Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Відповідь: Львівські новини (2)

Я б назвала то іншим словом ніж безтолковість і чує моя чуйка, що так не буде:girl_devil:

2. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Та? Живу тут, то вчора виключали на 1 годину часу +/-, а сьогодні на хвилин 20 орієнтовно (чоловік казав, бо вдома був).
    Цікаво, чи вони ще будинки вибирають, яким світло виключати.

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

нє, Львів- то "місто чудес", яке не піддається здоровому глузду:
    -- вранці Львівобленерго повідомляє, що відновило графіки аварійних відключень і світло вимикатимуть;
    - вдень Садовий запевняє, що "всьо порішав" і Львівобленрего не вимикатиме світло, хіба вже "геть-геть" аварійно буде;
    - під вечір Львівобленерго видає наказ про вимкнення електронерегії сьогодні ж увечері на Б. Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська, Панча, Варшавська, просп. В. Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Ю. Липи, Пасічна, Зелена, Княгині Ольги, Стрийська, І. Франка, Панаса Мирного, Наукова, Трускавецька, Володимира Великого, Кульпарківська, Любінська, С. Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Городоцька, Патона, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них вулиці, мікрорайон Левандівка, а також м. Винники.

п.с. "мікрорайон Левандівка" попав в число щасливчиків увесь цілим скопом вулиць, судячи по наказу?

4. Hexe

Hexe Well-Known Member

ще й зранку разок:)

5. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

В Хмельницькому також вимикають.

6. Furore

Furore New Member

Ну ото ж: Хмельницький, Львів, Тернопіль - тобто Захід знову за всю Україну віддувається. :girl_devil:

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а в вечері таки світло було, зато вдень десь з майже 13 до 14 з чимось не було

8. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчат, не накручуйте себе і інших...
    В мене мама в Одеській області живе, районний центр, світла нема з 12 до 15 і з 17 до 20 майже кожен день. Нічого так відключення правда ж... І то ціле місто без світла одночасно, хіба лікарні, і інші подібні установи не відключають.

9. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

У Харкові теж відключають. І в Сумській обл теж.

10. сніжна

і в Київській теж відключають- Бровари, Вишневе,Біла Церква...

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

В мене на В.Великого не було зранку до 13 год, а у в вечері ще не виключали.

12. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Незнаю як там решта левандівки в нас світло вчора було але через те я з дітьми цілий день сиділа вдома і чекала:girl_devil: боялась лишитись надворі чи в ліфті без світла

13. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

в ліфті як їду - прошу всіх святих не застрягти ( коли без візка то можна і пішки)...вчора Стрийська без відключеннь, сьогодні - ждьомс. Де ж би ті графіки хоч одним оком підгледіти, а?

14. Nimfa

Nimfa Well-Known Member

на Грінченка вчора не було 2,5 год ввечері. Сьогодні ще чекаємо.

15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ні, то реально не серйозно- вчора о 12.30 вимк., сьогодні- 11.30, а вечірнє відкючення також невідомо в котрій буде. Вже би ті графіки хоч їй Богу, бо то просто, як дурдом. :girl_cray:

16. Chekay

Chekay Well-Known Member

Я тепер візок спускаю-піднімаю ліфтом, а сама з малечею пішки по сходах. Добре що сусідка - хороша знайома переважно вдома, то дзвоню її прошу спустити ліфтом візок коли я дійду вниз сходами, або дзвоню щоб зустріла наверху, коли повераюся, бо сама 4 поверхи з малою на руках не пробіжу поки ліфт їде. Навіть не можу уявити що я з річною дитиною тих 2-3 години в темній кабіні ліфта би робила:girl_impossible:
    вул. Симоненка - сьогодні з 10 ранку до 12:15 не було світла, цікаво то вже все на сьогодні?

17. Відповідь: Львівські новини (2)

В Кривому РОзі вимикають.

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

В Нових Петрівцях Виключають і надовго.Київська обл.

18. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

О, а в яких районах?

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Жодних відключень із сьогоднішнього дня не буде.
    Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 8 грудня, спілкувався з керівником «Львівобленерго» та відповідним міністерством щодо відімкнень від електропостачання.

Керівник «Львівобленерго» запевнив мера Львова, що відімкнень вже не планується, за умови, що не буде надзвичайних ситуацій, інформує прес-служба ЛМР.

«Ви бачите, яка сьогодні ситуація в енергетиці у нашій країні. Минулого тижня вийшов з ладу блок атомної станції і Львів «фонило». І не тільки Львів, а й всю Україну. Були перебої. Сьогодні зранку я мав розмову з міністерством, з керівництвом нашого «Обленерго», - розповів Садовий.

«Мене запевнили, що проблем нема. Жодні відключення зараз не передбачаються, бо є достатня кількість частоти. Я не бачу проблем. Ніхто не має зараз права відмикати, хіба, якщо виникають аварійні ситуації. Надійність всього, що пов’язано з енергетикою, особливо теплопостачання, - для нас це пріоритет. Враховуючи зимовий період, всі будинки отримують тепло, все працює. Мене керівник «Львівобленерго» запевнив, що є чітка вказівка від міністерства, вони будуть її виконувати і жодних відключень зі сьогоднішнього дня не буде, за умови, що не буде форс-мажорів», - резюмував міський голова Львова.
    http://inlviv.net/news/policy/zhodnih-v-dklyuchen-z-sogodn-shnogo-dnja-ne-bude-sadovii.html

20. сніжна

то вже про це вчора згадувалося:вдень Садовий сказав, що відключень не буде, а вже у 16.10 Львівобленерго видало наказ про відключення на вечір. І сьогодні теж відключають

Наказ на сьогодні, 9 грудня :ьогодні, 9 грудня, у Львові за розпорядженням диспетчера центральної диспетчерської служби Західної енергосистеми Державного підприємства НЕК «Укренерго» о 8:50 введено в дію графіки аварійних відключень світла. Відтак, відключення охоплює вулиці: Панча, Варшавська, Чорновола, Замарстинівська, Щурата, Юрія Липи, Хмельницького, Топольна, Грінченка, Мазепи, Жовківська.

Також світло вимикають на вулицях: Зелена, Пасічна, Володимира Великого, Кульпарківська, Степана Бандери, Залізнична, Коновальця, Героїв УПА, Чупринки, Наукова, Трускавецька, Княгині Ольги, Стрийська, Городоцька, Патона, Любінська, Окружна, Шевченка, Ярошенка та прилеглі до них; мікрорайон Левандівка, а також м. Винники, інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».
    У Львівській області ГАВ введено у Городоцькому, Жовківському, Золочівському, Кам’янка-Бузькому, Мостиському, Радехівському, Пустомитівському, Самбірському, Сокальському, Яворівському, Бродівському, Буському, Жидачівському, Миколаївському, Перемишлянському районах та у м. Червонограді.