Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Львівські новини (2)

Ніхто не каже про те, що сталось це після призначення Порохом на посаду голови ЛОДА Синютки. А в цьому, мабуть, і заковика)

2. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

дівчата а ашан вже відкритий?

3. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

так вже відкрили

4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

до нас їде "ревізор" :)

Порошенко завтра відвідає Львівщину – офіційно

У вівторок, 30 грудня, на Львівщину із робочим візитом приїде президент Петро Порошенко. Про це «Вголосу» повідомили у прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Вранці, орієнтовно об 11:20 Петро Порошенко офіційно представить нового голову Львівської ОДА Олега Синютку, якого було призначено головою Львівської ОДА 26 грудня.

Після цього президент поїде до Яворова, де вручить ключі від квартир військовим, а потім – відвідає Яворівський полігон.

5. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Якби на мою оселю відбувся б напад, то моя родина вже через годину була б далеко, і надовго, і ніхто б про іх місце б і не здогадався. Але Садовий усе знає: хто, що, для чого, за що. Тому так все спокійненько, по-сімейному, без паніки.

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Я б повірила про напад, якби на місці будинку вже б ніц, що піддавалось ремонту, не було б. А так - "нє вєрю"!)))

6. smilechyk

smilechyk Well-Known Member

Сумна новина
    Завтра у Львові в останню путь проведуть ще одного героя
    У суботу, 3 січня, на Личаківському цвинтарі поховають 27-річного Героя Івана Андрухіва. О 10.30 год. в Гарнізонному храмі св. Ап. Петра та Павла відбудеться Літургія та прощання. Як повідомляє прес-служба міськради об 11.30 год відбудеться чин похорону на полі почесних поховань №76 на Личаківському кладовищі.
    Іван Романович Андрухів народився 07.07.1987 року, помер – 31.12.2014 року.

7. smilechyk

Завтра до Львова прибудуть бійці 24 механізовної бригади
    У неділю, 4 січня, о 12.45 до Львова повернуться вояки 24-тої бригади. Про це повідомив керівник Західного регіонального медіа-центру Міністерства оборони України Олександр Поронюк.
    Зустріти героїв можна буде на головному залізничному вокзалі міста орієнтовно близько 13.00.

До залізничного вокзалу (Двірцева площа) можна дістатись трамвами № 1, 9 та іншим громадським транспортом.

8. raspberry

raspberry Well-Known Member

Приватизована на трьох - це три рівноправні співвласники, а прописані нічого до власності не мають.

9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Ашан знов заміновано

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

чомусь вчора так і подумала що до Різдва знову хоч раз, але "замінують". Дурдом!:girl_cray:
    а може то конкуренти під шумок диверсій...?

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

ага, перед НР і Різдвом якраз найбільші завжди виторги . Дуже зручно "мінувати" і зривати торгівлю в останні дні приготувань. Тільки хто є конкурентом "Ашану" :)?

п.с. минулого "мінера" ніби вже наступного дня вичислили і схопили і ним виявився львів янин

12. smilechyk

Я так і думала, бо годину тому чула як їхало багато машин із мигалками в сторону Ашану

13. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

моя менша пішла на д н однокласниці подзвонила що знову замінувааня. моя перша думка що конкуренти, чого ні разу метро, арсен, сільпо.

14. smilechyk

Перед Різдвом до Львова повернули відреставроване 400-літнє розп'яття
    У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла 3 січня розмістили відновлений вівтар Розп'яття Ісуса Христа. Різьбленій скульптурі з дерева, автором якої є Ян Пфістер, наступного року виповниться 400 років. У храмі дуже тішаться, що розп'яття вдалось повернути до храму перед святом Різдва Христового.

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Студент із Канади зробив ролик про Львів, у якому ніколи не був. Таке гарне наше місто :girl_in_love:, і головне що він ніколи в житті тут не був.
    https://www.youtube.com/watch?v=EUOvwlyaIQc&list=UUeriC3_7uC8VWsGrPcweaow

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Це капець, ми якраз зайшли в Ашан, щоб скупитись на свята і синочкове день народження. А я ще в той момент, коли ми заходили в КК думала, що жахливо було б коли знову перед святами КК замінують. Думки матеріалізуються:girl_crazy: Добре, що не встигли возик затарити;)

17. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

а моя мама встигла,якраз вже стояла біля каси коли почалася евакуація
    Але тричі підряд замінування одного гіпермаркету,якось то все дивно

18. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Можливо, конкуренти
    Тільки незручностей для простих людей наробили... Бо як їздили в той Ашан, так і будуть їздити.

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну чому... от мене таки віднадили тими замінуваннями, тепер вибираючи між Ашаном і чимось іншим, я вибираю "щось інше", і думаю я не одна така.
    Знайомі планували ДН в Леопарку, передумали.
    так що воно таки діє.

20. EineGuteFrau

EineGuteFrau Два з половиною чоловіки і я - щаслива сім'я:*

Можливо, не буду сперечатись;)
    Але, на мою думку, пройде трохи часу, все затихне і знову повернуться люди туди.
    Якби була в Україні, то можливо б теж не їздили в першу чергу через незручності, що можуть виникнути. Форумлянка писала, що все обрала в Ашані, але не вспіла розплатитися.
    Тай перерване святкування зовсім неприємно.