Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Siania

Siania Love Life

Ні, пенсіонери мають право безкоштовно їздити лише в тролейбусах і трамваях. А в маршрутках - діти війни та ветерани праці, ну і інші пільговики типу інвалідів і т.д.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Йолки, а я татові сказала, що в маршрутках по пенсійному безкоштовно, і він до нас в гості як приїжджає, то не платить. Не ветеран праці. Ото дезінформація вийшла.
    Що серйозно?

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. zdorov

zdorov Well-Known Member

Бліін, я вже сплакалась, від сміху :)

4. Talya

Talya Well-Known Member

чесно) тільки ветерани праці мають право на пільговий проїзд.

5. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Моя мама новоспечений пенсіонер і ветеран праці. В трамваях їздить за дурно, а в маршрутці платить, каже шо їй не зручно і вона не хоче скандалів. Я їй кажу, шо вона дивна. Бо в маршрутках такий комфорт шо деколи сама думаю, за шо тут гроші платити. Але мамі бач не зручно, ну шо зробиш, різні люди є.

6. Raven

Raven Мама малятка

цьоця теж платить в маршрутці, вона працюючий пенсіонер
    жаліється, що не хочуть ій маршрутки спинятися, то вона бере в руку гривні і з ними є шанс, що зупинитьтся

• Креативно Креативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

дик, працюючому пенсіонерові кагби положено оплатити...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Talya

Talya Well-Known Member

в мене батьки пенсіонери і крім того мають посвідчення ветеранів праці, але платять за проїзд, бо кажуть, що не зручно

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

На міжміську маршрутку моя мама має пільгу, але коли треба срочно їхати і нема коли чекати наступну, з якої тебе можливо теж виженуть, платить гроші і їде, а є такі, які будуть гризтися з шофером всю дорогу до Львова, зроблять лице кірпічіком і поїдуть все ж безплатно

10. Siania

Siania Love Life

Щойно їхала в маршрутці. То такий цирк з 15:55-16:05. Водій кричав як різаний, люди теж. Дурдом.

11. Raven

Raven Мама малятка

є посвідчення, яке дає право безкоштовного проізду і в час-пік, але вона завжди чемно оплачувала за проізд і надалі так робить

12. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

За законом - пенсіонери мають право безкоштовного проїзду і на маршрутках теж - міських і приміських. Просто перевізники то дєло зразу присікли.
    --- дописи об"єднано, 12 Березень 2015 ---
    Ну ось - бачите,яка в водіїв нервова робота.

13. Vероніка

Vероніка Never give up

Я їхала в 32, то водій з 16.00 просив оплачувати з посвідченнями. То люди так просились ще до 16.30 - нікому не відмовив, їхали безкоштовно. Але це одиниці, в більшості водії починають скандалити.

14. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Гг, а я зранку так собі на зупинці подумала, що то ж такий привід трошки постібатися (картинки різні і т.п. карикатури) - увага, 15:59 -пенсіонери на вихід. То як ніби карета в гарбуз перетворюється.
    Насправді мені зовсім не смішно, бо це досить таки сумно. Але думки всякі в голову лізуть деколи.

• Подобається Подобається x 4
  15. iragonzales

iragonzales В декреті

Але в електротранспорті всі беруть квитки.....бо там така система......в маршрутках повний хаос....... Як на мене міський транспорт має бути муніципальним.....власник місто, а не якийсь там Садовий......і не було би тих конфліктів пасажир маршрутчик з сигаретою в зубах і засмальцовпних штанах. І взагалі Порошенкові еталони не пристосовані для великого міста.....ті всі питання мають іти до нашої міської влади....,має бути громадський контроль, а не бізнесування купки людей.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Я сьогодні, як на роботу їхала, побачила, як маршрутчикам не вистачає, щоб назбирати касу, ага. Маршрутка вирулила з повороту і покатала собі далі по лівій смузі, обігнавши прямо на зупинці іншу, так, що я навіть не змогла помахати рукою, щоб зупинити. Але різко дала по гальмах метрів за 20 від зупинки, вийшла одна людина і, незважаючи на те, що я і ще одна людина добігали, поїхав собі далі. Тобто 6 грн йому не були потрібні, щоб ще пару секунд нас почекати, він поспішав. Гррр.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  17. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Останнє редагування: 13 Березень 2015
  18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

19. Provizor

Provizor Well-Known Member

Часом не 41 маршрутка?