Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Відповідь: Львівські новини (2)

Чому львів'яни продовжують слухати російськомовну музику? Рейтинги - See more at: http://tvoemisto.tv/news/chomu_lviv...zyku_reytyngy_67709.html#sthash.Vtw5HebM.dpuf

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

розкажу трошки про інше: заходжу сьогодні в комісійний, що є біля Іскри. А там- три якихось "жмурика" ( реально на вигляд такі, ніби тільки після відсидки) і міряють чоловічі дублянки. Причому так, що весь- магазин ніби їх.Ні, не сварилися, але в своїй манері спілкування на весь магазин шумно обговорювали, що "1500 за дубльонку- це халява . І що своїй бабі теж треба щось взяти і т.п." Не беру до уваги, що розмовляли російською ( бо то була навіть не російська , а суміш одних розмовних матів). В магазині на той час був власник ( чи то продавець) чоловік і ще дві продавчині і ще штук 7 покупців. Не беру до уваги, що жодний не зробив їм зауваження, а вразило те, що продавчиня мило підійшла ( хоч її ніхто не кликав) , перейшла на російську і попід оті їх мати ще і мило щебетала,що як все їм йде і щоб поверталися до них ще не раз і обов язково щось купували . Ні. я все розумію- бізнес -заробіток. Ну але там публіка була така, що "дай дорогу" і перед ними ще і так прогиналися, що вони вже геть господарями життя себе почували. Страшно жити в місті, де зараз перед усякими "зеками" так добровільно прогинаються .

3. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Живу в р-ні площі Митної, ще жодного разу нам не виключали світла. Мабуть, ще все попереду. Згадую, в дитинстві, як були у селі у бабусі, то кожен день виключали світло, і світила лампа, така старовинна, яка заправлялась, правда, не пам'ятаю чим.

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми таку лампу вже давно наготували, але в нас, на Городоцькій, теж відключень ще не було. Напевно вписуємся в норми по використанню електроенергії. Я цьому дуже рада, бо що робити з вічнокапризними двома дітьми в яких одночасно прорізаються зуби, кашляють, смаркають і плачуть по черзі, в темноті я не уявляю.
    В будь-якому випадку в вечірні години стараюсь чим менше користуватись електрикою. Всі там пралки, посудомийки, хлібопічки вмикаю вдень, чайником почала користуватись звичайним а не електричним, не сидимо в всіх трьох кімнатах, а бавимся в одній.

5. pulpa

pulpa Well-Known Member

Я живе на Петлюри,то в нас тільки один раз виключали десь на 4 год,а сестра на Любінській,то в них кожен день виключають

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я теж на Петлюри, на парному боці вулиці і щодня сидимо без світла. От зараз знов нема. А через дорогу постійно світиться. Словом, треба переїжджати на протилежний бік вулиці:) але чоловік приніс до хати "упс", так що ввечері лампочки світять і можна щось мінімальне включити, типу міксера. Я вже навіть звикла.

7. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

В мене на Садовій взагалі виключали раз на пів годинки і ще якось вночі... от тобі і один район...

8. Melisa

Melisa Well-Known Member

І далі одні і ті самі вулиці у списках. Чому не зробити нормальні грифіки, повідомити людям коли і кому будуть відключати. В нас на Грінченка відключають тільки 1 частину вулиці, щодня, в той час як Сільпо, Епіцентр постійно зі світлом.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

В нас на Симоненка теж ще не було відключення, хоча на В. Великого відключають кожен день, а я як ненормальна мамаша, щоб не застрягнути в ліфті спускаюся і піднімаюся з візком сходами:girl_crazy: вже другий тиждень...

10. Demetra

Demetra Well-Known Member

Я теж на Симоненка живу, і електоенергію виключають кожен день, крім вихідних.

11. sanches

sanches Well-Known Member

Мої живуть в 24 домі - тільки 1 раз відключали.
    .

Отправлено с моего Fly_IQ442 через Tapatalk

12. Chekay

Chekay Well-Known Member

А в нас на тому ж Симоненка відключали поки що двічі- то певно я десь між вами живу:girl_crazy:

13. Raven

Raven Мама малятка

в мене дитьо ганяє без вектора, то сьогодні маєм синець на пів щоки
    трафляє, що хтось сидить без світла два рази за день, а комусь не відключають взагалі
    казали мені, якщо рубильники близько - там і частіше виключають, а до чиїх підстанцій їхати тре - влом, і люди мають світло

14. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мушу вас розчарувати- все воно геть не так...
    Воно все робить по чергам, які вже давним давно складені.
    І ніхто нікуди не їздить...

15. Raven

Raven Мама малятка

людина працює в електромережах, нема сенсу брехати

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А до відома населення ті черги не доволять?

17. Melisa

Melisa Well-Known Member

Так , публікують щоранку на сайті Львівобленерго одне і то саме тільки дату міняють.

18. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

дійсно.. в нас приблизно з 9 відключають. А в мене на роботі, вул Донецька, непарна сторона стабільно у 16.40 відключають

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

В мене чоловік- підстанційник))).
    Я йому вже всі вуха прожужала тим ділом.

20. Натуля

Натуля Well-Known Member

В нас на Шевченка відключають щодня світло. Було, що і двічі за день по 2 години. Сьогодні вранці не було, вчора - вечором. Саме цікаве, що біля нас є кілька висотних будинків і в одному з них світло є завжди. Навколо будинку темно, лиш в них світиться. В садочку світло відключають, в управлінні мнс теж, в львівгазі світло є.