luxury-магазини та торгові центри

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Stella, 27 Січень 2010.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: luxury-магазини та торгові центри

В Опера пасажі більше ескалаторів ніж магазинів. Я раз на тиждень закповуюся в магазині "Продукти з Італії" на Кобилянської. І ціни дешевші ніж в Метро, на деякі товари навіть вдвічі. Купую там італійське молоко Маркові, масло, сири, ковбаси, хоч впевнена що якісне.

2. Ольга

Ольга Well-Known Member

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

4. bora

bora Well-Known Member

Таке враження, що про Оггі тут і не пасує писати, але ж він у такому ТЦ))
    Власне про ці бренди мас-маркету я писала, коли казала, що закупляюсь в Києві - ними там весь центр просто всіяний. В тому числі й Оггі. Я сьогодні теж там купила деякі дрібнички яскравих кольорів.

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я навіть е знала, що таке є. Трбе абуде обов'язково туди зайти!!! Так люблю моцарелку!!

6. SniganaN

SniganaN New Member

І я там купую, ціни дійсно дешевші. Ті харчові добавки (Е-...), які закордоном заборонені, в нас дозволені, тому думаю ті продукти не така труйка, як в наших магазинах. Доречі, знайомий приїхав з Італії і казав, що там теж є такі магазинчики з нашими продуктами.

7. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Зайшли недавно з подругою в Опера-Пасаж на піцу. Були там вперше.
    Склалося враження, що там зроблено все для того, щоб відвідувач відчув себе неосвіченим бидлом :)
    Чи то, може, я така і є? (

8. Vероніка

Vероніка Never give up

А що саме вам не сподобалось ? :girl_smile:

9. Manana

Manana New Member

Дівчатка підкажіть, будь-ласка! До якої працює південний? Офіційно до 19.00, але може ви в курсі чи реально в 17,00 там ще когось застати? і можливо хтось знає, чи на 8 березня південний буде працювати? дякую

10. Smorodynka

Smorodynka Member

До 18.00 працює точно, а після 18 хто як - дехто йде в 6, дехто пів 7, дехто в 7, хто як. 8 березня впевнена на 99 % буде працювати, в минулі роки працював

11. богдан

богдан New Member

Для всіх львівян є приємні новини про нові Торгівельно-Розважальні-Центри у Львові ,які будуть конкурентами Кінг-Крос- Леополісу. Отже по перше ТРЦ Леополіс на кульпарківській ,будівництво якого було заморожено розморожують і починають будувати у березні цього року, відкриття ТРЦ Леополіс в грудні 2013 року .По друге в квітні цього року починається будівництво ТРЦ Форум у центрі Львова, відкриття ТРЦ Форум в грудні 2014 року .Отже в 2014 році у Львові буде три великих ТРЦ, які будуть конкурувати між собою за клієнта і знижувати ціни .Так що всіх вітаю ,що у Львові буде три Великих Торгівельно Розважальні Центри і вже не потрібно буде їхати тільки в Ашан ,а поїхати в цей ТРЦ який ближче і в якому менші ціни.

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

- це поруч з Науковою?

а це де?

13. богдан

богдан New Member

Так ТРЦ Леополіс це біля Наукової ,а ТРЦ Форум буде знаходитись на вулиці Під Дубом в центрі Львова В цих торгових центрах будуть великі продуктові супермаркети ,великі кінотеатри, розважальні центри, розважальні центри для дітей, катки і багато брендових магазинів одягу і взуття з Європи яких нема в Кінг Кросі.

14. Olka Sherolka

зрозуміло, то видно на місці колишньої автостанції, там певно років 10 пустир за парканом був. Ну що ж, побачимо що ж то будуть за конкуренти...

15. Олег

Олег New Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Через рік в 2015 році у Львові буде набагато більший вибір торгово-розважальних центрів, відкриється ТРЦ Форум в центрі і Трц Леополіс на Кульпарківській ,так що не потрібно буде їздити за фірмовим одягом і взуттям чи в кіно тільки в Кінг Крос, а можна буде вибрати і інші Трц

16. Нікуся

17. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

19. Нікуся

готель. вже вивіску вчепили

20. Olka Sherolka

так і зараз є інші ТРЦ - декілька ВАМів, Інтерсіті, цілий Південний, Скриня, але чомусь найбільші скупчення люду саме в КігКросі. Цікаво чому? Тому не факт що нові ТРЦ будуть такі ж популярні, крім того в центрі вічна проблема з паркуванням, не знаю чи зможуть організувати достатньо паркомісць біля нового ТРЦ, щоб туди було зручно заїхати, хіба що розраховують що раз це центр, то багато хто буде їхати на громадському транспорті