Відповідь: Львівська маршрутка Це щось новеньке вже...))) У неділю їздила в Ашан, то біля водія висіли розмотані квитки, типу - кому тре, хай собі відірве, але водій ні пів слова не сказав - беріть квитки...
Відповідь: Львівська маршрутка попадала на водія який давав квиточки. ну але з людей ьільки половина брала. по розмовах зрозуміла що вони просто не розуміють для чого ті квитки. якщо чесно, то наприклад я беру раз через раз бо банально забуваю... ну і якось водій нам нам три квиточки: на мене, чоловіка і, певно, дитину
Відповідь: Львівська маршрутка У 18 маршрутці водій при вході видавав квитки і навіть в салон передавав, коли люди давали гроші і проходили далі в салон.
Відповідь: Львівська маршрутка вав, ото прогрес. а я нині їхала маршруткою, зайшла, дала гроші, кажу "квиточок, будь ласка, дайте", а водій у відповідь "ага", я ще кілька секунд простояла коло нього в очікуванні квиточка, він навіть не намагався до нього потягтись - рулон був навіть не розпакований був
Відповідь: Львівська маршрутка Стосовно квитків: облік готівки ведеться по квитках завжди! Не спішіть сміятися.. Так-так. Просто пасажири тих квитків ніколи не бачили. Кожного вечора коли водій здає план - він пише в Книзі обліку в квитковому листку серію і номери квитків від такого-то і до такого-то. (Інакше підприємство не приймає готівку. Готівка має бути облікована.) Відмотує їх і викидає - якраз стільки, щоб підтвердити ту суму, яку здає в касу. Так ось, водій активно буде видавати квитки, які не виходять за межі його денного плану. Все одно більше ніж треба - не дасть. А пасажири просто відвикли від того, що квиток потрібен. А ще згадайте, як було в трамваях-тролейбусах - пригадуєте, як при виході використаний квиток повертався кондукторові, яка успішно його ще раз продавала, або й не раз..
Відповідь: Львівська маршрутка а як на мене квитки це дурне повернення в минуле. Виходжу з тої маршрутки і куди його викидувати, в мене колись від трамвайних квитків вся сумка була заповнена. Ліпше б дійсно була карточка якась на проїзд, але це не вигідно впершу чергу перевізникам
Відповідь: Львівська маршрутка Не знаю чи сюди, чи в рагулі... але не поділитись не можу! Їхали ми сьогодні в маршрутці 184а ввечері з каляскою. Водію настільки не сподобався той факт що ми з каляскою, що взяв з нас додаткову гривню за перевіз каляски (дав здачі на гривню менше і відмовився повертати - бо ми багато місця займаєм) Ще кричав до нас немилосердно що то ми з калясками розїздились... жах просто! Хоча маршрутка і сильно переповнена не була... Одне радує - майже вся маршрутка за нас заступалася і всі дружно казали що нікому нічого не заважає, а водій скнара... Правда гривню назад не віддав. А як ви ставитесь до калясок в маршрутках?
Відповідь: Львівська маршрутка та з розумінням. хоч деколи і заважають вони у переповнених маршрутках. але, що зробиш, деколи треба і з дитиною десь їхати, як нема свого транспорту єдине, що дуже не подобається, то коли мамочка з візком гребе тими колесами людям по ногах, навіть не стараючись оминути, а якщо вони ще й брудні то вопше нема слів
Відповідь: Львівська маршрутка Позитивно. Сама не раз їздила. Але тільки в великих! Бо як заїхати візком в маленьку маршрутку не уявляю. Ну і реально коли час пік, або просто людей багато, то це буде створювати реальні незручності людям. Тим більше що маленькі маршрутки для цього не пристосовані. На таких "Богданах" їду з візком(тростиною) тільки з чоловіком, я малого на руки, чоловік заносить візок складений і якось з ним їде. В великих маршрутках коли їду з чоловіком то теж складаємо, коли сама то ні.
Відповідь: Львівська маршрутка Як на мене, водій цілком правомірно взяв гривню, а міг і дві. В такому випадку я б возик прирівняла до великогабаритного вантажу, який потрібно перевозити платно.
Відповідь: Львівська маршрутка ніяк, але якось зайшла з двома дітьми через двері шо ззаду, а там візок заблокував 2 місця і хлопчина і рад би був дати місце, але вийти не міг дитина плаче, мама нуль уваги, хоча могла взяти на руки і візок скласти (книжка)
Відповідь: Львівська маршрутка Цілком готова сприйняти критику і обурення мам, але як зовсім пересічний пасажир маршрутки 184а, то споглядання возиків в постйно переповнених маршрутках в мене не викликає ні радості, ні "мілєнія". Однак, не викликає злості чи знервування до мам, які заходять з возиком Нерви викликають мужики, які часто навіть не поможуть занести чи винести візок. Прекрасно розумію, що як виходу нема, то мус їхати всім. Звісно, логічніше викликати таксі і їхати ним, але можливість кататись з дитиною в таксі мають не всі, з Рудна чи Зимної Води то недешеве задоволення. Роздратування в мене викликане швидше тим, що нема достатньо маршруток і доводиться їхати в сильній тисняві і постійно "забитих" маршрутках, в яких іноді складно просто обійти габаритні речі, як от візок чи чиїсь сумки.
Відповідь: Львівська маршрутка Я пару днів тому спостерігала, як із таким немаленьким песиком теж в повну маршрутку пані зайшла. Ну і всі розуміючі, але тако в тисняві тому ж псу можуть на лапу ненароком наступити....а як взлоститься тварина? Він навіть був без намордника. Та й взагалі...Я, до прикладу, "шугаюсь", коли воно мордою тикається попід коліна , а як діти?
Відповідь: Львівська маршрутка возик - це не багаж - перевозиться безкоштовно. може з інвалідів теж ще додаткову гривню за возик брати?
Відповідь: Львівська маршрутка Я вчора бачила, як дві "прекрасні дєєєви" зі своїми "чия хуа-хуа" запихались в маршрутку, яка майже досягла стану розтріскування. Як зачинялись двері, подумалось мені, що у собачаток зараз очка вилізуть, так їх придушило. Головне, що їхали дівиці недалеко і в тому ж напрямку ходить багато маршруток, які не такі переповнені. Не видко було, щоб панянки кудись поспішали, бо як вийшли, то відпустили своїх песів і так помаленьку-потихеньку пішли собі. А от собачок все одно шкода зробилось, але гламур, то сила страшна і безжальна.
Відповідь: Львівська маршрутка Ну, мамам з дітьми, які у візочках, і яким просто необхідно регулярно їздити в переповнених маршрутках можна перейти на слінги чи рюкзачки. Ну яка проблема дитину причепити на себе, а візочок скласти і бігом в маршрутку У трамваях, тролейбусах і справді нема проблеми з візочком проїхатись і то якщо це не години пік.
Відповідь: Львівська маршрутка Нормально і спокійно. А де таке написано, що з дитиною в візочку не можна ніде їздити? Заважає. Так, може, та бо транспорт у нас не відповідний. Для прикладу у тих великих автобусах є спеціально відведене місце для дитячих візочків, а в маленьких отих "каталажках" не те що з візочками, людям стояти нормально не можливо. Ги, ну, по-перше, в великих торбах дітей не возять, а дитина має право пересуватися громадським транспортом безкоштовно. І якщо вона поки що прив"язана до візочка, то візочок припасовувати до додаткового вантажу трохи дивно. Ну, і вище згаданий водій- то якраз з тих жмотів, які би за ті 2-і, чи 4-и грн, які можливо заплатили б люди, які зйняли місце того візка би вдавився.
Відповідь: Львівська маршрутка Коли везуть візочок у тих великих маршрутках, то направду не так печально, інша справа оті "шпротоВоЗкИ" де і сам не встанеш нормально. Наглі пенсіонери то теж окрема тема, чомусь в нас то все не можуть організувати, для них. І трошки смішного, була з мужом , пів року тому, у відрядженні в одному з міст на Волині, то там в маршрутках висіли наліпки, що після "такої-то " години вечора водій пільговиків і пенсіонерів на борт не бере і не перевозить) Але то вже певно в тему про рагулізм))