Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Львівська маршрутка

Дівчата- хтось писав про створення групи в ФБ щодо бойкоту підняття цін.
    Вже створили? Бо хочу поширювати:girl_crazy:.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вибачте, що російською, але дуже в тему

3. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Чесно- чесно сьогодні їхала саме з такою жіночкою- на ходу вскакувала до маршрутки,окинула всіх немигаючим оком- знайшла для себе місце(попросила дитину взяти на коліна) і сіла..Про кравчучку і пальто промовчу..Мені шкода було своїх замшевих чобіт.-трошки проїхалась візочком,потвм намагалась зручно поставити-ну так міцно,щоб стояв..є...
    На зупинці бачила оголошення-звернення до власника маршруту( на жаль,не запам"ятала прізвища)-"Пане.................,у Вашому офісі так само брудно,як і у Ваших маршрутках?"

4. Lambada

Lambada Member

Погодьтеся, що все взаємно. Не всі ж в замшевих чоботах в маршрутці їздять, є і дуже брудні люди. Минулого тижня їхала з таким вонючим дядьком, що думала, у Львові відключили воду. Ну не має людина грошей - але ж вода всім доступна! Тому і брудно - не тільки тому, що не прибирають в маршрутках, але і тому, що брудний народ їздить...

5. vchitelka

vchitelka New Member

От і я приєдналась би залюбки. І ще б під мерію пішла (знайти б з ким).

6. robik

robik Member

7. LadyLand Shop

LadyLand Shop Member

і мені раз така попалася:girl_smile: Чесно кажучи я ще такої наглості не бачила. Вона нагло на мене спиралася, і ще такий вигляд робила "Що ти не бачиш, що я тут стаю". Після 2 хвилин їзди, вона не витримала і мені каже: встань я хочу сісти!:ireful1:
    А ще раз таку комедію в маршрутці бачила: молода дівчина поступилася місцем жіночці старшій, то та скандаль влаштувала через те що їй звільнили місце, і через те що її вважають старшою особою. Короче вона так на те місце і не сіла, і та дівчина також вже не сідала. Хоч при тому, що маршрутка була битком.

8. analastanka

analastanka тень на стене

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

10. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Я не нарікаю- їздила і поруч з лопатами,сапками,відрами,мішками,деревцями,кущами,але іноді ....Приклад- приміська маршрутка ,8 ранку -битком- завжди цим рейсом(маршрутка їде з 50 -хвилинним інтервалаом )їхала жіночка на дачу з великою сумкою-тричі на тиждень...Пасажири трошки виказали невдоволення ,а потім вже мовчали...Одного з пасажирів зацікавило,що це возить жінка на дачу...Виявилось - воду ,щоб поливати грядки...

11. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

12. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Похвалю себе: пройшла сьогодні пішки від вул. Чехова до вул. Героїв УПА (майже до Кульпарківської). Але то люкс отак пройтись! Добралась за 50 хв. До прикладу, маршруткою зазвичай самої їзди 20-25 хв. + очікування 10-15 хв.
    Завжди так не буде напевне, але як хтось писав "маленькими кроками до великої справи".

14. Wonder

Wonder New Member

15. Siania

Siania Love Life

16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

нє-нє, я поважаю і не нервуюсь
    зовсім не узагальнюю) рівноправіє буде.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, як в нас їздять автомобілісти, зовсім не варто наганяти лиш на велосипедистів. Я як кожного дня їздила маршруткою на роботу то знову і знову переконувалася, що в житті у Львові за руль не сяду. Коли мене мама переконувала іти здавати на права, то я найголосніше говорила, що ніколи в житті, бо боюся . Це все через щоденну картину у Львові. Лиш тут, хоч поляки теж не ахті і їздять по-різному. Але це навіть не до порівняння з тим, як їздять у нас. Я не кажу , що всі. Впевнена, що ви дівчата належите власне до хороших водіїв. І я знаю, що багато роверистів є жахливих, але є ж і хороші, яких на дорозі зовсім не поважають. Зрештою в нас часто і жінок за кермом не поважають, хоча жінки якраз часто обережніші за кермом. Вопшем лиш хочу сказати, що проблема двостороння.

18. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

19. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

20. robik

robik Member

Останнє редагування: 3 Квітень 2014