по вул. Керченській, Зеленій,107,109 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №633.

10-11 березня:

• по вул. Гайдучка, Краснянській у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №1066.

17 березня:

• по вул. Зеленій,12 у зв’язку з проведенням планових ремонтних робіт на підстанції №334.

• Інформативно Інформативно x 5
  15. Leditanya

Leditanya Well-Known Member

У 2004 році якраз була її студенткою ))) Так, вона справді була нормальна. Приймала в нас "географічний мінімум". Оскільки я була на іншій кафедрі, то вона більше у нас нічого не вчила. Але все "вилізло" під час помаранчевого майдану. Так, всі знали про її симпатію до Яника, на всіх практичних роботах вона ставила нам енки. Хоча в той час всі ми проводили на мітингах. Хто у Львові, хто у Києві. Чесно сказати, що не пригадую мітингу проти неї і на парах теж нічого нам не розказувала. Але за цілий потік говорити не можу, може й справді в певних групах вела агітацію.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

24 канал про неї сьогодні теж засвітив :
    ...Під час Помаранчевої революції 2004 року вона підтримувала Віктора Януковича. А під час розстрілів на Майдані вона не вважала тодішню владу злочинною.

Як не дивно, викладачі кафедри позитивно відгукуються про свою колегу.

Доцент кафедри фізичної географії Людмила Костів розповіла, що зараз Загульська уникає дискусій на політичні теми.

Якщо колись вона ту позицію виспорювала десь між нами, доносила до відома студентів, то в теперішній час її позиція – це її особиста справа. Я не можу сказати, що вона десь тут розносить і заражає нас своєю позицією,
    — підкреслила Костів.

Загульська не приховує того, що підтримує "ДНР" та "ЛНР" і щиро вірить у те, що таким чином мешканці Донбасу виборюють свої конституційні права на те, щоб спілкуватися російською мовою.

"Я ні з того ні з сього не почала підтримувати "ЛНР" і "ДНР". Потрібно дивитися в корінь цього питання", — запевняє вона.

Загульська переконана, що війну на сході розв’язав Правий сектор та прихильники Майдану, який для неї особисто був "агресивним середовищем". А додатком до всього стало запровадження АТО проти "жителів Донбасу, які самі між собою не воювали".

Викладачка не закликає до зриву мобілізації. А свою позицію виправдовує виключно демократичними міркуваннями та мотивами власного бачення справедливості.

17. marianast

Так, новину про неї сьогодні розшарили миттєво. Читаю її сторінку в ФБ і так мені соромно за наших людей( Таке враження, що читаю ватний паблік ВК - матюки, злість, ненависть, травля. Ніякого конструктиву... (

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

мене дивує, що це настільки поширюють.. для чого? яка користь? щоб оточенню тої викладачки та й усім нам було соромно? може її як прихильницю завербували і була дана вказівка трохи пошуміти.. якби не роздували то було б більше користі
    з офтопу - так само всюди по новинах Єфремов зі своїми словами, що поняття "українець" вже нема... для чого ЗМІ, причому проукраїнські чи то навіть промайданівські це поширюють, хай його гидкі слова лишаються при ньому

19. marianast

Бо для Львова викладачка-сепаратистка це як теля з двома головами (с)
    А в пані манія величності і переслідування. Щось мені підказує, що якби її дійсно потрусило СБУ вона б це сприйняла як тріумф. І презентувала би в ЖЖ власне сходження на Голгофу. Тобто я була не права- не треба правоохоронним органам нею займатись, їй треба призначити психіатричну експертизу і керуючись заключенням вирішити чи може вона працювати із студентами.

• Подобається Подобається x 4
  20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2