Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Львівська маршрутка

2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

3. Lvivska Kvitka

Lvivska Kvitka миється в бані

Seshat ото ви розізлилися)))Я не думала,що це так може когось обурити...і ні в якому разі не захищаю ні тих ні інших,так як всюди є такі ,які їздять не поправилах(як кажуть в нашому селі таких знаків нема))).Тому судити якісь одиничні випадки не можна.Знаю,що велосипедисти теж нахабно порушуть правила дорожнього руху,так сама як і деякі водії.Тому давайте не будемо сваритися :girl_claping:

4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Чи хтось знає чи будут піднімати ціни на маршрутки?

5. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата, хочу вам розказати історію, яка трапилася з моїм татом в 1001 маршрутці вчора ввечері. тато їхав з Зимної Води, траса біля Епіцентру. заходить і каже водієві-посвідчення. людей було мало, тільки сидячі, на 90% бабульки, які їхали з дач. став та й стоїть собі. далі діалог.
    Бабулька: Мужчина, ви б заплатили.
    Тато: в мене посвідчення
    Б:яке?
    Т: таке, яке мені дає право безкоштовного проїзду (тато інвалід 2 групи)
    Б: у нас у всіх таке посвідчення. плати гроші!
    Т: я інвалід. у вас таке саме?
    Б:так! ми всі платили
    Т:покажіть
    Б: довго риється в сумці - ой, та довго шукати
    Т:усміхнувся
    Б: показує два пальця. Давай-давай, плати!
    Т: до водія - Чи маю я платити?
    Водій: ні все нормально, мужчина.
    Тут підключається "мужчина" років 40 і каже: ТИ краще заплати, бо баби зараз тебе подряпають, і буде видно вже на лице, що ти інвалід!!! Шо, дві гривні зажав?
    Т: слухайте, ви не можете пережити, що заплатили 2 гривні, а я їду по посвідченню?
    Мужик: та, всі мають платити:khomyak:
    Т: покажіть свій квиток? де взагалі квитки у транспорті?
    Мужик: ти шо жінці звіт маєш давати за 2 витрачені гривні? І всі починають ржати.
    Тато каже, що вийшов звідти як обпльований, що його чмирили всю дорогу.
    В мене питання, чисто риторичне: WHF??? :). То нормальні люди? Про яку Європу йде мова? Цілковите незнання законів, своїх прав, а головне, хамство вищого гатунку. Чого пхатися? скучно жити?

Останнє редагування: 4 Квітень 2014
  6. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Я писала, створю нині ввечері або на вихідних, бо мене засосала опасная трясіна роботи, а в перервах консультуюся з мудрими людьми на тему "як робити бойкот".

7. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

8. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Натрапила сьогодні на цікаву інформацію, що стосується перевезення пасажирів. Можливо комусь стане в пригоді, бо люди неодноразово жаліються на хамовитість, нерегулярність приміських маршруток і т.д. а що робити не знають. Тут мала б бути відповідь і принаймні спроба навести з тим порядок. Офіційна сторінка

9. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Як в повітрі пахне весною, так і по шоферах маршруток видно,шо ціни на перевезення будуть підійматися.) Сьогодні купа водії знов стають "інтелігенто" вбраними., не важливо шо та колисьбіласорочка є такою засмальцованою, що ух..ага бачила ще одного екземпляра в сорочкі від Укрзалізниці. От блін Х"юндаї

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мої пригоди з нашим транспортом продовжуються :yes: Мусила їхати маршруткою сьогодні (40-ва) пізно ввечері. Заїхали ми в ліс, далі за дріжджзаводом, а автобус бац і заглох! Всі в шоці, а водій спокійним тоном відповідає: "нема солярки". WTF? :shok: Чого не подивитись чи часом не закінчується бензин, а? Ну ок, всім на вихід. Почали виходити з автобуса і я помічаю, що водій наміть не задумується віддавати гроші за проїзд. Кажу йому, мовляв так і так, ми до пункту призначення не приїхали, прошу віддати гроші. На що почула, що маршрутка, яка нас підбере не буде брати гроші. Таке чую вперше, тому не повірила. Одним словом, домоглись ми таки повернення грошей.
    Ще маю претензії до освітлення салонів нашого транспорту. Як так, що зі всіх лампочок світилась лиш одна для пасажирів і одна для водія (щоб купюри не переплутав ;) ) В тій темряві нічого не видно, а найгірше те, що не можеш зрозуміти, чия рука лазить у твоїй кишені :aggressive:. Натомість сьогодні, коли маршрутка раптово заглохла, відразу включились усі лампочки. Чудасія, нє?

11. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

То так пенсіонери в маршрутці 133А їздять. Вічно тих персіонерів купа. Всі сварять за місця. Якщо звільниться місце, то якась бабулька з іншого кінця автобуса якій захотілося сісти, виявляється самим страшний звіром))

12. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Роздуми про львівські маршрутки.
    Вже не один рік мрію, щоб ті автобуси помили - всередині.
    Не лише полили водою підлогу,
    а все гарно вимили - вікна, двері, сидіння, ...... -
    щоб пасажир не думав, як би то "зависнути" і нічого не торкатися,
    а надто, коли з дітьми.....
    Хоча б раз на рік...
    До свят....

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Може вже двічі: до різдвяних і великодніх ;)

14. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

16. Gabi

Gabi Dum spiro spero

От сволочі :feminist: . Підвищити якість послуг і заставити перевізників автобуси нормальні закупити наше керівництво не може. Зате придумати нову рахітичну транспортну систему і підвищити плату за поїзд - прошу дуже.

17. Vероніка

Vероніка Never give up

Мені цікаво, чим перевізники так вплинули на виконавчий комітет міської ради - бо останні так довго не затверджували це рішення, а тут так швидко піддались ...

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Що ж це робиться...Я в шоці...Могла б , то ходила пішки на роботу. Але з Личаківської в Рясне - то нереально. Нам з чоловіком тепер вийде по 12 грн на день. Я вже мовчу про тих, хто змушений по службі чи в особистому їздити кількома маршрутками на день. А багатьом зараз зарплати "позрізали"... Да уж... Вирішили остаточно добити народ. А санітарний стан тих "повозок"? Я часто їжджу 217А, то таке відчуття, що їх миють раз на рік. Вікна запилючені, якісь соплі поналипали навколо Жах...
    ПиСи.В мене на роботі наймав офіс один перевізник. Мав 5-6 маршруток. То так "зводив" кінці з кінцями, що їздив на Лендкрузері, бідася...

19. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Оце почитайте. Сміх та й годі!
    Прочитую лиш один абзац
    Невже вони думають, що піднявши тариф до 3 грн. перевізники дотримуватимуться поставлених вимог? Їм би лиш підняти ціну, а далі можна "забити болт" на все, бо ще не було такого, щоб пізніше тариф знизився (при не виконанні обіцянок).

20. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Їду на роботу. Проїзд 3 грн.((