Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Molecule

Molecule New Member

Відповідь: Львівська маршрутка

А я недавно приїхала в Червоноград до мами, сіла в маршрутку і тут до мене чоловік подзвонив ( ми тоді квартиру шукали) сказав що знайшов,я запитала в якому районі...і тут краєм вуха чую що якась цьоця дуже почала возмущатися,що в транспорті не можна говорити по телефону,що молодь така погана пішла ну і все в тому дусі. Сказала чоловікові що передзвоню, пасажири в маршрутці підтримали ту цьоцю,ото їду і слухаю всякий наклеп на молодь.....тут в маршрутку заходить такий собі старший дядечко і на всю маршрутку говорить про свої справи....цьоця і пасажири чомусь одразу замовкли.....йому напевне можна було говорити,а мені табу :)

2. Відповідь: Львівська маршрутка

Ну що ж, пройшли два тижні, відколи я занесла скаргу в управління, вже й 5-та сторінка теми. Телефонувала щойно до начальника, оскільки досі ні слуху ні духу. Отже: направили скаргу власникам маршруту, і передзвонити мали б власне вони. З понеділка візьму телефон до тих власників, і так собі думаю, що буде дія ІІ цієї епопеї.
    Ну і ще про маршрутки: як вам включена в 34 градусну спеку пічка у маршрутці "Львів-Сокаль"? (це приблизно 1 год 50 хв. в дорозі) :girl_crazy:. А водій каже: "Як не включу пічку, то в мене машина зламається". "То чого ж несправною машиною на маршрут виїжджаєте", - питаю. "Моя машина. Нічого мені ніхто не зробить" :suicide:.
    Якось в мене руки не дійшли ще й на нього скаргу написати. А шкода.

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

тре було голосно так почати нарікати - ото вже старші люди пішли, зовсім совість розгубили, щоб так голосно розмовляти? І до тої тітоньки звернутись - Правда, пані?:girl_blum:
    Я таку тему шукала якраз. Правда моя історія про київську маршрутку. Я їхала до коханого на роботу і по дорозі водій рушив з зупинки раніше, а якийсь дядечко ще не встиг вийти і його трохи потягло за маршруткою. Люди побурчали і забули. Але ми ж вертались додому цим маршрутом, правда машина інша була, але історія та сама, правда протягло за маршруткою уже мого коханого (бо першу він пропустив мене, а могло б і мене протягти...) Я думала мій любий вибє тому придурку скло, але нажаль тільки зіпсув свій судок...номер машини ми не встигли записати:girl_devil:

4. Almariel

Almariel Well-Known Member

а я теж не про львівську і не про маршрутку, а про київський автобус (той, що громадський транспорт, чи як він там). отже, всі знають-звикли, що маршрутчиків тре просити про зупинку, а мені якось водій автобуса не зупинив на зупинці. я собі стою, думаю про своє - а тут перед очима мелькає моя зупиночка. ну добре, хоч зупинив відразу, як я крикнула (а ще ж автобус здоровецький і до водія маленьке віконечко у склі.)

5. Відповідь: Львівська маршрутка

Дзвінок вчора: "Це водій 53 маршрутки. Давайте сходимо на каву разом (бадьоро)". Я: "Я буду говорити з керівництвом Вашим, а не з Вами".
    Дзвонить керівництво: "Що нам з ним зробити?" - "На ваш розсуд" - "То ми його звільняємо".

6. Holly

Holly Moderator

От як скарга діє на людину. Вже на "ви" і без матів :)

7. smugastik

smugastik Well-Known Member

про" комфорт"та перевезення в наших маршрутках можна говорити багато різного,але я хочу розповісти інше.Виходимо ми з моїм малим з маршрутки,ну і дитина дякує водієві,тут раптом якась дама говорить:"Та за таку їзду,не ти маеш дякувати а тобі повинні дякувати",мій малий звісно розгубився,я вже не пам"ятаю що я тоді сказала,але факт залишаеться фактом,якщо тобі не подобаеться то не їзди,але не треба таке говорити дитині,чи може я не права?

8. levandivka

levandivka З яйцями...

Не права, бо не дитині то сказано було, а водієві.

9. marianast

marianast Well-Known Member

Якраз дитині. Хотіла дорікнути водієві - використала дитину. Хлопчик молодець, він знає свою справу, він ввічливий.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Не факт. Бо хлопчики ввічливі, а водії хаміють з кожним днем.
    Дякувати ВАРТО. Але за добру роботу.

11. smugastik

smugastik Well-Known Member

дитина подякувала саме водієві,а жінка зі звинуваченням зверталася саме до малого,після чого дитина запитала:"А я що не правильно зробив,що подякував водію."

12. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мене розмови людей по телефону не напрягають, деколи навіть цікаво послухати і посміятися, але коли хтось з запашком, демонстративно закриваю носа. Нехай бачать що комусь неприємно нюхати ці всі запахи.
    Їхала я 66 на ж/д вокзал. Заїжджаємо, на площі на повороті знаходячись в ряду маршруток і машин, якийсь хлопець просить випустити його, водій зупинився в тому ряду, і всі вийшли. Ми з мамою з трьома сумками, хотіли вийти на кінцевій а не посеред дороги, про що й сказали водієві, А він на нас накинувся, що нас десять метрів не спасуть. МИ йому " ну ви ж випустили всіх там де вони захотіли, а ми хочемо на кінцевій. Він " тут всюди кінцева"

13. marianast

marianast Well-Known Member

Хлопчику плюс. Водієві мінус. Тітка "з привітом", бо претензії треба висловлювати адресату в очі. А дитина подякувала, може йому така їзда сподобалась? В жодному разі не бачу ні потреби ,ні підстав аби пхатися до чужої дитини в громадському транспорті.
    По темі. Їхала в 96 маршрутці, в якій вилітає скло, те,що біля задніх дверей. Випадає сильно, дірки видно. Водій періодично виходив і з вулиці вставляв його на місце. Кулаком...

14. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Ранок сьогоднішнього дня...53 маршрутка...купа людисьок кудись їдуть,серед них і я їду з Левандівки на Батальну. Рух почався з того, що бабульки розпочинають виясняти хто кому повинен уступити місце, в кого більше щось болить, і яка наша держава погана ...до цієї маршрутної епопеї приєднуються майже всі пасажири, в результаті я їду у вулику на колесах)) Водій...не зупинявся на відведених зупинках, "забував" відчиняти задні двері, але мав добре поставлений голос на " Зайшло 4, передало 2, а решта, що!!!!"...а решта пенсіонери, ті ж бабульки, яким все не так...як результат...епопея на маршруті відновлюється з новою силою. Далі нас наздоганяє інша 53 маршрутівка, стає поперек дороги і підрізає ...стоїмо... обурені пасажири (серед них і я ) розпочинають атаку водія, який виявився "не винен", то "все, той козел" з поганої, іншої 53 маршрутки. І ось ми поїхали, хоча правильно сказати розпочали перегони, з періодичними вигуками водія "от козел, не доженеш мене"....Певно водій іншого транспорту від такої кількості слів козел у свій адрес, вже почав бекати-мекати за кермом))
    Нарешті довгоочікувана зупинка, я виходжу, "вулик-маршрутка" продовжила свій рух...голова в мене гудить, і я набираючи повні груди повітря йду по-справах, а потім з новим роєм людисьок і шершнем-водієм буду повертатися додому))
    Пи.Си: а навушники, щоб слухати музику, я забула вдома))

15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Їду вчора в маршрутці. Заходить якийсь старший пан, привітався до шофера, а потім розвернувся до пасажирів і сказав голосно "Добрий день!", пішов і сів в кінці автобуса. Відповіла йому крім мене ще одна пані, а решту сиділи в шоці, деякі навіть оглядатися почали з таким виглядом, ніби їх (вибачте) послали. Ну це звичайно незвично вітатися в маршрутці, але якщо вже важко відповісти, то нащо так реагувати?

16. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Неодноразово бачу, що вагітним у маршрутках поступаються місцем тільки жінки..

17. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

і матерям із маленькими дітьми теж,а чоловіки(рагулі)типу не помічають:girl_devil:

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Шоковані пасажири, бо певно чогось очікували в продовження. Переважно у львівських маршрутках вітаються плаксивим голосом тільки цигани. Я теж кілька разів бачила як вітаються у маршрутках до людей, але то були переважно діти-школярі.

19. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

Мене ніби теж,але всю дорогу слухати над вухом про "бабку" з квартирою,університет з гуртожитком,кавалєра з Левандівки і тд і все через "капєц" і "карочє" просто терпцю не вистачає,благо рідко тепер на міському транспорті їжджу:girl_yes:

20. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Щоб не чути того курника, слухаю через навушники радіо. Бо такі історії не лише по телефону розповідають, а просто дві коліжанки на сусідніх кліслах мусять перемити кісточки всім знайомим. А коли починають перемовлятися, сидячи в різних рядах, то просто :girl_devil:
    Я трохи відвикла від переповнених маршруток вранці. Зазвичай їздила з дитиною, то обирала час для мандрівок так, щоб не попасти в перевантажені маршрутки. Після того, як декілька ранків мені не зупинялися маршрутки, бо не було куда пхати людей, почала при гарній погоді ходити пішки на роботу. Йду біля години, зате настрій у мене вранці кращий