Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Львівська маршрутка

я рік не їздила в львівських маршрутках, то в мене просто був шок. Аж дихати важко було тим пилом. Не говорячи вже, що на сидіння було противно сідати, тому їхала стоячи.

2. irushka

irushka Well-Known Member

А ви що думали, що маршрутки для того щоб людей возити? Ні, їхня робота - встигати за графіком! Я вже навіть не знаю скільки разів мала щастя добігати з малим на руках до маршрутки (в нас кінцева, де людей і ін. машин на вулиці майже нема) і будучи на відстані витягнутої руки маршрутка просто їхала. А я як ненормальна стояла і не могла зрозуміти чому і як там можна, ну не може ж він рушити, не подививщись в зеркало і не вірю, що не бачив, що біжу з дитиною на руках і ще якби то один раз, в мене то вже закономірність.

Гм, чи то я дійсно така везуча, але можу в тій темі писати безконечно :). Водії винниківських маршруток люблять тримати ліктями кермо, а пальцями рахувати гроші, при тому їдучи і везучи повну маршрутку людей. Так що телефон то ще квіточки.

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

Є ще водії, які курять в салоні, жують насіння, умудряються по телефону розмовляти, ще й решту дають... при цьому всьому якось і керують маршруткою:girl_devil: Інколи дійсно страшно за себе, думаю часто, чи взагалі доїду додому...

4. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

От в цей момент я відкриваю рот і прошу не курити. Але загалом, то мабуть треба зверху порядки наводити. Цікаво, чи одна й та сама контора має маршрути автобусні і маршрутки, чи то різні кухні.
    Таке враження, що в маршрутках водії з одного села далекого, забитого набрані. Не хочу всіх рівняти , але мій досвід наразі тільки підтвердження дає. Які возили дрова або трактором управляли.

5. didymos

didymos New Member

Сьогодні їхала 18 він великий,але ні один люк не відкритий-душогубка ще та,просили шофера відкрити каже зломаний,а ще хочуть по 3 гривні.

6. Відповідь: Львівська маршрутка

А я сьогодня їхала у 28 маршрутці, це просто п...ц!Хто таке чудо випустив з парку невідомо , мало того ,що маршрутка стара- старісінька , напевно року з 1970 , та й щей посередині сходинка велика на пів салону , об яку кожна друга людина вдарялась , сідаючи в крісло можна відчути всі "прєлєсті" булого життя автобусу , щей пружини в одне місце поколюють, а пилюка і бруд стовбом , і "матьорий" шофер на додачу до того всього , який слухає "весільні" коломийки і відчутно давно не митий. Оце екстрім ! влітку коли + 30 градусів. Та за такий атракціон треба не 2 гривні , а 200 платити , але не нам , трудягам їдучим на роботу , а любителям екстріму або іноземним туристам.

7. Ari

Ari Well-Known Member

Порядок буде тоді, коли ті які можуть щось зробити на краще, будуть возити свої попи в таких "будках" нароботу і з роботи, і будуть за мінімальну зарплатню оплачувати проїзд за завищеними тарифами.
    І дійсно сідаєш в цю чорто-пхайку і молишся, щоб вона по- дорозі не розвалилась, не загорілась, або щоб пан водій не потрапив в ДТП, а про інші незручності я мовчу(((((((((((((((((((

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Що там чувати з цінами на проїзд? підняли чи ні?

9. analastanka

analastanka тень на стене

+ мільйон. Таку враження, що невміння адекватно поводити себе з людьми - це головний критерій для роботи водієм маршрутки. Коли я одного разу зробила такому "водію" зауваження, що він проїхав зупинку і зупинився далеко, так що жінкам з важкими сумками довелось за ним бігти, щоб сісти, він мені відповів "А шо тим бабАм станеться?"

А ще у 99% тих маршруток висять прапорці "Свободи". Така наочна реклама партії, що капець)))

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

ще поки що ні.

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

О так, дівчата, львівські маршрутки то найбільший стрес і шок, якщо рік ними не їздиш і прижджаєш літом ще й в спеку.... Я постійно мокра і мене постійно тошнить там, бо таке все брудне, противне, смердюче, ще й так возять, як ніби мішки якісь, а не люди там їздять.... Люблю Львів, та люблю свої Брюховичі, але маршрутки це жесть...

12. kraplynka

kraplynka реалістка

Знаєте, я якось опинилася в іншій ситуації - забита 32 маршрутка, на Нижньому шуварі сідає загружена жінка років 50-ти, яку я не бачу, бо сиджу на передньому сидінні одразу за водієм, думаю щось своє і дивлюся у вікно. Прямо навпроти передніх дверей сидить хлопчина років 18-ти. Та жіночка прямою наводкою мене смикає за плече і каже - якщо ти не вагітна - дай мені місце, бо я після операції. Я, звичайно ж, звільнила, але перепитала - а той хлопчина, що прямо перед вами - певно вагітний, раз ви його не просили дати місце. А вона мені - ой, я його не бачила... Одна жіночка в маршрутці мене підтримала - каже, тут півмаршрутки мужиків вагітні :) ось так ось. Мені було не важко постояти, але зауважую не вперше, що в нас жінки хіба до жінок в маршрутках такі сміливі (як оті бабці

13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Хто скаже?
    Як мені з Магнуса доїхати до Рясне-2? Так, щоб побільше і частіше маршрутки з тої зупинки йшли, щоб був вибір.
    Конкретно мені треба буде за Ряснянський міст заїхати, де промзона.
    Я з тими об`їздами Городоцької заплуталася.
    Навпроти Резервду (там якесь кафе збоку)?
    Біля Астра банку?(сьогодні там і сіла, але довго чекала)
    Навпроти готелю Львів, через дорогу?
    Патєрялася я...

14. kineret

kineret Вірю в диво...

На мою думку, краще піти на зупинку навпроти готелю "Львів" і сісти там на 50 маршрутку, їздить вона часто (по Чорновола вверх - Варшавська - Рясне1,2). Бо біля Магнусу, якщо не помиляюся, їде тільки 12, але ті колимаги їздять з надзвичайно "мінімальним" інтервалом - десь раз в годину, можливо, 50хв.
    Але я можу і помилятися стосовно зупинки біля Магнуса, написала тільки те, що знаю.

15. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Во-во, я, здається на 12 і їхала.
    Туди їхала по Городоцькій з об'їздами звичайно. А назад сідала на будь-яку, то вона їхала до кільця на Чорновола і далі по Чорновола. І тут я поняла, що нічого не розумію...
    Здається по Рясному через міст рух досить частий маршруток, а звідки і куди вони їдуть? Фіг поймеш. Питала біля Магнусу 2 людей, вони теж без поняття.

16. kineret

kineret Вірю в диво...

Так є багато маршруток через міст на Рясному, але не всі їздили біля Магнусу. 49 часто їздить, але вона їде з Рясного-2 до Приміського вокзалу (зараз об"їжджає по Ярослава Мудрого). 30 теж десь туда їде. 131, 11 - їдуть через Левандівку до Наукової. 217а їздила вниз по Шевченка - Добробут - Личаківська, а який в неї маршрут зараз я не знаю.

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

найкраще коло добробуту. там і на 50, і на 30, і на 217а, і навіть на 6-а можна сісти.

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відповідь: Питання, на які давно хочеться знайти відповідь-2

Сьогодні побачила в маршрутках, де є інформаційний листок, що водію забороняється:
    1) пити/їсти/курити;
    2) говорити по телефону;
    3) говорити з пасажирами;
    4) слухати музику/радіо.
    Питання щодо останнього пункту, чому не можна? Згадую, коли часто їздила 117-ій (давним-давно), то "лабала" музика. А тепер, їду у тій 40-ій, сумно якось, скучно. Ладно я маю навушники, втикнула у вуха і поїхала, а інші? Це якось перешкоджає роботі водія, відволікає його?

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

то вам скучно, а комусь то лабання на мізки давило. Всім не вгодиш, у всіх різні смаки, тому краще без жодної музики, ніж з аби якою. Хто не може без музики - нехай сам дбає про свій власний музичний супровід. Єдине - не знаю як самі водії, чи не засинають за кермом, чи може таки в навушниках їздять?

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:D Не думаю, що це можна, то ж "як в танку", а треба на дорозі часом і чути щось

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:13 ----------

як нормальна музика, то добре, а як якесь ге, ну або таке, що для когось не ге, а для мене повне... Ну чому я маю то терпіти? Краще тиша.