Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Львівські новини (2)

Доводять списки вулиць.
    А черги- то щось типу пріорітету.
    Лікарні- мають першу чергу і т.д.
    Може з часом щось зміниться, та краще б вже з тим вугіллям все домовилися. Бо прогнози геть невтішні.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

То певно так ті лінії колись вели.
    Що не все йде на одну гілку.

2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

У нас на Лисеницькій (район Пасічної) теж якесь загадкове те відключення - на цілій вулиці практично щодня вже другий тиждень на 2-3 години відключають світло, а в нашому будинку в ті години зникає тільки вода і інтернет. Світло відключалося поки що лише 3 рази (теж на пару годин), але геть в інший час. Отак, ніби і хочеш прання поставити не в "час пік" - то води немає, то світла... :confused:

3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та що там домовлятись- Пороху ж цукерки треба в рашку експортувати.

4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я бачу, йому то далеко.
    А вугілля залишилося на 3-5 днів роботи тих підстанцій))).
    Укренерго з себе зняло всю відповідальність, бо тендерами на вугілля займається не воно.
    Так що будемо пасматреть.

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вручну рубильники не виключають. Це автоматика робить, яку програмується на певну частоту.

---------- Додано в 11:58 ---------- Попередній допис був написаний в 11:56 ----------

судячи по щоденному "оновленню" попереджень на день, у переліку все одні і тіж вулиці та р-ни

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 11:58 ----------

тому що ви на різних кабелях-підстанціях і лімітах. Де великі торогові центри, підприємства, лікарні- там ліміти інші. І судчи по одному і тому ж переліку вулиць- саме тут найменші передбачені ліміти і зараз- найбільші навантаження ( навіть банально: при одній кількості будинків- були впроваджені одні ліміти, добудували ще купу всього- а це вже не вписується у це навантаження. У нас в районі 4 будинки , які знаходяться таким "квадратом" ,знаходяться узагалі на іншому постачанні, ніж інші. Тому тут завжди різниця- весь район може світитися , а 4 "обраних"- бути в темряві. У мами на Личаківській ( р-н Професорської колонії) зараз світло не виключають, хоча в 90-і ми там сиділи без світла регулярно.

6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ну от скажімо цей район постійно фігурує в переліку на вимкнення. І тут переважна більшість будинків з електроплитами. Але не може бути в районі з електроплитами таке ж споживання як і з газовими плитами, це ж теж треба якось враховувати.

7. сніжна

бо десь відключена електроенергія в р-ні на підсосній станції і у вашого провайдера :)
    враховувалося по нормама на одну кількість будинків. А зараз понад порушення всіх будівелних норм приватні забудовники добудовують цілу серію житла та офісних приміщень, які кидаються на ті ж кабеля, які не були для цього передбачені.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В 12 будинку ще не виключали....

9. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

а мені цікаво чи може один під"їзд бути на різних підстанціях, чи як правильно, не знаю? Виключення світла в одному під"їзді відбувається в шахматному порядку:girl_sad:

10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми?
    Так, ми вже справді на грані :girl_devil:

11. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Завтра, 12 грудня, в центр Львова привезуть ялинку. У п’ятницю ввечері львів’ян просять не паркуватися в центрі – на вулицях Франка та Князя Романа. Близько 20:00 центром перевозитимуть новорічну ялинку. Авто, що заважатимуть проїзду, евакуюють.

І ще, 5 цікавих фактів про цьогорічну ялинку у Львові:

1. Головна новорічна ялинка міста сягатиме приблизно 17-20 метрів у висоту.

2. Виросла вона у Дрогобицькому лісгоспі (Бориславське лісництво).

3. Вартість ялинки 4152 грн. Кошти були виділені з бюджету міста.

4. Ялинку прикрасять іграшками, які розмалювали учні львівських шкіл та художньої школи імені Олекси Новаківського. Окрім цього будуть використані дерев’яні іграшки, які традиційно виготовлені яворівськими майстрами. Підсвічуватимуть ялинку синьо-жовтими кольорами.

5. Відкриття ялинки відбудеться, традиційно, 19 грудня о 17.00 год на проспекті Свободи на площі перед Оперним театром.

12. sanches

sanches Well-Known Member

В мами на Петлюри так - різні фази. Бувало, що світла нема в нас, сусідів на 3 поверсі і ще кількох квартирах...

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

13. ljudviga

ljudviga Active Member

"чи може один під"їзд бути на різних підстанціях"
    у мене так є - в одних квартирах може бути повноцінне світло, в інших - одна фаза

14. irushka

irushka Well-Known Member

Будь ласка, поясніть мені хтось за якою логікою виключають світло двічі на день по 2 - 2,5 год? В нас сьогодні вимкнули в 11 год - до 13:30, а через дві години - знову темрява на такий самий час і так триває від першого дня відключень. Виходить ми без світла по 4-5 год. щодня! В мене таке враження, що наш район віддувається за всі інші..

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ну так як пояснюють в Львівобленерго, відключають ті райони, де є переліміт по потужності, от де він є, там і аварійно відключають. Але, чула що мали б відключати максимум до 2-х год + час на доїзд спеціаліста до точки відключення ( якщо така є в районі). Львівобленерго

16. Ari

Ari Well-Known Member

я живу на Шафарика, в нас часто таке буває в одного сусіда є світло , інший сидить із свічкою, або в одному магазині є світло в іншому немає.

17. сніжна

на різних фазах. у нас теж так в будинку бувало

18. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

11 грудня о 12:00 у Львові відбудеться урочисте відкриття «Фабрики Святого Миколая» – місця, де волонтери збиратимуть та сортуватимуть подарунки для дітей з малозабезпечених сімей та дітей-сиріт. Фабрика, яка відкриється вже вчотирнадцяте, розміститься в приміщенні Палацу Мистецтв.
    http://inspired.com.ua/news/st-nicolas-factory-lviv/

19. Milady

Milady Well-Known Member

в нас на Патона вже 4 дні пів будинка з світлом, а пів без:girl_cray:

20. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток