Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Ми їхали на Львів і ті швидкі нас обігнали в Дублянах. Я ще дитині на питання відповіла, що ряиувати когось їдуть.
    Жахливо, сумно((

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А в нас досі не включили гарячої води :girl_sad:

3. Gajka

Gajka Well-Known Member

Нас вони в Малехові біля ВОГ обганяли. Ми потім теж ледь живі з чоловіком і дитиною залишилися. Вїхали під міст у Львів і якась жінка з розгона з боку Жовкви заїхала, пересікла 2 суцільні (повертала на Дубляни під міст!) і на мене прямо! Я швидко гальмувала, машину несло, колеса скрипіли, мусила вивертати на зустрічну конкретно. Врятувало те, що зустрічна була пуста, що для вїзду у Львів рідкість.
    Та жінка була на польських номерах, не знаю чи полячка, але сама дістала шок і складала руки просячи вибачення, бо ми з чоловіком вийшли нажахані кричати, але мусили швидко тікати, бо моя машина на зустрічній була. Від того мені ще страшніше усвідомлюєься ота аварія в Запитові, коли ти зовсім невинен...

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. NataliaFed

Мдя
    Таки вчора був явно не жіночокермувальний день(( Я також відзначилась- потовкла дверку... паршивенько так після таких зальотів((.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. NataliaFed

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. Hermi

Hermi Well-Known Member

ось так от, і це тільки початок!

7. Arabika

Arabika Well-Known Member

З 21 по 30 червня у Львові не буде світла: перелік вулиць
    У зв’язку з ремонтом та реконструкцією електромереж з 21 по 30 червня у Львові мешканці деяких вулиць залишаться без світла.

• Інформативно Інформативно x 3
  8. Akseniya

Akseniya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  9. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Жителі Городоцької проти сміттєзвалища під їхніми вікнами
    Жителі Городоцької проти сміттєзвалища під їхніми вікнами
    Одразу кілька жителів прилеглих будинків, які виступили із єдиною позицією проти сміттєзвалища під їхніми вікнами.
    «Ми – жителі будинків вулиці Городоцької, 276, 278 та 280 не блокуємо і не блокували вивозу сміття, як про це заявив мер Садовий (мер Львова – ред.). Однак ми наполягаємо, щоб під наші вікна не звозили сміття, бо від нього стоїть нестерпний сморід, що неможливо дихати та прочинити вікон», – обурюється пані Олена.

Люди обурені, чому влада не влаштувала перевалочний пункт для сміття поза межами міста.

«Викликали поліцію, аби з’ясувати чому під наші вікна завозять сміття. Невже не можна робити перевантаження сміття за межами жилих кварталів міста у якомусь полі? Куди подіти наших дітей, людей алергетиків чи людей похилого віку? І чому наш мер не влаштував такий перевалочний пункт сміття під своїми вікнами… Ми вимагали й вимагаємо, щоб на Городоцьку, 280 не звозили сміття. Ми маємо право на чисте довкілля, як усі львів’яни», – обурюються городяни.

Також стало відомо, що сміття на вулицю Городоцьку, 280 звозять п’ять фірм. Серед них «САТ-Львів», «АВЕ-Львів», «САНКОМ-Львів», та «ДВ-ЕКОСВІТ».

«За годину заїжджає 5 – 6 сміттєвозів. Вони скидають все на одну купу, якщо є вантажівка то його одразу кудись відправляють, але вантажівок часто немає і те сміття лежить та тхне під нашими вікнами», – додала пані Олена.

Сьогодні Львівський портал повідомляв, що львівське сміття звозять на вулицю Городоцьку, 280, де зараз розташований полігон для подальшого вивезення відходів у Київ. Водночас за словами мера Львова Андрія Садового, Львів перебуває у сміттєвій блокаді.

«Вночі пробували блокувати вивіз сміття до Києва. Розумію, що хтось взяв підряд – завалити місто. Це не виходить, то люди йдуть на крайні методи», – заявив А. Садовий на адресу мешканців, які обурені смяттям під їхніми вікнами.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

У Львові змінили порядок в’їзду автотранспорту в пішохідну зону середмістя
    Виконавчий комітет ЛМР вніс зміни до рішення «Про затвердження Положення про порядок регламентованого в'їзду транспортних засобів у пішохідну зону центральної частини м. Львова, обмеженої просп. Свободи, пл. Торговою, пл. Данила Галицького, вул. Підвальною, вул. Валовою, пл. А. Міцкевича».
    У Львові змінили порядок в’їзду автотранспорту в пішохідну зону середмістя

Щось у мене запитань назбиралося багато, майже до кожного речення.

11. Supernatural

Дивно те все :girl_in_dreams:
    Ось хто засновники "Джаз-фесту":girl_yes2: В мережі його вже називають "Свято на кістках" Садопоміч .
    Основателем джазфеста является один из богатейших российских бизнесменов львовского происхождения Михаил Фридман, а в качестве партнера и соорганизатора выступает украинский бизнесмен Игорь Литовченко.
    https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.ne...=563c0b0a1570df87c07cee90c3a31a2c&oe=57FEBC29

Останнє редагування: 28 Червень 2016
    • Інформативно Інформативно x 1
  12. Supernatural

До речі, як вам стаття? Абордаж Надії Стиль написання такий, ніби аффтар сам тащиться від своєї супер-мега-дотепності та креативності :girl_yes2:, а стиль викладення, а порівняння? Прям шедевр :d23: Певно якась "заказуха" :girl_in_dreams:
    Тут адекватніше про цю новину Савченко закликала у Львові: «Маємо змінитися» (відео) - DailyLviv.com

Останнє редагування: 28 Червень 2016
  13. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

На щастя, не буваєш свідком таких подій... Але
    Муроване,озеро Втопився чоловік 31рік. Медики їхали 25 ...
    Зараз вже пізно знаходити причину того, що сталося...
    Але, можливо, якщо б випитого алкоголю було на відро менше, людина би не тонула... або хоча б вдалося її врятувати (((
    Медики швидкої - сумна і окрема розмова... Зазвичай людина помирає, бо не надана необхідна домедична допомога. .. В даному випадку на пляжі були ті, які вміли цю допомогу надати. Реанімувати розпочали швидко, навіть, кажуть, почав прослідковуватися пульс... Чекали на "швидку".... Мало того, що їхала вона як з іншого кінця України, так ще й допомоги не надали. Зі слів чоловіка, лікар набрав Адреналін в шприц, кинув його в пісок і взявся РОБИТИ КАРДІОГРАМУ...
    Сумно... Ніч не спана...

14. Buriko

Buriko Well-Known Member

По описах очевидців на Варті , лікарі не могли допомогти вже ніяк.

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

15. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

А взагалі чого на нашому боці блокують!? Хай би вчора перейшли і там блокували. Полякам від того що ходять з нашого боку ні холодно, ні жарко.

Останнє редагування: 5 Липень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. Supernatural

Там такий підсумок у статті:
    То що, українці ті для них такі небажані і небезпечні бо "буде саміт і Папа Римський":girl_impossible:? Нічого собі відношення до українців, яка ж то там репутація склалась щоб такі аж заходи запроваджувати? А взагалі вже всюди говориться, що зараз в Польщі добряче профінансовуються антиукраїнські сили, здогадайтесь ким :girl_in_dreams: Та взагалі я проти перекриття, проти якихось вибіркових переходів. Люди мають мати візи, сають мати можливість їздити за ліками, до родичів, так як і до нас поляки нехай їдуть. Дивна та вся ситуація. Ну і торговці горілкою і сигаретами то теж питання, поляки ж не дурні, бачать що вони до них провозять, і все одно якимось чудом пропускають:girl_smile:. Значить то вигідно обом сторонам. Коротше, дивна ситуація. Та й не всі українці що там живуть торгаші горілякою і папіросами, в кінці кінців, хоча ясно що багато хто тим пропишляє там.
    --- дописи об"єднано, 5 Липень 2016 ---
    І новини Львова ще - виявляється мешканці скаржаться і то безрезультатно на нічний клуб, який займає місце потенційного бомбосховища:girl_yes2:.
    Львів в шоці від нічного шабашу на вул. О.Басараб, 3

18. Magnoliya

Magnoliya Well-Known Member

19. Supernatural

Але якщо поляки всіх українців судять по прикордонних торговцях, то багато що можна зрозуміти. Прикро якось це.

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Ми з чоловіком раз йшли на піший) ну відповідно горілки нема, сигарети тільки в нього почата пачка , і все) питає прикордонник чи пан ма горілку. Мій каже ні . Той аж встав - як то пан нема ніц, а папіроси? Показав ту пачку. Бідний поляк не вірив своїм очам)

• Подобається Подобається x 3