Львівські новини (2)

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Альона, 12 Вересень 2014.

1. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

мене теж
    і то фактично елементарні речі,найпростіші засби захисту-нормальні респіратори,рукавиці з захистом
    а якби щось набагато серйозніше сталося,щоб тоді знов просили людей купляти

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Hermi

Hermi Well-Known Member

а люди і купляють. Читала на ФБ що автомайданівці привезли спецзахист.

Знаєте то зараз все хіхонька хахоньки, скільки там порушень норм безпеки? Якби було якесь водопостачання, пожежу загасили б швидше. +воно ж само по собі не загорілось. А які наслідки, скільки токсинів зараз в повітрі...

Мене взагалі дивує, чому в нас не може існувати смітєпереробного заводу? Знаю що ще за радянський часів планували один будувати, але все заглухло і зараз територія того сміттєперобного заводу - приватна власність, хоч уже була збудована сама споруда

• Подобається Подобається x 1
  3. Emmy

Emmy Прямую до мети

Наскільки мені відомо, німці ще давним-давно запропонували збудувати завод безкоштовно, за власний кошт. При умові, що все перероблене віддаватиметься їм. Звісно, нашим можновладцям таке не підійшло, бо як тоді відмивати кошти?
    Мені просто в голові не вкладається, що лише після якогось нещасного випадку, смерті хтось десь починає ворушитись...

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 30 Травень 2016 ---
    не одні німці :sad: Сміттєпереробний завод: Львівська міськрада відмовила 43 фірмам з 14 країн світу, які пропонували побудувати сміттєпереробний завод, - УКРОП. ДОКУМЕНТ - міськрада, Львів, сміття, сміттєпереробка, Сміттєпереробний завод (11.03.16 20:06) « Політика України « Фоторепортажі | Цензор.НЕТ

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 5
  6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Сміття - це гроші. І дехто, не буду тикати пальцем, головний львів'янин, який приймає рішення хоче певно сам побудувати сміттєпереробний завод, збирає гроші.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

8. karioka

karioka Well-Known Member

9. Hermi

Hermi Well-Known Member

я просто в шоці. не скромне питання, а для чого люди платять податки? куди ті всі гроші ідуть? ще коли нема спецодягу, спецзахисту - ну розкрали, фіг з вами. Але щоб наша влада не могла організувати доставку питної води...В мене не вистачає слів.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. MartaKas

MartaKas Well-Known Member

Там вся спецтехніка виглядає як мурашки, а люди взгалі якісь ... молекули( вражаючий масштаб

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

натрапила у ФБ

12. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

жесть
    а пригнати декілька 1-2 цистерни з водою неможна?
    окрім того рятувальникам мають давати якісь антидоти,бо з такими темпами жертв стане набагато більше

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Та це лихо вже давно допущено. І чхали у кабінетах на мешканців Грибович, і на ті гори сміття, і на те, чим загрожують такі обвали, пожежі і ймовірні прориви дамб відстійників для всього Львова (до речі, і нинішню ситуацію нам навряд чи хтось правдиво висвітлить). Як за бабці Австрії було - так і є. Скільки було проектів сміттєпереробних заводів - жодного не пустили. Значить, ТАК всім добре. Сміття - це також гроші. І немалі. А рятувальників забезпечити навіть мінімально - то нема за що, тре людські гроші. То вже просто сміх крізь сльози Натомість хлопці зараз в горах різноманітного непосортованого сміття і його випарах наражаються на серйозну небезпеку і підривають своє здоров"я. Але хто б про то думав.. Схоже, в нас взагалі не прийнято думати про людей.

14. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

15. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

коли?
    в принципі це відразу було зрозуміло,що шансів дуже мало,а крім цього ще були припинені пошуки на цілу ніч
    інше питання:як допустили таке гасіння пожежі,знаючи що пласти сміття прогнивають і тліють пустили людей на ту гору ,то ж треба було з вертольотів гасити

16. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

17. olerusya

olerusya sweet candy ;)

О 15:30 знайшли тіло одного рятувальника

• Інформативно Інформативно x 1
  18. Diana

Diana мрійниця

19. Gajka

Gajka Well-Known Member

Під завалами сміття пошукові виявили ще одне тіло рятувальника. Цю інформацію підтвердив і начальник ГУ Нацполіції У Львівській області Дмитро Загарія», — сказав Ганущин.

ZAXID.NET уточнив, що знайдений рятувальник — капітан Жовківського райвідділу ДСНС Юрій Рудий.

Джерело: Високий замок online — Під завалом сміття виявили тіло другого рятувальника

20. shparynka

shparynka Well-Known Member

Роман Онишкевич
    3 год ·
    мудрий мер. А Садового нема. Коли пішла інформація про сесію, переляканий і розгублений АІС оперативно ні з того, ні з сього організував собі зустріч з владиками. Воістину, як тривога - то до Бога. Коли секретар ради Анатолій Забарило озвучив цю інформацію, над сесійним залом пролунав саркастичний сміх і гучне "Ну воно і гандон"!

• Смішно Смішно x 2