Львівська маршрутка

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Цитрина, 17 Липень 2011.

1. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Відповідь: Львівська маршрутка

та де їм до того. їм аби побільше грошей взяти, а чи хтось випаде, чи комусь руку чи ногу притисне, чи когось через шкло в час пік витиснуть то їм по барабану.:girl_mad:
    а особливо "подобається" коли водії зі схожими маршрутами змагаються наввипередки аби побільше пасажирів вхопити. або ж стане і стоїть на зупинці хвилин 10 (не кінцевій) бо він заскоро їде. а коли люди питають чого стоїмо, кого чекаємо ще й виговорює щоб його не вчили як йому на роботі поводитись:girl_nea: дуже смішно було коли йому на те відповіли "так ви ж не працюєте, а стоїте на місці. " а взагалі більшість водіїв то натуральні хами, яких ще пошукати треба:girl_sad: культурного годі зустріти...

2. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Так є, але треба їм трохи нагадувати, що між людей працюють, а не в стайні. Іноді трапляються такі вперті екземпляри, що й після третього зауваження намагаються десь там тихо в жмені цигарку сховати, ну, але сморід в кишеню не запхаєш.
    І хоч я завжди намагаюся переконати чоловіка, що навіть з хамами треба культурно говорити, то таки не раз переконувалась, що поки не гаркнути, то не дійде.

3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

це правда, але краще все таки коли це роблять чоловіки:girl_smile:
    до речі сьогодні в одній маршрутці мені навіть попався культурний водій)))такий приємний старший дядько. коли я в нього за квиток спитала то аж два дав, каже будете мати як назад будете їхати:girl_smile:

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

А ну та, ясно, я чогось подумала, що написала це:)
    Сама якось гаркнути не вмію (ще?..) , навіть коли треба, зате можу багато раз повторювати зауваження /запитання:) якщо водій хам ще не остаточно сформований, то за котримось разом він мене почує.

5. kharchenkoiryna

kharchenkoiryna New Member

у мене бабця їздила в маршруці вчора (я поки не виїздна, бо змалим сежу дома) то вона розказувала, що контролю не бачила. Але кветки водій наголошував брати самим, вони весіли біля нього в доступному місці для пасажирів. Це було в 6а.
    І в новинах сьогодні казали, що контролю не бачили :girl_crazy: і нашо тоді ці кветки? Ніби і так всі звикли платити в маршруці це не трамвай. А водії як клали собі гроші в кишеню поза касу так і кластимуть, це їх не зупине.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

їздила сьогодні у 3 різних маршрутках: ні в 41 . ні в 3А квитків навіть не видно було. У 25 квитки були "нарізані" поштучно і лежали у коробочці біля водія. Тобто хто заходив і хотів- міг собі брати, добровільно водій не пропонував і не давав. Я, як "порєдна пасажирка", узяла квиток. Але така я була у маршрутці одна ( маршрутка була заповнена лише сидячими місцями і я ще спеціально звертала увагу на те, чи беруть люди квитки, чи то одна я така вар ятка). Так ні- ніхто квиточка не брав. а потім перевізники красиво "відзвітують" про збитковість ( бо ж порахують "продані" квиточки)

7. Музик

Музик Мартуська

то я так вчора їхала - в 53, 42 і 4а, можна було самій собі взяти квитки, але так їх ніто і не брав. а нині їхала в 41, то натяку на квиточки не було, а коли спитала водія - сказав, що нє, не має і не знає, що треба давати

8. Osya

Osya Active Member

Я вчора їхала 38 то також сама собі квиток відривала, і назад повезло тим самим їхати, то теж собі сама відривала, і квитки були один за одним, тобто за цілий маршрут ніхто квитків не брав :girl_impossible:

9. Semicvetik

Semicvetik New Member

Не знаю, де запитати. Підкажіть, будь-ласка, чим можна доїхати на Коновальця, 33 з центру?

10. Багіра

Багіра Well-Known Member

можна 33, але нею треба буде досить так пройтися... з 2 трамвай вроді ближче йти

11. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Ми вчора їздили маршруткою №36 (Винники-Привокзальна).
    Заплатила я за 4-х людей, попросила квитки. Видно було, що водій не в захваті від цієї ідей з роздачею білетів, тому глянув на мене сумними очима і відірвав 10!!! квиточків.
    Я в шоці! Для чого тоді ці квитки?

12. Vероніка

Vероніка Never give up

Сьогодні побачила в одній з маршруток наліпку з правилами для водія, під час роботи йому заборонено - курити, розмовляти по телефону, вмикати гучну музику.
    Він знехтував їх усі ...:girl_sad:
    Тому варто було би ввести ще такі нововведення

13. solomka

solomka Active Member

Вчора вперше їхала маршруткою після запровадження квитків. Про те, щоб водій передавав квитки пасажирам, що заходять через задні двері і мови немає. ВВечері заходила на передні двері, то квиточки лежали біля водія і хто хотів, той брав. А таких бажаючих виявилось аж я одна протягом 40 хвилин їзди. Якщо чесно, то я в шоку від наших людей: майже ніхто квитка не вимагає, водії з перевізниками відзвітують, що маршрутки збиткові (бо порахують пасажиропотік за проданими квитками) і піднімуть вартість проїзду до 3-х грн. Невже люди цього не розуміють? Чи всіх буде влаштовувати ціна 3 грн.?

14. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Нині, десь 1 година дня, 13 маршрутка. Куди той водій так страшно спішив, я не знаю, але такого хамства я вже направду давно не помічала в свою сторону. І я нині дуже пошкодувала, що не ношу окулярів постійно і номерних знаків того рагуля я не запам"ятала, бо на відстані банально їх не розгледіла :sad: Завжди з малим стараємось виходити з маршрутки останніми, аби не затримувати решту пасажирів, бо спершу спускаюсь я, а тоді за мною за руку спускається малий. Сходинки для нього доволі високі, ну але якщо не гнати, то спускається нормально. Нині ж я отримала море коментарів в свою сторону, чому це я дитину не беру на руки (то нічого, що мій вагітний животик не помітити вже не можливо), так ще й рушив до того як дитина спустилась. Три секунди його врятували б? Без коментарів.

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Надавно їхала 16-им з роботи, зайшла через передні двері взяла з ""тарілочки"" квиток, інші пасажири подивились на мене, як на рідкісного вимираючого оленя і хтось навіть посміявся з того)
    Насправді, про що може бути мова, коли люди , як стадо (вибачаюсь) баранів без свої думки.
    Піднімуть оплату, тоді зашуршать, а вже пізно буде.

Останнє редагування: 10 Квітень 2013
  16. Raven

Raven Мама малятка

А закрити двері, коли дитина ще в середині і поїхати. Моя мама вийшла перша на зупинці і подавала руку малій. Добре шо того рагуля люди в автобусі схаменули і він спинився за кілька метрів і випустив дитину.

17. Tamada

Tamada ла-ла-ла

А ще там телефон, за яким можна поскаржитись. Записуйте номер автобуса і телефонуйте. Маєте час - пишіть.

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

А ви помітили як активно останні 2-3 тижні в ЗМІ "мусолиться" тема, що багато рейсів знімають, бо, бачте, дороги погані і їздити водіям "невдобно"...Ага...Ще так два-три тижні маршрутники почекають, а потім скажуть: "Ладно, пустимо ми ваші маршрутки, але проїзд - 3 грн". А люди: "Ой, та вже добре, тільки, щоб їздили". Отаке...

19. Vероніка

Vероніка Never give up

Виявляється, що за безквитковий проїзд штрафувати не мають права, як це розуміти ?
    Не мають права, але будуть ???

20. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Наразі не мають, просто перевірятимуть, моніторитимуть ситуацію, для статистики, так би мовити. Щоб подивитися, наскільки охоче люди беруть квитки і чи всі пільговики мають при собі документ.
    А штрафувати власне почнуть виключно тоді, коли отримають на це повноваження.