Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Львівська маршрутка

Вчора чоловік в 16-тій маршрутці каже: дайте квиток...Водій почав ритися-метатися по кабіні, врешті знайшов квиток, дає чоловіку. На квитку пише "2 грн". Чоловік каже це водію, питає чому він має платити 3,якщо пише 2. Водій каже: нових квитків ще не видали, але якшо хочеш, візьми собі П"ЯТЬ!!! І дає чоловіку П"ЯТЬ квитків!!!!
    Чоловік онімів. Я теж коли почула цю історію...

2. orange girl

orange girl Well-Known Member

Думаю, треба скаржитися у відповідні органи. І то конкретно ( назвати номер машини, номер маршруту, чітко розписати проблему) Нехай приймають міри. І добре було б написати письмову скаргу, аби отримати офіційну письмову відповідь і мати можливість самому переконатися чи виправили ситуацію

3. olromashka

olromashka Active Member

Вчора прийшов о 12.30( поки помився , поїв-ліг спати десь вже по 12), а будильник в нього завжди на 5.00 наставлений( або йде на розвозку або їде своєю машиною-їхати до роботи десь пів години), поки путівки дадуть всім, лікар -тоді чекають всі по черзі їхати на маршрут. Чи Ви як думаєте,якщо людина встає о 5годині ранку-то в нею під будинком вже стоїть маршрутка і чекає щоб виїхати))) Я ні в якому разі не захищаю грубості і хамства, просто ситуацію треба дивитись з різних сторін)))

---------- Додано в 11:30 ---------- Попередній допис був написаний в 11:22 ----------

А ми всі змушені довіряти, бо в нас вибору нема(((( Я не думаю, що то новина,що водії маршруток мало сплять. Колись навіть ЗІК показував про це передачу. Звичайно, так не повинно бути. Але маємо те, що маємо.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ви думаєте у нас всіх лімузини під хатою!?? Для того і маршрутки, аби довозити людей. Я плачу гроші за проїзд і мене не хвилює, що водій мало спить, не їсть і так далі. Мене то просто не обходить! Я хочу нормального сервісу, чистоти і квиток взагалі то теж хочу мати, маю право.

5. olromashka

olromashka Active Member

Ви цілком праві і я з вами згідна. Мене це теж не обходить- плачу і їду. Просто відповіла на ваше питання як це відбувається і все.Просто в нас не лише водії хамовиті, а й багато пасажирів. Тому не захищаю ні одни, ні інших (хоч і сама пасажир).

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

отут я з вами згідна! На жаль.. Надіюся то колись зміниться.

7. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Водії ж відпрацьовують пару днів, а потім мають кількаднів вихідних і відсипаються. вони не працюють так як ми 5 днів на тиждень і сб-нд вихідні, а змінами, хіба ні?

А щодо видачі квитків, то так як беруть їх поодинокі пасажири, то звичайно водій може і 10 квитків нараз видати "надокучливому" пасажиру.

А ви задоволені інтервалом руху ваших маршрутів?

Я останні 2 дні помітила, що начебто 11 маршрутка стала регулярно ходити з незначним інтервалом, бо до того і по 40 хв могли зранку в час-пік чекати. Але може то так тільки в ці дні мені пощастило? Буду бачити далі.

8. robik

robik Member

Не до Вас персонально, просто для цитати.
    Спостерігаю, що ступінь невдоволення всім просто зашкалює. При чому всім зразу. Маршрутками, водіями, тарифом, чистотою, обслуговуванням, пасажирами і тд. - і це в одній темі. Заклюйте мене, але що кожен пасажир зробив для того щоб настали зміни. Пішли під мерію? вимагаємо квитка? вимагаємо чистоти від власника транспортного засобу? дзвонимо на гарячу лінію, бо водій розмовляє по тел.? Ні, в переважній більшості, обурюємося і мовчимо, жаліємося одна одній, але не пишемо скарги. От і маємо.

Шкода, бо і справді має бути належний рівень послуг. І сама така. Попсіхуюю, подзвоню на тел, що розміщений в маршрутці і все. Але ж розумію, що від мого дзвінка нічого не зміниться, мусить бути письмова скарга. Але ж лінь с..ку піднести і виділити пів-дня, щоб покатати заяви. А якщо б, 100 пасажирів, лише 100 вдень написали по 1 заяві на 1 маршрут, думаю, помили б точно транспорт. І тд і тп.

Чомусь жалітися вміємо, а от діяти ніяк не навчимося.

До слова. Сьогодні, 8,30 16-та маршрутка, водій не зупинив на зупинці. Пасажири почали сваритися, 2секунди і почалися образи, про підняття ціни згадали, масу пільговиків. Один чоловік, років 60 сказав, що в Парижі проїзд 2є коштує. Знаєте, що на кого полетіли всі висловлювання? Так, на того чоловіка. Але вже додали, що ЗП в нас не парижська, і влада хє..ва, і нащо був Майдан.
    Злі ми. А злитися маємо на себе.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

наша громада 5 років, це при моїй пам"яті, пише скарги на маршрут. І шо....
    шар пилюки на вікнах і стінках тіє аХтобуси як був з півсантиметра так і є. Раз на тиждень вилиє відро води в салоні, жиби чисто було і по тому. а те що після першого рейсу похмелятися йде...то так, фігня

10. Shamna

Shamna Мамуся

То в кращому випадку, бо в мене таке враження, що салон зволожують тільки тоді, коли на вулиці сніг і люди його в салон наносять ногами. Біля вікна взагалі небезпечно сидіти, бо на ямах порох летить, немов хтось просто на тебе його нагло сипле.

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Писали мама, писали тато і я пишу :girl_yes2: Толку нуль, абсолютно.
    Нарешті і я відчула перший раз як то їздити за 3 грн. - так само як і за дві, ніц не змінилось. Зайшла, попросила квиток, і поки водій його мені не дав, я не оплачувала проїзд. Узяла квиток, на ньому пише - 3 грн. Мусила так дати, раз пише. :girl_in_dreams: Жіночки-панянки дивились на мене скоса, типу якого милого мені здався той квиток.
    І ще - ті пільговики навіть мені вже набридли: за проїзд не платить, місце мус дати, торби поставить тобі на замшеві туфлі, а дядько ще ноги розставить, чисто би там були невідомих розмірів чоловічі обладунки. А ти плати/стій/терпи.

12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

два дні їздила 45 і 48 маршрутом. У жодному квитків у полі зору навіть не було.

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Я їздила 138 і 28. Були, ще десь навіть у сумці валяються.

14. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Ціна росте, а якість і далі котиться вниз.. Кожного ранку їду на роботу з вул. Кульпарківської в центр, вибір маршруток невеликий 7 або 9 (38 не підходе, їду на Чорновола) і вони вічно битком набиті!Іноді дихати навіть нема чим! Про стан деяких маршруток № 9 взагалі мовчу!Там не 3 гривні треба платити, а 1,5 максимум.... стара ржава коробка на колесах, іноді смердить, пил вже зранку, а ше є така одна переобладнана з меншою кількістю сидіть, типу "СТОЯЧИХ ЛЮДЕЙ БІЛЬШЕ ВЛІЗЕ!"
    Я не пам*ятаю коли на роботу нормально в коолготках без задирок на роботу доїжджала....І на питання, коли зранку довго їх чекаєш, "Чи не знагліли вони?Скільки можна чекати!" Геніальна відповідь:"В мене графік!" :khomyak:
    І за квитки:girl_cool:! Нині їхала 42 маршруткою і водія теж так ненароком спитала за квиток, то в бідолахи аж очі чуть на лоба не вилізли "Які квитки?!" ...

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

ну вже , як зоооовсім старенькі я встану, та і взагалі часто всетаки поступаюсь.
    Але коли до мене підходить бабка, кладе свій живіт мені на плече, і каже: "Встань!".
    То я ніколи не вступлюсь. От така буду зла):girl_mad:

16. Osya

Osya Active Member

Мені теж дуже часто такі кадри попадаються, так і хочеться спитати щось там спухло чи ще щось мішає?

17. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Та це зрозуміло само собою. Але інколи і посвідчення фальшиві, і насправді не така вона вже старенька/немічна. Ну, погодьтесь :girl_wink:

Значить я теж зла ;)

18. Masja

Masja Well-Known Member

А я сьогодні приємно вражена ситуацією в 41 маршрутці))
    Біля водія вже було купа готових "нарваних" квитків... Кожен пасажир міг самостійно собі взяти))

19. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

я з цього тижня в 13 і 11 маршрутці тих квитків не бачила. Маршрутки напевне як на Паску ще миті були.
    На рахунок інтервалу. Ну хоча б 13 і 11 маршрутка здається нормально їздять. І добре що після 22 год на них ше сісти можна і заїхати до дому.

Надіслано від мого ZP950, використовуючи Tapatalk

20. Kviten

Kviten Member

А я тепер на трамвайкові. Хоч мені від нього йти ще добрих пів години пішки до хати,
    Але мене вже просто дістало.
    По-перше, при моїй зарплаті така ціна за маршрутку справді золота, 6 гривень в день то таки закруто.
    По-друге, хвальоний "сервіс"... надоїло вже почувати себе бидлом.
    Та, і до речі, про пільговиків - не знаю, чи то мені так щастить, но коли я їду на роботу і з роботи то добра половина маршрутки їде на халяву... купа якихось дивних посвідчень, хоч люди ніби не інваліди... Ну і мені стало впадло зі своєї державної міні-зарплати платити фактично за тих, хто собі хабарем "зробив" то "пасвідчення", і, не раз звертала увагу, навіть на одну-дві зупинки не сяде на трамвай чи тролейбус, а таки впхається в маршрутку. От не розумію такого, хоч вбий!

Соррі. може трохи заемоційно написала, "накипіло".

А писати скаргу - на кого б то я мала поскаржитись? на владу, яка поставила 3 гривні ціну "зі стелі"? на доляр? на птн? на свою зарплату, яка не росте ніяк? на липові посвідчення?

Тому протестую як вмію, їжджу трамваєм... ну але що маю робити :sad: