Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

• Подобається Подобається x 2
    • Баян Баян x 1
  2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ну тобто ви проти злочинів водіїв на робочому місці і ай-ай, хтось на ці злочини закриває очі. А якщо водій везе вас за 2 гривні, що також є порушенням - то порушувати можна. А якби хтось з пасажирів не закрив на то очі, а зробив зауваження водію за порушення - він у ваших очах теж був би поганим. Як я люблю подвійні стандарти.)))) особливо, коли люди впевнені в своїй правоті і навколо хочуть порядку, але якщо вони трошки порушують - то це не порушення.)))) дуже класно вимагати від водіїв щоб не курили, не говорили по телефону і...возили тебе за дві гривні.)))
    Зайдіть в Києві в метро і скажіть контролеру, що вам лише одну зупинку і заплатіть за півжетона.))

Останнє редагування: 19 Лютий 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 13
    • Подобається Подобається x 5
    • Тупо! Тупо! x 1
  3. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Апельсинко, ви явно не праві. І не тому, що в серцях написали злісно про водія, або якось когось образили, ні. Ви щиро не розумієте, що не праві. От в чому проблема. Водій, чи він співчутливий, чи байдужий (то вже на совісті його і його начальства, з тим окрема розмова), не має везти півзупинки дешевше. Ну це ж півзупинки - дивуєтесь ви. А це невірно. Бо є встановлений графік перевезень, ціна і все. Невиконує графік - скаргу, не полінуйтесь. Але й самі виконуйте те, що прописано. Ви ж не погодитесь на пару взуття, де одне дране, а друге ціле, бо "я ж дешевше продала". Це його робота, в нього так само є звітність, начальство, з/п, витрати і т.ін. Чесно, я б не додумалась писати про " я от заплатила хоть щось, а він носом крутить" (саме так це виглядало). А якби вам на роботі не доплатили, бо "в нас на всіх робітників коштів не хватило"?

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 8
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

всі люди помиляються, бо ідеальних і абсолютно правильних людей не буває. на помилки звісно можна вказувати, але старатися більш якось толерантніше, і з підходом. і так вже сильно наголошувати на тому, що хтось неправий, нападати зі звинуваченнями, то не сильно гарно.
    "Хай кине в мене камінь той, що без гріха" - найлегше когось осудити, ще й всім одночасно. можуть певні вчинки бути неправильними, але я проти того, щоб свідомо когось ображати.
    треба бути добрішими до інших, ми ж всі люди:) і всі люди, як я вже писала, можуть помилятися.

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Ari

Ari Well-Known Member

Розмова вийшла за рамки теми, загалом добавлю свої 5 копійок, ця ситуація більше рівня людяності аніж правил оплати і проїзду, пасажир був неправий, водій неправий. Сама два рази їхала дві зупинки за 2грн. але запитувала водія чи погодиться, чесно ніхто мені не відмовляв, але я і їхала лише 2 зупинки, відповідно мене послухала людина і я не наглію.
    І чесно не розумію, для чого повчати, ну є помилка людини, сказали но-но, думаю Апельсинка обдумає, а дальше для чого показувати обурення, і власні приклади наводити. Нам не лише потрібно вчитись суспільної полерантності, а і особистої. Якщо що, то допис до двох сторін.

• Подобається Подобається x 3
  7. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Знаєте, в мене все дитинство пройшло біля водіїв маршруток (Тато працював в автобусному парку). Бачила різне, і як інколи в них не назбирувалось виручки, і як махлювали на маршрутах. Ніхто не без гріха. Хтось не візьме пенсіонера, хтось дитину.. Це страшно. Але вихід є! Електронний квиток(дорослий, пенсійний і дитячий для діток від семи років). Коли це буде, Ви побачите зміну в водіях. В них люди не будуть ділитись на 4 грн. і пільговиків. Мусило сподіватись, що цього ми колись дочекаємось)

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  8. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Тупо! Тупо! x 1
  9. Siania

Siania Love Life

А яке вони мають право кричати? Людина що вже не має права спитатись? Можна по-людськи сказати "На жаль ні, вартість проїзду коштує 4 грн". Я впевнена, у форумлянки не було б ніякого обурення. А то деякі водії дійсно наче з диких гір поспускались, культура на нулі, ще й може обматюкати за просте питання! В мене таке враження що в нас водії ще більш недоторкані за депутатів, до них треба відноситись як до божества і пилиночки здувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

@Siania, а про що питатись? Вам же мабуть і в голову не прийде питатись чи продадуть батон за 4 грн , а не за вісім, правда?( хоча з рештою згідна. Культура на нулі. А щодо 2-х грн, то був випадок, що водій мені на виході віддав тих дві грн з чотирьох, бо теж їхала дві зупинки. Просто так віддав.)

11. YeWa

YeWa Well-Known Member

пройшло три тижні, а віз і нині там. Ніхто із управління транспорту так і не відповів мені на запит про незадовільний рух маршруту № 30. Зателефонувала я сама до них (тел. гарячої лінії упр. транспорту 261- 57-67). Вони далі мене заспокоюють, кажуть про те, що будуть реагувати... Хочуть детально знати коли саме було погано, бо не вірять про таке, що воно постійно так зле. Далі просять повідомляти негайно про таке ще й письмово...
    Скажу, що навіть з ними розмовляти, то не кожен витримає, Чому я маю те все ще й постійно записувати і за кожним разом їх інформувати? І що то дасть? До, речі, сьогодні у тій 30-ці жіночка подерла собі чоботи, бо зачепила за таку металеву планочку на підлозі((
    Люди, до яких пір всі ті начальники, перевізники матимуть нас за дурнів!!! Все вони знають! А як нам, пасажирам з цього замкненого кола, з кругової поруки вибратись?

12. orange girl

orange girl Well-Known Member

Не про маршрутки, але про електротранспорт, а саме тролейбуси, хочу написати тут. Бо просто реально за 2 останні тижні двічі трапилася така ситуація. Сідаю в тролейбус на вул. Антоновича (на будь-який, 2,9,10, який приїде скоріше, бо потрібно добратися до універу, а у всіх цих маршрутів там кінцева), проїжджаю буквально 2 зупинки (до перехрестя з вул. Ст. Бандери) і тут геніальна фраза водія :"Виходьте в мене обід". То зі мною трапилося двічі так протягом останніх днів, і вічно той "обід" між 17 і 18 год. вечора. При посадці, водій, звісно, ані "мур-мур", нічогісінько не повідомляє, а через 2 зупинки- "виходьте". А вчора то взагалі мене взлив не на жарт, бо таке враження, що за кермом тролейбуса сам пан Президент, розкомандувався, а вкінці видав: "Ви що всі оглохли, чи не розумієте, я ж сказав, що в мене обід, далі не іду, тому виходьте скоро"
    От і як у такій ситуації бути? Ніхто тебе не попереджує, коли сідаєш у тролейбус, що у пана водія за декілька хв. намічається "обід", а потім вилітаєш з того тролейбуса, тратиш свій час і гроші, чекаєш на інший, і в результаті запізнюєшся:girl_devil::girl_emo:
    Перший раз я при пересадці на наст. тролейбус таки купила новий квиток, а от вчора-принципово не купила, ну бо просто обуренню немає меж, чому я маю платити двічі, якщо при посадці ніхто не наголошує, що тролейбус не іде по маршруту.

Останнє редагування: 1 Березень 2016
  13. kristas

kristas Well-Known Member

У неділю протестила новий мобільний додаток "Львівський транспорт Онлайн". І він реально працює :) Пробувала на тролейбусі і на маршрутці ( 48 їздить вкрай рідко...і ніколи не знала чи варто чекати чи ні..а так ввела - буде через 9 хв. :) ). Мені сподобалось. Єдиний мінус, що не має таких маршрутів як 111, 114, 131, які уже вважаються міжміськими.

• Інформативно Інформативно x 3
  14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Скаржитись всюди де можливо. Я б роздерла, точно. Колись не відкрив мені двері з візочком, не пошкодувпла часу, поїхала в АТП, зняли всю премію.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

• Подобається Подобається x 5
  15. lovikyou

lovikyou Well-Known Member

Ніби має бути дійсний квиток той перший. Якщо не помиляюсь, в правилах є, що якщо електротранспорт зійшов з маршруту, пересідаєте на інший з тим самим квитком

16. silvia

silvia Well-Known Member

прошу підказати чим можна добратись з Галицього перехрестя до Винниківського ринку.

17. YeWa

YeWa Well-Known Member

а 39 маршрутка біля вас не їде?

18. silvia

silvia Well-Known Member

@YeWa людині потрібно доїхати з перехрестя ( де вона зійде з приміської маршрутки) до ринку

19. kristas

kristas Well-Known Member

Може зійти не на самому Перехресті, а на наступній зупинці. І там з Грінченка виїжджає 39. Більше, наскільки я знаю, без пересадок варіантів немає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. silvia

silvia Well-Known Member

@kristas там його кінцева? де саме зупинка? одразу ж за поворотом?